Page 690 of 694 FirstFirst ... 190590640680688689690691692 ... LastLast
Results 14,470 to 14,490 of 14556

Thread: Filme pe care le-am vazut in ultima vreme

simplu Utilizator's Avatar
    Reputatie
    0
    Un alt film gen Reptile este See how they run. Stil Agatha Christie, distributie buna, povestea meh dar restul bun.

Later edit: Tocmai am terminat Reptile, intr-adevar e mult stil, e misto de vazut, insa scenariul e sulfuros si nu trebuie sa iti pui prea multe intrebari ci doar sa te lasi ourtat de atmosfera. Din punctul asta de vedere See how they run e mai inchegat insa in nota comica si mai la lejereanu.
    Last edited by Utilizator; 7th October 2023 at 02:20.

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Un film horror cu pedigree asiatic, odinioara ceva inedit, acum un gen destul de tăvălit de toti mediocrii, totusi a facut o treaba bună, notabila in acest univers din care imi vin The wailing (leșină Ionete, o sa va spuna el cat de cîh a fost), Medium, dar mai ales etalonul The Ring . Originalul, nu borhotul. E un film cam lung, are doua ore. Poate aici sa mai fi raschetat ceva, nu stiu. Incantation se cheama, e pe Netflix si e surprinzator de bun. Un kinosseur de horror il va aprecia ��
    Last edited by Capitanu.Burcea; 12th October 2023 at 15:12.

Reputatie
    1
    Octombrie e luna horror-ului si m-am decis sa celebrez acest gen subcultural urmarind doar mizerii din categoria asta. As avea timp de vreo 15 bucati.

Am inceput cu Un caz de eorcizare , ca tot il scot astia de pe netflix pe 14. In care se demonstreaza ca marii actori nu aduc fericirea, filmul e o plictiseala si o mizerie colosala. E un caz readus la lumina, in reversul celui de la Tanacu, in care o oribila o mierleste in timpul unei exorcizari, doar ca actiunea e justificata, pseudodocumentata, insa clar glorificata. La modul vizibil incompetent, cu picoteala aferenta de zile mari. Clisee vreo suta, gauri de complot, iar twistul e de o debilitate monumentala. Toata lumea a laudat-o pe Carpenter pt felul in care s-a schimonosit si a facut ca toate alea. Pe ea, din nefericire, o si ajuta fizionomia, deci, eventual, complimente ar putea primi parintii ei. Lamentabil 4/10

PS. Il vazusem recomandat pe un blog, ceea ce imi confirma ca inca e nevoie de bloguri oneste, cu autori cu fler, experienta si chiar pricepere la evaluat. Din pacate, se pare ca mediocrii se mobilizeaza mai bine, valabil pt toate domeniile, probabil
    Last edited by Capitanu.Burcea; 12th October 2023 at 15:34.
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

Reputatie
    1
    As fi vrut sa recomand un film horror bun, desigur, pe cat de bun poate fi un film horror. Nu e cazul, dar il indexez 🤣

Lake Mungo ar putea fi revocat usor sau discutat a la longue, ceea ce sigur nu e cazul. L-am mai vazut acum 15 ani, am avut asa glimpse-uri pe tot parcursul lui. E un found footage, subgen care in general e execrabil, abuzeaza de trucuri ieftine si toti tropii si cliseele posibile. E noapte, camera se misca, cineva zbiara, nu stii ce **** mea se intampla, nu stie nimeni, se termina filmul.

Lake Mungo, asa cum suna si cliseul detestabil, nu e despre destinatie, ci despre calatorie 🤣 Nu, dar chiar nu e rau, am vazut o tona mai proaste. Arata bine ai nu e agresiv cu imaginile. E o tensiune de care trage decent pana la final, e solid, e trist intr-un mod in care putine filme de gen reusesc, dar sigur ca are naivitatil de twist si o cronologie convenabila, astfel ca rasucirile se arata doar la final. Nu stim exact cum se ajunge acolo, deci e ceva cu firul epic 🤣

Ii dau 6/10. Viva el halloween!

Reputatie
    1
    The cursed. Dap, un titlu care nu prea lăsa vreo speranță. Sa pui azi in titlu exorcism, dark, curse, black, kill etc la un film horror e ca si cum ai claxona cand duci mortul la groapă. Un folk horror in care s-a aratat ca era vorba despre ceva variatiune pe tema vârcolaci. Adică, p.ula. Ce e interesant, tiganii de la care pleaca povestea, Franta, sfarsit de sec 19, vorbesc romaneste ☝️🤣 si apoi spaniolă. In mod normal, un film care se inchide dupa min 10, desi el arata bine, iti lasa senzatia ca ceva se va intampla pana la urma 🤣 5/10, nope.

