Results 1 to 12 of 12

Thread: Televiziune Prin Satelit

  1. #1
    incepator
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    20
    Reputatie
    1

    Televiziune Prin Satelit

    Deschid un subiect care ma intereseaza foarte mult si anume substituirea unui furnizor de programe TV prin cablu, cu unul prin satelit.
    Ce as vrea sa stiu este daca exista receptoare pentru satelit care sa dea la iesire semnalele mixate ale tuturor canalelor, astfel incat sa am posibilitatea de a selecta programul dorit din televizor si nu din receiverul de satelit. Eu am 3 televizoare si nu vreau ca la toate sa urmaresc aceleasi programe.

  2. #2
    Vw Phaeton grande's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Luxembourg
    Posts
    14,055
    Reputatie
    1
    Din cate stiu nu poti avea la cele 3 televizoare programe diferite cu un singur receiver . Deci daca ai trei televizoare ,ai nevoie de 3 receiver conectate la aceasi parabola !

  3. #3
    incepator
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    20
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by grande View Post
    Din cate stiu nu poti avea la cele 3 televizoare programe diferite cu un singur receiver . Deci daca ai trei televizoare ,ai nevoie de 3 receiver conectate la aceasi parabola !
    Mersi Grande, sper totusi ca intre timp sa fi aparut asa ceva pe piata. Nu pot sa cred ca nu exista. Imagineaza-ti un motel, undeva intr-o zona mai izolata, la munte sa zicem, care are 30 de camere cu 30 de televizoare. I-ar trebui 30 de receptoare diferite? Mi se pare o tampenie. Sper totusi ca tehnologia a evoluat si in acest domeniu.

  4. #4
    Die Hard Hard's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Posts
    20,909
    Reputatie
    1
    daca ai 3 tv la 1 receiver,toate tv-urile au acelasi post,cel primit de la receiver.
    Am niste principii de fier . Daca nu iti convin, mai am si altele ...

  5. #5
    hfsc sucks tuxie's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    localhost.localdomain
    Posts
    2,432
    Reputatie
    1
    timmy acolo sunt cu totul alte echipamente (signal multiplexers, etc) si in nici un caz nu sunt la preturi 'affordable' pentru home use. Totusi iti recomand sa incerci sa tragi de limba vreun gigel de lucreaza pe la firme din acest domeniu, poate iti scapa vreo sugestie utila daca e binevoitor.

  6. #6
    incepator
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    20
    Reputatie
    1
    Hardliner, stiam ca trebuie sa ai 3 receivere diferite pentru 3 televizoare, tocmai asta este problema. Eu administrez un motel care se va da in curand in folosinta si caut o solutie diferita, un dispozitiv care sa fie si receiver, dar care sa si mixexe la iesire toate programele, astfel incat sa pot merge in toate camerele motelului doar cu cablu coaxial, nu cu 30 de receivere.

  7. #7
    sashi-duo Kainsashiki's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    13,599
    Reputatie
    1
    www.maxtv.ro


    nu e chiar ceea ce cauti, dar iesi mai ieftinake cu maxtv..si prinzi si 500 de programe

  8. #8
    Die Hard Hard's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Posts
    20,909
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by timmy_30 View Post
    Hardliner, stiam ca trebuie sa ai 3 receivere diferite pentru 3 televizoare, tocmai asta este problema. Eu administrez un motel care se va da in curand in folosinta si caut o solutie diferita, un dispozitiv care sa fie si receiver, dar care sa si mixexe la iesire toate programele, astfel incat sa pot merge in toate camerele motelului doar cu cablu coaxial, nu cu 30 de receivere.
    se poate ,insa nu sunt in tema sa iti spun exact cum sa faci,e bine sa intrebi pe cei care se ocupa de asa ceva,in special motelierii tai vecini,tin minte ca inainte de a aparea firmele de cablu aveam unul cu antena satelit,de la care tot blocul prindeam italia 1,canale 5, si alte posturi prin satelit...asa ceva probabil vrei si tu sa faci...
    Am niste principii de fier . Daca nu iti convin, mai am si altele ...

  9. #9
    incepator
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    20
    Reputatie
    1
    Diablo, nu caut un furnizor de programe TV prin satelit, ci o solutie tehnica. Cred ca nu m-ai inteles corect

  10. #10
    incepator
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    20
    Reputatie
    1
    Hardliner, puteati sa va alegeti programele din televizor, sau il sunai pe vecinu sa dea cand pe Italia 1, cand pe Canal 5

  11. #11
    incepator
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    1
    Reputatie
    1
    am probleme cu formatul imaginii de la maxtv,nu o vad pe ecran lat.insa i-am dat setarea din meniu pentru 16:9 dar vad decat meniul in formatul asta imaginea nu o vad.va rog dati-mi o solutie.multumesc.

  12. #12
    junior m0kanu's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    107
    Reputatie
    1
    Nu poti sa vezi in format 16:9 posturile deoarece acest lucru nu depinde de max,ci de postul respectiv.Cum in Romania nu este nici un post in 16:9,nu poti vedea nimic in acest format.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •