Page 689 of 689 FirstFirst ... 189589639679687688689
Results 14,449 to 14,467 of 14467

Thread: Filme pe care le-am vazut in ultima vreme

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Am citit azi ca filmul nu va fi proiectat in Japonia, a 3a piata de film din lume dupa Sua si China, din cauza unor scene de genul celei in care Oppenheimer, in atmosfera triumfatoare de dupa explozie, spune: I bet the japanese didnt like it 😊 Deci, cred ca a avut dreptate, nu le-a placut.

Il astept la biblioteca. Cand ma uitasem tima data aparuse doar cu subtitrare in olandeza 🤣

simplu Utilizator's Avatar
    Reputatie
    0
    Merita vazut la cinema, sunetul si impactul cinematografic e greu de reprodus acasa. 😃

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Unfriended 2014 4.5/10 - A pathetic attempt at horror. It was a very weak thriller in the end, very little horror if even that. About the ghost of a past victim that's haunting the internet.

Unfriended: Dark Web 2018 8/10 - It's mostly a 7/10, but the extra point I give it was because it's a much better sequel and it's made with lil money more than certain, just like the 1st part. The topic though is much better: the dark web and it's illicit content that you can't have access to through normal means, only the best of hackers and the worst of human kind have access to it, and there lie videos about all kinds of bad stuff done to humans are traded upon millions of dollars, as well as requests of making those videos in different shapes or forms. What I truly enjoyed and my whole being vibed with was that hackers were portrayed as Gods, WHICH SOON THEY MIGHT AS WELL BE IN REALITY. Or at least demi-gods that send you to Hell via a digital river Styx, human life meaning nothing else than entertainment to them, and the power of these gods was ranked from Charon I to Charon 90 or so. Charon I being a god amongst gods, the lower tier gods couldn't approach his hacking skill level, although to the untrained eyed, they themselves looked untouchable. It was far from a perfect movie, but if you let your mind go blank, it works in spades.
    God was never on my side, no one was. I have always been alone.
    I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!

Reputatie
    1
    Filme romanesti de pe netflix, noua mea jucarie

De ce eu? Bravo, Tudor Giurgiu, stiam ca esti o nulitate pe rezon de cinema, dar filmul asta, inspirat de un caz real, nu ai putut sa il strici prea mult! Dar nici sa lasi vreo capodopera umanitatii. E bun, merge, nu va bateti capul cu unele gauri sau inconsistente, atat s-a putut. Filmul ca filmul, dar ce facem cu tara, cu oamenii, cu securismul.

Orizont Thriller ardelenesc, deci 78% din film se arde mocnit, se rumega idei, se dialogheaza monosilabic, oricum neinteresant . In cazul asta, se monta un holter, era recomandat un ekg si nu un film de doua ore. E o reinterpretare Moara cu noroc de care chiar n-aveam nevoie. Ma intreb cine si de ce **** mea da bani pt filmele astea coclite. PS. Lica Samadaul, in acest film, e ungur. Am ras cu lacrimi, senzational, bine ca s-a restabilit adevarul istoric.

Aniversarea Stiu, va era dor de un film cu securism ereditar, o broderie pe marginea unui film mai vechi al lui Trier, Festen. Sau mai nou, Sierranevada al lui Puiu. N-are zvac, dar se molfaie din actori, din cateva replici. S-a jucat si Chisu cu cateva teme interesante, una dintre ele stiinta vs religie, la care a dat ca surdu-n clopot. Daca ramanea la securism era mai bine. Mircea Albulescu, in **** goala, in ultimul sau film. Chapeau.

1 si 3 de vazut, de ce nu.
    Last edited by Capitanu.Burcea; 16th August 2023 at 17:17.
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

Reputatie
    0
    Apropo de Aniversarea si de Capitanu Burcea , Razvan Vasilescu este unul dintre actorii mei fetish pe care il urmaresc aproape neconditionat prin filme bune si proaste. E brici in tot ce joaca si cred ca merita filme mai multe si mai bune. Printre altele a fost un Mitica fenomenal in Balanta si parte la ceea ce cred ca este una dintre cele mai bune secvente ale cinematografiei romanesti, adica asta: https://www.youtube.com/watch?v=Dd2SFRZWNaM
    "If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake

Reputatie
    1
    Asa este. Desi in Aniversarea nu are un rol de forță, e mai mult un cantec de lebădă ☺️

Am vazut, pe netflix, 3 dintre cele 4 filme ale lui Andrei Gruzsniczki - caruia o sa ii spun mai simplu Grujnițki, cum se mai facea pe la noi, la Victoria Bucuresti. Desi Andrei Daniel ar fi fost perfect 🤣.Ceea ce m-ar califica drept un guru al filmelor lui Grujnițki, pana si in librariile Carturesti, unde sper ca voi fi invitat cat de curand 🤣. Cum ar fi spus un clasic, am atatea de spus nimanui...