Reputatie
    1
    Okiei, nu intrati in joc, cum a spus odata celebrul punkist Chifiriuc, imi fac damblaua in continuare cu acelasi purpuriu horror.

Barbarian. Un film care probabil a placut corporatistilor, mari amatori de horror, se stie avand in vedere ratingul suculent. Dumb and Dumber pe un fundal horror, nimic de comentat aici, filmul e o mizerie. Are niste twisturi absolut basite, parca si vad cum se foiau, nelinistiti, pe scaune, pana le intrau chilotii in kur. 5/10. Oricum, chiar daca pe partea de horror sunt slabe, sunt niste comedii involuntare delicioase. Deci, nu se pierde timpul
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Da, si cand le-am zis eu ca filmul e de porc, s-au suparat.

Baberien si alte babe... inca astept sa vad si eu niste filme p-aici...
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    Ai repede pă jegflix, ca e Altarul. Unde teul e cu susu-n jos, sa stie tot prostăvanu' ca se da blasfemie la liber 🤣 In fapt, nu e cazul. Dar e cu Negan din Twd. Si cu ăla din Saw, Carey Elwes. Si e degeaba, filmul e o mizerieeee care ilustreaza bine mizeria, ca gen de film! Dar si jegflixul, ca hazna. De evitat 4/10

Dumplings. Fetuși avortați, serviți ca umplutură pt galuște chinezesti. Buni la sculătoare, la ten, că cam astea se caută de doamne si domnișoare, chiar daca vorbim de Shanghai sau Rm Valcea. Ramane suficient de horror in subtext, dar grafica nu prea avem si deci suferim. Motive de vazut nu sunt, s-a bifat mai mult ca basm si arta dizidentă de pe vremea cand in China se limita fructoza vaginului la Copilul unic. Restul v-ati prinz, erau avortati din rekt in gălușcă. What a journey, in plm! 5,5/10.

Reputatie
    1
    Temporada de huracanes e bun, nu memorabil. Serveste cauzei de marketizare (plm, exista acest cuvant? Daca da, sa ii fut, nu trebuia sa ajungem aici, avem 120 de mii de cuvinte nefolosite in limba romana) a diversitatii sexuale, una la care jegflix isi asuma statutul de cap de afis. Totusi filmul trateaza bine promiscuitatea periferiei, dar sigur ca daca vrei sa te pisi pe el, sa il dezavuezi din start, se poate eticheta ca alt film cu gay care nu ne interseaza. Nu e gresita niciuna dintre variante Mie mi-a placut in special prima jumatate, dar in final nu are ceva memorabil care sa te urmareasca peste...nu ani, dar, banuiesc, nici macar saptamani. Are si o constructie ce parea interesanta, adica povestea spusa din perspectiva mai multor personaje. Nici asta nu e wow, s-a facut prima data acum 70 de ani. Dar are chestii mijto si cred ca e peste multe titluri din cele propuse de jegflix.

Sunt generos, 6,5/10

Paralizie Bai, deci filmul asta e o mizerie, razbate din toti porii si in primul rand din titlu. Nu stiu, aveam asa o...nu pot sa zic, poate curiozitate. De la CC Catch incoace, optica privind femeile olandeze s-a schimbat total, mai ales pt generatia respectiva Juca mai de mult Famke Janssen intr-un film in care ramasese blocata in tunelurile de la metrou (doh, pliz) si o urmareau niste pocitanii, plm, o mizerie. Joaca si aici, daca se poate spune ca cineva joaca, e oribila, dar mai putin jenibila decat orice se intampla in jur.

2/10

Reputatie
    0
    Analizeze Capitanului sunt tot timpul ceva de speriat.

Nu stiu daca sa ma speriu de notele sale mici la un film, sau de alea mari!
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    Fara idei stralucitoare, ritm, saturat de voiceover, pastisandu-si singur Mindhunteru', cu un final de căcat si un Fassbender care arata ca dracu'(droguri? veganism?), The killer-ul lui Fincher e nimic mai mult decat un rateu. Nici macar sofisticat, un știft, o bașinica ce isi va gasi locșorul in cămara cu flatulatii originale ale jegflixului. Primul capitol e si cel mai interesant, apoi se labarește de tot si tot ce ramane e un revenge, hai sa zicem, thriller (de unde, din plă) care nu livreaza, domne. Că a dat cu laparoscoape si saturatii de sloe-boewz, da, stum, e un meserias, dar filmul tot un rateu este.

