Baga-ma si pe mine acolo, eu zic ca org. OLS e OK
.........
.........
........
........
........
.......
Asa cum am stabilit vom infiinta o organizatie care are drept scop principal ajutarea userilor noi de pe forumul ols.
Costurile infiintarii acestei org. vor fi suportate de mine (5 gold) dar inca nu stiu ce nume sa aleg, oscilez intre org. ols si org forum, voi cum credeti ca ar trbui sa se numeasca?
pana acum si-au anuntat intentia de a sprijini aceasta org. urmatorii:
1. Marius
2. resita
3. cristi
4. balaci
5. jo 27
6. zebe
7. Eddy
8. stelistu13 (Nole17)
9. Doctor_Satan
10. raul2008
11. promee
si lista ramane deschisa
EDIT: aici gasiti organizatia noastra, OlsLtd http://www.erepublik.com/en/organization/1668957
Last edited by resita; 20th July 2009 at 22:19.
Baga-ma si pe mine acolo, eu zic ca org. OLS e OK
[URL="http://www.dailymotion.com/video/x38r9e_ezekiel-25-17_school"]Ezekiel 25:17[/URL]
Da, ols e bine
Oricum, nu va fi ceva exclusivist, avem planuri mult mai mari ca si dezvoltare![]()
[I]În timp ce Luceafărul brânzei își revarsă lumina hepatică la televizor, Steaua se stinge ca o lumânare, în cel mai tragic priveghi public pe care l-a cunoscut sportul românesc[/I]
trebuie sa alegm numele pana deseara (ora 22:30) ca dupa aceea nu mai putem sa-l schimbam
si eu as mere tot pe ols
1. Marius
2. resita
3. cristi
4. balaci
5. jo 27
6. zebe
7. Eddy
8. stelistu13 (Nole17)
9. Doctor_Satan
10. raul2008
11. promee
12. Grinco
primele actiuni ale noii organizatii vor fi distribuirea de alimente catre userii care se inregistreaza acum in joc.
de asemenea voi dona la org. 5 Gold pt. a putea realiza proiectele pe care doresc sa le facem cu aceasta org.
sa nu uitam ca aceasta org. este infiintata de noi pt. noi![]()
Va anunt ca de azi sunt posesorul unui salariu fabulos de 9 ron/zi, sper ca in timp sa-i ajut pe cei mici
![]()
[I]În timp ce Luceafărul brânzei își revarsă lumina hepatică la televizor, Steaua se stinge ca o lumânare, în cel mai tragic priveghi public pe care l-a cunoscut sportul românesc[/I]
interesantă idee.....
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
loc este![]()
iti dau si eu 1 gold pt infiintare si inca 1 dupa !
de asemenea va trebui sa facem un fond de gifturi pentru cei mici care, poate din greseala ajung sub 40
si ne trebuie un organ de presa - dar am vazut ca multi dintre voi deja aveti ziare
pentru viitor niste firme - de arme, de bilete si poate un grup militar propriu
pentru asta ar trebui infiintat ORG nu in Romania ci undeva unde sunt resurse high la fier, petrol, chiar diamond ...
Cu presa ne descurcam... in rest, ai dreptate. Daca vrem sa facem firme ar trebui sa ne orientam spre regiuni high...
Mama, ce avem aici.
Donez si eu 1-2 Gold, daca trebuie, deocamdata nu am nevoie. Facem un fond comun oricum mai tarziu, sa-i ajutam pe aia cu probleme, nu?
Last edited by zebe; 20th July 2009 at 21:15.
Am zis!
Dau si eu un gold, asa, pentru inceput
Si apropo, am un bilet q1. Cum nu imi permit o mutare pentru lupta in viitorul apropiat, spune-ti daca va foloseste. Moca![]()
tine-l acolo ca nu se strica![]()
tineti lovelele si ce aveti de donat pana deschidem organizatia si atunci le donam
intrebare, cum sa fie numele "organizatia ols" sau "ols"?
parca suna mai bine "ols"... "organizatia ols" pare asa, dubios
Daca vrei, poti sa pui un "OLS Ltd." sau "OLS Inc."![]()
OLS.org - ma gandesc ...
من شما عاشق
imediat o deschid, am facut o adresa de email pt. ea. etc
astept in continuare propuneri de nume![]()