Vladek has reported a post.

Reason:
Nu mai stiu de cate ori a scris acest "ultras" autentic expresii gen "ghena" la adresa echipei Steaua. Onor. moderator, ceva masuri prin viitorul apropiat ?
Post: Etapa 9: Steaua - Gloria Bistrita
Forum: Liga I 2006/2007 - etape, meciuri
Assigned Moderators: Ayrton, apparte, inter, miril, penny, m8k, tchibos, Man not Machine, corto, Jerry20cm, delaparis, Quittaro, starsteel, elphax

Posted by: Diodude
Original Content:
Quote Originally Posted by brandon View Post
pai,da!Stelistii sunt cei mai patimasi din Romania!
N-aveai loc s-arunci un ac,asa erau de inghesuiti!!! Si cica sunt cei mai multi in tzara ...... ,poate simpatizanti,dar nu suporteri!
Stii cum e cu steaua.Exact cum ai zis tu, are multi simpatizanti ,nu suporteri.stai sa vezi cand o incepe decaderea,prin champions league si campionat sa vezi atunci ce uita asa zisii suporteri ai lor si presa de ei,si ce misto o sa se faca de ei.
Mama de abia astept Lyonul marti in ghena sa vezi rasul dracului!!!!!!!!!!Sa vezi cuplul bionic goian&ghionea de nenumarate ori ca la golul lui Dennis Serban,sa vezi instructie ce le preda francezii "europenilor",care au pretentia ca toata lumea sa se dea la o parte din fata lor ca joaca in champions league!!!!!!!!!!!!!