Am zis, probabil nimic interesant, despre Zavera. Acum am băgat QED si Dupa 40 de zile, care sunt superioare. Mie incepe nu sa imi placa, dar sa il tolerez decent. Daca gasesc Cealaltă Irina o sa fiu complet edificat.

QED e o poveste din perioada comunista, dar bine-bine făcut. Aici, pana si o hoasca batrana ca Ogasanu e e capabilicos. Ca sa nu mai zic de Florinel, au, ce barbat, maică!

Dupa 40 de zile e un film oltenesc clasic ca geolocatie, dar sigur ca e un film universal despre batranete, singuratate si lumea satului care apartine deja altui secol, desi fizic e tot aici cu noi. Despre asta ultima, Anca Damian a atins problema in Hotel Kabul, dar Grujnițki pune tot filmul la bataie. Asta e, nu e cea mai buna propaganda facuta filmului in zilele noastre 🤣, dar se poate vedea cinema romanesc, pt cei care accepta un nou val mai putin agresiv - si ca mesaj, dar inclusiv in limbaj. N-am auzit o pulă in doua filme, felicitari, domnule Grujnițki 👍

Reputatie
    1
    Nu vreau sa spun ca Radu Jude are o agendă, tre sa revad si Aferim!, ca eram cam matol cand l-am altoit 🤣 Dar o obsesie mica-mica la capuțu' are el, Raducu. Ar vrea, si e corect sa vrea, sa intram si noi in istorie ca barbari, cum se face in lumea civilizata ☺️ Acum, sincer, cine dracu' face asta in lumea civilizata, mai Raducule? Ar fi neproductiv sa dai atata informatie sensibila poporului, care si asa e prost, primitiv, incult, dezradacinat. Ce sa faci cu o informatie, daca nu stii la ce/daca iti foloseste si ce sa faci cu ea mai departe?! Asta o stim noi si se va pierde tot o data cu noi ☺️ Si acum, mai du-te in **** mea, mai Jude, ca nu mai scrie nimeni personaje care vorbesc cu hălci de literatură de specialitate, chiar si cand se fut, cacă, fac laba sau vorbesc cu pensionari cu 3 clase. Bah, Radule, revino-ti, in **** mea, de bou ce esti! Ideea insa e validă, suntem un popor de căcat 🤣 Râd, dar e de plans, ultima treime a filmului este excelenta. E nedrept, despre filmul asta se va vorbi ca a aparut Serban Pavlu in **** goala si că i-a zis amantei sa ii arate pisda, pe skype 😊 E o juxtapunere justa, ma doareinpulă vs ma doare in corazon că am facut si noi holocaust, cum ne-am priceput si noi nai bine. Aliluia si Imi e indiferent că vom intra in istorie ca barbari.

Reputatie
    0
    Impresionanta incursiune in cinematografia romaneasca de azi. Eu am renuntat la un moment dat din motive ultra-discutate si evidente, insa cronicile tale ma fac sa reconsider. Pare ca mai exista mici pietre semi-pretioase in. Mormanele de mizerii pretioase. Tinem legatura!
    "If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake

Reputatie
    1
    Am rupt-o pe romanesti, cred ca am vazut vreo 10-15 bucati della ultima postare. Din punctul asta devedere, netflix e cea mai buna platforma, pt ca permite subtitrari in romana

Ba, e unu', Iura Luncasu, din raionul Dubasari, e cel mai mare producator de gunoi de pe piata. Ai ca nu-mi pierd timpul cu o postare kilometrica, sa bifam doar filme ca Legatii, Minte-ma frumos in Centrul Vechi, de un rizibil absolut. E jalnic, ba, ce poate sa scoata acest bolivud pe nume mediapro. Macar n-a avut inspiratia sa faca un film cu titlul Fute-ma frumos in Centrul Vechi. Era din start o bila alba si iti crea nenumarate oportunitati. Nota 0, ambele.

