" Dupa meciul bun facut impotriva celor de la Rapid , trebuie sa luam cele 3 puncte pentru a da dovada de valoare si de a arata suporterilor ca suntem pe drumul cel bun " a declarat la conferinta de presa antrenorul secund Lucian Marinof .

In meciul de la Rapid am adoptat un plan tehnico tactic imbunatatit , dar problema cea mare a fost moralul jucatorilor.
In ultimele 5 etape am obtinut doar 4 puncte , iar o victorie acasa ar putea schimba moralul acestora .
Echipa dispune de jucatori valorosi , ce trebe sa exprime pe teren un joc de o calitate superioara .
In deplasarea la Rapid , echipa a dovedit ca poate juca spectaculos dar a fost deajuns o greseala care a contat cel mai mult in rezultatul jocului . Meritam cel putin un punct din aceasta deplasare , dar important este ca echipa a putut dovedi acolo ca in timp poate juca la un nivel superior .
In ultimele 3 - 4 saptamani s-a castigat foarte mult in pregatirea jocurilor , fiind adoptata o tactica fiecarui joc in parte .
Echipa este pe un drum bun , punandu-ne speranta ca in meciul cu Pandurii sa practicam un joc mai bun si sa obtinem cele 3 puncte necesare moralului jucatorilor si sa incercam sa aducem din nou suporterii la stadion .

Un rezultat negativ in meciul cu Pandurii inseamna intrarea in hora retrogradarii ?
Rezultat negativ cu Pandurii nu inseamna neaparat intrarea in hora retrogradarii , deoarece dispunem de un lot de jucatorii cu care putem face fata Ligii I .

Exista probleme fizice in randul jucatorilor ? Se va organiza un cantonament in pauza din timpul saptamanii meciului cu Belarus ? Va fi un cantonament de o saptamana , 2 antrenamente zilnice fara a deplasa jucatorii in alta localitate .

Sursa: farul.ro/forum