Sa vezi schelălăit pe bloguri, sa vezi limbi si osanale.

Dar vediți-l, sa nu ziceti ca nienia e rău 🤐

6/10 🤣

Reputatie
    1
    Ai, ma, ce dreacu? Va uitati la meciuri, ce faceti?

A facut Kenneth Branagh o trilogie Hercule Poirot. Mai exact, cred ca a scos-o de undeva. Hai ca nu va mai tin in suspans, desigur ca din kur. Eu am vazut ultima parte, nici nu stiam toata poliloghia asta. Titlul prevesteste un horror, Haunting in Venice, dar e altceva. Exceptional de prost, o caricatură. Nu mai spun ca 3 sferturi se joacă la lumânare si e un brambureala totala. Are actori, povestea clasica cu detectivul belgian, insa chiar nu prinde. Respiră din toti porii un film ieftin de mall, bazat pe jumpscare-uri si deductiile, tot angrenajul, neintersante si bleah. Nu e una dintre adaptarile care sa merite. 5/10

Ă, da, si filmul lui Robin (Robinei? ) Wright Penn, Land, care isi face treaba si la regie, si in rol principal. De pe netflix. Minuscul, tragic, o explorare a durerii, doliului si a izolarii. Totusi nu are un impact emotional, nu stiu de ce, dar e frumos filmat. Are cadre montane salbatice, in ton subiectul. Intr-un fel, mi-a a dus aminte de filmele indiene vechi (proaste, lamentabile, but still), in care elefantii, prevestindu-si sfarsitul, se duceau la marginea satului sa sufere acolo, cu demnitate, si eventual sa crape☝️ E o paralela interesanta, ma bucur ca am facut-o eu 🤣 Nu e un film de notat neaparat, dar asa ca sa respect o conventie, poate 6/10.

Reputatie
    1
    Leave the world behind e o mizerie. Am acelasi respect pt actori si regizor cum am pt fotbalistii care pleaca la cămile, sa se capatuiasca, la batranețe. Nu, nu, nu asa se face. 3/10, cu flegma de rigoare.

Serialul Jericho e inca foarte bun, cu toata teleslobozeala aferenta. Pe aceeasi temă. Si daca l-ati vazut, stiti ca romanul temă a ciordit greucean de acolo. Se pare ca orice produs ia contact cu netflixul se transforma in căcat. O minune a acestei platforme de streaming.

Am inteles ca producatorul este o firmă a lui Obama. De fapt, filmul reflecta exact motivele pt care le-ar putea țîțîi tartițele unora, dar sigur ca nu e frumos sa facem spoiler.

Julia Roberts e un cadavru, sa ne lase. Mahershala ăla, izlamizdu', e singurul actor pt care am dat play, pe rezon de Moonlight si True Detective. Fail mare, ba baiatule. Kevin Bacon, Ethan Hawke, probabil bifeaza toate filmele de căcat care platesc, altceva ce ar putea sa mai joace 2 monstri sacri? ☺️

Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by Capitanu.Burcea View Post
    Ai, ma, ce dreacu? Va uitati la meciuri, ce faceti?
    Oppenheimer 2023 8/10 - 1. Filmul e bunicel. 2. E de 7 maxim. 3. Nu stiam ca Oppenheimer fuse un afemeiat cadecat, nu nu stiu ce, dar totusi greu de gandit. 4. Finalul fu unul din cele mai bune finaluri din istoria cinematografiei. I-am dat 1p in plus lejer doar pentru final. Cand Einstein da sa plece, Oppenheimer il opreste si-l intreaba. Do you remember last time when I came to you with a piece of paper on which we made a plan that could create a chain reaction that would destroy the world? (Intentionat n-a zis "that will ignite the athmosphere" cum a fost discutia originala dar "create a chain reaction" care e acelasi lucru doar ca mai vag). Einstein se gandeste un pic si da din cap, da. La care Oppenheimer: I believe that we did. Genial! Se refera de data asta la chain reaction generat de raspandirea la nivel planetar a armelor nucleare care intr-un final ar distruge omenirea, alt chian reaction dar unul mult mai greu de gandit la acea vreme. Reactia lu Einstein iar a fost grozava ca si cum l-ar fi lovit o idee rapid, s-a incruntat o secunda, apoi s-a intors si-a plecat ca si cum n-ar mai fi avut ce discuta, era clara treaba. Genial acel final. In rest, filmul ok.
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    0
    weekendul asta am vazut si eu ceva din filmele mai sus mentionate si in general sunt pe linia Capitanului.
    A hunting in Venice foarte slab slab, am adormit pe el. Cele dinainte au fost mai reusite aka Crima din Orient Express si Moarte pe Nil. Ma rog, ca orice om batran am nostalgia filmelor omonime din anii '70 cu Albert Finney si Peter Ustinov in rolul lui Poirot si cu o gramada de stele in jur. Insa e foarte posibil ca revazandu-le sa nu le mai simt asa de bune.