Live: Regina directului. Plm, pe langa titlul de un comic involuntar , filmul asta putea sa fie genial. Pe mana lui Vlad Paunescu e doar alta mizerie de sters la cour. Inclusiv cu Tudor Chirila, care e un deplorabil. Cel putin la film, ma doare inpoula ce face el la teatru. Asta era un film de demolat audienta in mainile unui regizor cu fler la povestit. Un sofer care aprovizioneaza un orfelinat, pe vremea ailanta, leaga o prietenie cu o fetita, asta fuge -nu se stie cum, o infiaza -nu se stie cum -nu conteaza, pt ca la final sa constatam ca mizeria era un pedofil nenorocit. Potential era. Dar ce-a iesit, ca apar Geoana (?), Mircea Badea, niste latrai de la emisiuni de cancan si mortii lor, e ceva caraghios. Film de nota 1. Si sa imi bag **** si in stramba asta de Rodica Lazar, la al2-lea rateu colosal, dupa Orizont. Nu te uiti, fa, si tu umpic in ce joci? In fine.

Revin, ca am si grele.

Uti, n-ai mai vazut nimic? Ma intereseaza filme romanesti, momentan
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

Reputatie
    0
    Respect! Eu mi-am cam pierdut rabdarea si nu pot sa vad atatea filme romanesti la rand. Am tot asteptat o evolutie a filmului romanesc insa mi-am pierdut speranta. Cel mai mult ma deranjeaza lipsa de scenarii decente pe subiecte normale si calitatea scazuta la nivel cinematografic si estetic. Ii invidiez pana si pe polonezi care fac business bun pe nataflix. Ai nostri se rin tare, filme trauma, comedioare oe baza de umor de santier si telenovele pe baza de scenarii turcesti.

Eu luna asta n-am vazut nimic nou pe micul ecran dar sper sa recuperez in septembrie.

Reputatie
    0
    Bon, am vazut doua filme englezesti bunicele: Page eight si Rogue Agent. ambele despre agenti MI5, in primul film despre unul real, in al doilea despre unul fals.
    Page eight este in genul cartilor lui Le Carre, adica copt la foc mic, de atmosfera, cu rezolvarea venit printre altele. Despre clasica problema cu interventia politicului peste profesionistii aia batrani din contra-informatii care isi apara tara si punct. Cu Bill Nighty si Rachel Weisz, regizat de Dacid Hare. Mi-a placut, mai are doua sequeluri pe care probabil ca o sa le incerc.
    Rogue agent este bazat pe cazul real allui Robert Freegard care ani de zile a escrocat femei dandu-se drept agent MI5 sub acoperire. U. Fel de Temistocle, personajul lui Bibanu’ din Asta seara dansam in familie insa cu mult mai complex si mai psihopat. O poveste fascinanta, filmul interesant, mi-a placut desi era loc de mai bine, in special daca scenariul nu era atat de romantat si era mai aproape de realitate.
    Ambele sunt pe Netflix.

Reputatie
    1
    Asta ma sperie, ca sunt disponibile pe netflix 🤣 Primul suna interesant, eu as da o pedala. Biografii sau intamplari reale nu mai bag decat foarte rar, in general sunt pe algoritmul meu de evitat😋

Reputatie
    0
    Mai scapa si pe netflix care ceva vizionabil. Merge si al doilea acum ca ai antrenament de la filmele romanesti e fascinant sa vezi tehnica si imaginatia mani****torului patologic si cum ani de zile a exploatat niste caprioare naive.

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by Utilizator View Post
    Respect! Eu mi-am cam pierdut rabdarea si nu pot sa vad atatea filme romanesti la rand.
    Eu nu pot sa vad nici o jumatate de film romanesc la rand.
    God was never on my side, no one was. I have always been alone.
    I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!

Reputatie
    1
    E perfect normal sa nu iti placa filmul romanesc, mai ales cel din categoria Noul Val Sunt cateva canoane din care nu poate iesi (culori, atmosfera, joc static), dar ele il definesc. Daca nu ar fi asa, ar fi altceva, nu Noul Val Nici nu cred ca e un cinema atat de facil, dar e necesar si ma bucur ca il avem. Sunt desigur si experimente mai putin reusite sau lipsite de importanța, dar, indiscutabil, filmele de top al Romaniei de dupa Revolutie apartin Noului Val. Pt mine, cei mai buni sunt Radu Muntean, Puiu si Porumboiu. Urmati indeaproape de Mungiu.

