Aici puteti spune care este jucatorul vostru de fotbal preferat din Romania si din afara.
Jucatorul meu preferat din Romania este: Wesley de la FC Vaslui
Iar din afara Romaniei este : Zlatan Ibrahimovic de la Inter Milano
Aici puteti spune care este jucatorul vostru de fotbal preferat din Romania si din afara.
Jucatorul meu preferat din Romania este: Wesley de la FC Vaslui
Iar din afara Romaniei este : Zlatan Ibrahimovic de la Inter Milano
Kone
Cristiano Ronaldo
[I][B][COLOR="Black"][I]Dejate Notar[/I][/COLOR][/B][/I]
Steven Gerrard
Raul
Michael Owen
Vedran Corluka
Fernando Torres
Kaka ( Real Madrid )
Golanski ( Steaua )
Totti ( AS Roma) si Danciulescu (DINAMO)
Last edited by leodacin; 21st June 2009 at 11:32.
Din Romania: Paraschiv
Din afara: eu![]()
[B][COLOR="Wheat"]■[/COLOR][COLOR="Pink"]■[/COLOR][COLOR="Red"]■[/COLOR][COLOR="DarkRed"]■[/COLOR][COLOR="Red"] FOTBAL [/COLOR][COLOR="Silver"]CLUB [/COLOR][COLOR="LightBlue"]■[/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]■[/COLOR][COLOR="RoyalBlue"]■[/COLOR][COLOR="Blue"]■[/COLOR][COLOR="Blue"] OTELUL [/COLOR][COLOR="Red"]GALATI [/COLOR][COLOR="DarkRed"]■[/COLOR][COLOR="Red"]■[/COLOR][COLOR="Pink"]■[/COLOR][COLOR="Wheat"]■[/COLOR][/B]
[FONT="Palatino Linotype"][B][SIZE="6"][COLOR="red"]~F.[/COLOR][COLOR="Silver"]C.[/COLOR][COLOR="blue"]O.[/COLOR][COLOR="Red"]G.~[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
L Messi - Barecelona
[COLOR="Silver"][FONT="Arial Black"][SIZE="4"]UNIVERSITATEA[/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR="Blue"][SIZE="2"][FONT="Arial Black"]CRAIOVA[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[FONT="Arial Black"][COLOR="Blue"][SIZE="2"]SUNTEM ANTI BU[COLOR="Black"]CUR[/COLOR]ESTI[/SIZE][/COLOR][/FONT]
Ronaldihno (AC Milan)
Spadacio (Rapid)![]()
[B][COLOR="DarkRed"]Rapid e numele.
Avem traditie. Avem istorie plina de glorie.
De-ar fi maine sa mor, de-un lucru mi-ar fi dor,
sa flutur acel steag, ce-n viata m-a ghidat !
[/COLOR][/B]