Page 693 of 693 FirstFirst ... 193593643683691692693
Results 14,533 to 14,545 of 14545

Thread: Filme pe care le-am vazut in ultima vreme

simplu Utilizator's Avatar
    Reputatie
    0
    Doua mini-serii suedeze: Quicksand si Snabba Cash, pe ultimul il vad acum.
    Primul este despre o eleva de liceu care impreuna cu prietenul si-a ucis colegii, asa incepe filmul. Un flashback bun insa cu final nerealist, dar reconstituirea evenimentelor este fosrte bine facuta. Cred ca iesea mai bine daca avea vreo 2-3 episoade mai putin.
    Al doilea este despre bandele de cartier. Pare promitator.
    Nu stiu daca sunt subapreciate pentru ca notele pe imdb sunt cam pe unde se situeaza in contextul actual. dar cred ca sunt mai putin vizibile pe nataflix.

Vad ca a aparut un nou sezon din Kleo. Primul sezon mi-a placut, despre o ucigasa de profesie din fostul RDG care merge pe urmele alora care i-au tras-o. Nemtesc, caterincos, bunicel.
    Last edited by Utilizator; 8th August 2024 at 15:38.
    "If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Brigadă mare, la Alien: Romulus.

Dai, mada faka, daaaai!

#facehuggeraddicted ❤️
    Last edited by Capitanu.Burcea; 21st August 2024 at 14:14.

Reputatie
    1
    Procesez acest film, pt ca am in general asteptari neimplinite pe partea de dezvoltare relevanta a povestii Am primit totusi niste impulsuri interesante, pt ca, nu intamplator, cronologic e plasat intre primele doua filme Alien, care sunt si cele mai de succes ale francizei. Nu si pt mine, dar ok Daca Fede Alvarez a fost atent la un lucru, a fost la modul de a nu strica ceva in arcstory-ul trecut si a nu crea asteptari brutale pt cel viitor, decat de a-l bombarda cu idei noi si impetuoase -cum a facut Ridley. Deci, a bagat puternic pe tehnologie analogica, lol, nostalgia primelor doua filme e readusa la tot pasul fie cu replici copiate, fie cu modul de operare al acestora. Ai sti din prima unde sa il plasezi doar vazand partea introductiva, care e atat de 70-80's. Nu, nu sunt impresionat de actori, nici macar de sinteticul care a primit atatea laude. Ca orice blockbuster care activeaza la nivel macro are si cateva flopuri de logica si lejeritati, le putem discuta, nu e problema. Si, nu stiu, l-am simtit un pic bohohoring, desi lumea in jur parea ca il savureaza. Dar Fede are mana buna la manevre claustrofobice 1vs 1, are planuri detaliu cu atmosfera planetelor, chestii cu care filmele sf nu prea ne mai delecteaza. Deci, cred ca partea lui de forta e imaginea, sunetul, atmosfera, revenirea la vechile conflicte, dar mentine haosul mutatiilor de tot felul, aici amplificate mai ales in final. E o chemare la arme a vechiului fanbase, cred ca o sa aiba succes. 7/10 max.
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

incepator
    Reputatie
    1
    Dead Sea 2024

Blocate in largul marii dupa un accident fatal, o tanara femeie si cele doua prietene ale sale sunt salvate de capitanul unei barci de pescuit, dar barca ascunde un secret teribil.
    Nota: 8/10
    Recomand acest film! M-a tinut destul de captivat in fata ecranului pana la final.

Reputatie
    1
    Am vazut Longlegs, mult discutat & pupat in flaut pe retele. E chiar nasol, ce pot sa spun mai mult 🤤 E ridicol, saturat pretentios fara niciun motiv, decat poate acela de a genera niste discutii sterile despre cat seamana cu Silence of the. Ei bine, nu ca nu seamana, dar e kiar jenant sa aducem discutia. Filmul asta, daca il vedeai la un festival de stifturi fara pretentie, nu se supara nimeni. Faptul ca iti dai cu pudrele bunicii pe fata nu te face versatil, ci lipsit de elementarul simt al penibilului.

Reputatie
    1
    5.5/10

simplu Utilizator's Avatar
    Reputatie
    0
    Doar sa spun ca acum doua zile am intrat in vagauna Netflix si vazut The Union cu Marky Mark si Halle Berry. Nu l-am oprit inainte de final insa nu mai tin minte decat vag despre ce era vorba. Ceva cu spioana Berry si Mark fostul ei coleg de generala ajuns acum om simplu la munca de jos care ocazional i-o punea profei de engleza acum cam trecuta dar inca valabila. Berry crede insa in Mark si in ciuda reticentelor sefului ei J.K. Simmons il ia in grupul de elita ce trebuie sa salveze lumea. Nu mai stiu cum si de ce, insa pana la urma binele invinge si daca nu ma insel cei doi raman impreuna sa reinnoade iubirea din scoala. Bam-param-pam-pom, actori indragiti, ne bucuram ca madam Halle arata inca frecventabil cu retusuri desi bate-n 60 de anishori si cam atat. Cam pierdere de timp, merita vazut eventual inainte de culcare, printre gene, de noapte buna.
    "If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by LAGfr View Post
    Dead Sea 2024
    (...) dar barca ascunde un secret teribil.
    M-a tinut destul de captivat in fata ecranului pana la final.
    Horror cu barca!