Vin dupa minimum 20 de filme romanesti, am simtit nevoia sa clatesc cu doua Kurosawa. Akira si Kyioshi 🤣

Pt sesiunea asta de netflix, filmele romanesti care mi-au placut sunt Câmp de maci, Perfect sanatos, Marița si cred ca mai sunt vreo doua, dar le-am uitat. Cel mai arthouse, pe stilul greucean sovietic, probabil Dragoste 1 câine 😀 dar se poate vedea, nu e chiar atat de rigid. Titieni joaca in 80% din filmele romanesti care se fac. In multe nu inteleg exact scopul, dar in Marița e exceptional. Ăsta e filmul pe care l-ai da cand l-or pune intre scanduri. A, Marița, daca va intrebati, e o Dacie cazan veche. Din cauza titlului am evitat multa vreme acest film, dar in final l-am impuscat. Nou Val, excelent

Reputatie
    1
    Poate reviu sa zic doo propozitii despre fiecare. Acum nu am chef si nici nu stiu daca ăsts mai e momentul si locul 🤣

Reputatie
    0
    Vazui si eu Marita. E bine facut, Titieni intr-adevar fura ecranul, sunt atacate aspecte interesante.

Insa e pe linia de non-subiecte din noul cinema romanesc care automat defineste filmul ca fiind "de arta". Si chiar e un film care are poezia lui si e cu mult mai bine legat si realizat decat foarte multe filme romanesti pe care le-am vazut in ultimii 20 de ani. E drept ca nu am exagerat cu ele.

Pe de alta parte e un film plictisitor, o introspectiva plata in viata unei familii care merge inainte intr-o deriva controlata si in ciuda disfunctionalitatii ei evidente.
    Cred ca de aici si titul filmului si parabola cu Dacia 1310 care desi anacronica si cu multe probleme totusi se misca si-si face treaba.

Personal gasesc pretentios si deja stereotip faptul ca Noul Val e reprezentat numai de filme minimaliste care vor musai sa marcheze in zona elitista a publicului cinefil.
    Am vazut filme ale regizorilor care ataca zona conematografului de arta gen von Trier, Aronofsky, Sorentino, plus clasicii italieni si francezi.
    Toti s-au consacrat cu filme care aveau ecou in mase mai mari de spectatori si cu subiecte mai clar conturate si care te fac sa tresari in timpul vizionarii.
    Ai nostri par in mare parte la fel, cantonati in subiecte de nisa derulate extrem de lent, facute in gen pseudo-documentar lasand decizia la nivelul spectatorului.

Nu contest valoarea unei astfel de abordari dar as vrea si ceva variatie, o competitie creativa intre stiluri.
    Pentru ca in prezent nu avem decat filme pretentioase, telenovele sau comedii tampite ceea ce e cam extrem.

Pro Memoria miril's Avatar
    Reputatie
    0
    Nu-i vorba de Ruxx ci despre (o piesa de) teatru.

https://www.youtube.com/watch?v=V16Zl-RbWEY
    "The minority is sometimes right, the majority always wrong." - A Progres...sive Thinker

"If you support a team that fails to win the league for years, it does feel like a kind of cult'." - Salman Rushdie

Reputatie
    0
    Na ca m-am molipsit si am vazut inca un film romanesc: Heidi in regia lui Mitulescu pe scenariu co-scris cu Radu Aldulescu. Gheorghe Visu e Nea Misu, un politist batran de cartier pe la periferia Bucurestiului care trebuie sa gaseasca doua corvete ce trebuie sa fie martore contra capilor unei retele de prostitutie.
    Bun, un film pe care l-am vazut cu placere si interes, in sfarsit un scenariu cat de cat mai solid, foarte buna regia si distributia, cateva scene si personaje chiar memorabile. Visu e impecabil, la fel si Catalina in rolul lui Heidi, foarte tare partea cu Chirvasiu de la omoruri si cu aparitia episodia a lui Florin Zamfirescu in rolul lui Nistor, sefu mare de la omucideri. Misto conturate si personajele secundare precum patronul carciumii de sosea, ceilalti politisti de sectie, curvele. Finalul e poate un pic fortat ca sa te lase in ceata dar e ok, e in genul lui nea Misu.