Abia astept sa-l vad.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    0
    Sound of Freedom 2023 9/10 - regizat de Mel Gibson, un film semi-documentar, adica urmarit in proportie mare ca poveste pe caz real, despre traficul de copii si cat de mare problema este in prezent. Filmul a fost facut in 2018 dar s-au chinuit 5 ani sa-l scoata pe piata, deoarece in ziua de azi sunt tot felul de tampenii prevazute in legile tarilor democratice care te-mpiedica sa-ti exprimi liber opinia referitoare la exploatarea sexuala a copiilor, exista pana si cuvinte care n-ai voie sa le folosesti in public. Ceea ce mi se pare absolut retardat, sa-ncerci sa aduci o problema grava in vederea lumii fara sa ai voie sa ai voie sa folosesti cuvintele cele mai oportune pentru a o descrie!

Cea mai buna scena din film, un monolog al unui fost traficant de droguri, intrebat de un recent fost politisit de ce a renuntat la viata de traficant dupa ce-a iesit din inchisoare https://www.youtube.com/watch?v=lLU5C1O0CH0 Excelenta scena.

End credits "There are more humans trapped in the slavery today than any other time in history - including when slavery was legal. Milions of these slaves are children."
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    0
    Deadpool & Wolverine 2024 8.5/10 - Cel mai bun film Deadpool fara dubiu, dar nu cel mai bun Marvel. Nu se ridica la nivelul lui Logan, dar filmul e misto rau. Gluma cu vaginul din start m-a spart. Multi n-au inteles-o. Piesa glumei era ca parintii i-au spus sa nu injure in fata copiilor lor, si el a respectat intocmai cerintele, sex vaginal nu este injuratura dar copiii tot muti au ramas! Excelenta! 10 curat, ca si gluma de la masa din startul filmului IT 2, cea mai tare faza din film si sunt cateva care se apropie. Ca de obicei iegzista o mare problema. Spoiler alert. X-23 = Laura isi face si ea aparitia si are vreo 19 ani - nici o problema, si are organele unei fete de 19 ani - nici o problema, si are complexitatea unei fete de 19 ani - nici o problema, si are inaltimea unei fete de 19 ani -.....- problema. Daca oasele sunt infuzate cu adamantium, corpul nu creste si reimprospateaza celule de adamantium ca sa creasca ca sistemul osos clasic, deci nu mai cresti, salut. Astfel ca inaltime ei treabuia sa fie tot ca si cand avea 12 ani. Asta ar fi cam singura mare scapare, dar altfel n-aveai cum s-o joci ca-n realitate ea creste.
    Last edited by Johnny D; 7th October 2024 at 15:38.
    I know because I'M BOTH!

Pro Memoria miril's Avatar
    Reputatie
    0
    Excelent documentar. Imens talent, destin nedrept.

Quagliarella untold truth
    "The minority is sometimes right, the majority always wrong." - A Progres...sive Thinker

"If you support a team that fails to win the league for years, it does feel like a kind of cult'." - Salman Rushdie

Reputatie
    1
    Nunta mută. Malaele nu stie sa faca film artistic, dar e un kitsch-kebab interesant pana la urma, o harmalaie din asta romaneasca, cand amuzanta, cand trista, desi in mare parte cu o viziune rudicola si absurda, marca autorului. Nici nu stiu cum puteai sa abordezi povestea asta, cand noi nu avem taria sa ne departam de ceea ce ne arunca astia in nas, doua ore de film. Cred ca multi au ras ca niste imbecili si s-au dus sa voteze Iliescu, Nastase si VV Ponta.

O luna in Thailanda. Tot de pe netflix. Putea sa iasa un film bun si a iesit un episod de Povestiri adevarate, de la Pro Tv. Pă tiparul idee bună, da' sarakie si formalism, cum se fac filmele la noi. Da in rest a surprins bine ceea ce a devenit societatea tanara de azi: o adunatura de vesnic nemultumiti, care prefera forma in locul continutului 🤤 Nu mi-a displacut, pt ca un general caut sa urmaresc filme romanesti. Pana la placut e totusi altceva, dar nu rau.

Reputatie
    1
    Conclave. Film cu popi si, deci, futut in kur si toata poliloghia cu Ave Maria si futut in kur? Nu, deci mare dezamagire din punctul asta de vedere. In general prea subtire pt o discutie teologica, fie si formala, iar ca thriller e inca si mai splendid ratat, desi se da cu greucene gen (sic!) Ralph Fieness, Tucci si Rossellini. Nu vreau sa fac spoiler, finalul e o dejectie wokista care confirma calitatea pro-europeana a filmului si ratingul mult prea baban. Se vede insa usor, R Fieness e super urmaribil si in general povestea pare ca vrea sa eclozeze ca puiul de gaina, dar nu o face niciodata. Cam dezamagitor, 6/10.