Leave the world behind e slab, dar mie mi se pare slab in primul rand scenariul si cartea avuta la baza. Am inteles ideea, un semnal de alarma ca pana mea se va intoarce si cei puternici pot fi pusi la pamant cu usurinta si chiar cu armele lor. Insa filmul/scenariul este o constructie detaliata a inceputului privit din perspectiva cetateanului bogat care se trezeste brusc fara electricitate, comunicatii si cu ale alea pe cap. Probabil ca o buna parte de Romania nici nu ar realiza ca suntem sub un astfel de atac. In fine, filmul incepe cu ceva semne si se termina cu oaresce certitudine a sfasitului lumii cu de toate servite.
    Genul de film pe reteta netflix selectionat mai cu atentie ca sa asigure tunul de final de an: actori si regizor cu nume, un scenariu ceva mai bun decat mizeria servita dimineata, la pranz si seara in restul anului. Insa trendul e cazator, anul asta au ratat lovitura. Singurul lucru reusit sunt imaginea si casele alea misto ale bogatilor de la margine de ocean si padure.
    "If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake

visurat Novac's Avatar
    Reputatie
    1
    e reclama pe fata la Tesla ca fix cu imaginea aiutostrazii aleia ramai dupa

ori musk a devenit diabolic ori e mana concurentei aici

Jessica Ellen Cornish brilliant performance https://www.youtube.com/watch?v=FaBAFRMwSgE

Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by Novac View Post
    e reclama pe fata la Tesla ca fix cu imaginea aiutostrazii aleia ramai dupa
    exact
    Desi pe de alta parte parca atunci realizezi ca o masina fara pilot automat s-ar putea sa-ti fie mai utila in situatii limita. Adica o lovitura indirecta la gioalele AI ca tot e la moda acum.
    "If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake

Reputatie
    1
    Past lives e un film care mai bine se vede decat se povesteste. Oricum, era un film trait inainte de multi dintre noi, dar se simte la fel de proapat si actual, acum ca cineva a deschis cutiuta asta. In koriana exista un cuvant -l-am uitat, nu il folosesc in mod uzual, dar cred ca e yun , in care intalnirea (romantica) dintre doua persoane nu este intamplatoare, ci urmarea altor intalniri din vietile trecute, in care s-au intamplat mici evenimente, acumulari care au dus, in final, la acest deznodamant. Se crede ca pt o relatie desavarsita sunt necesare 8000 de vieti trecute. Poezie, ce **** mea! Oricum, mi-a placut. Cred ca primul film de anul asta care face pt cinema cat tot restul de borhot care rupe topurile. Si, sigur, e un A24, adica o poveste buna, cu un sentiment de intimitate si o nuanta experimentala. Aftersun si Past lives m-au rupt anul asta, dar admit ca sunt destul de greu de spart just so. Necesita un mood de cinema pe care aproape l-am pierdut. Si poate ca e mai bine 7/10.

IFYOUPLAY.TOP
    Reputatie
    1
    Miami Bici 2

"Piciu și Bila profită de o oportunitate neașteptată de la un client român și se mută la Los Angeles. Dar în curând își dau seama că au căzut fără să vrea în lumea mafiei escrocherii cărților de credit."

5/10

IFYOUPLAY.TOP
    Reputatie
    1
    Shaolin Soccer

"Un tânăr adept al lui Shaolin se reunește cu frații săi descurajați pentru a forma o echipă de fotbal folosindu-și abilitățile de arte marțiale în avantajul lor."

3/10 (E penal flmul )

Reputatie
    0
    Nu stii ce-i bun.

Zici ca esti neam cu Capitanu.

Daca ala nu l-ai inteles, o sa zici ca "Team America: World Police" e de 1/10, cand colo e fabulos, uita-te cum se degusta o comedie cu umor sec

https://www.youtube.com/watch?v=U0c6wrtavBA

, dar tre sa ai si cu ce.
    Last edited by Johnny D; 22nd December 2023 at 09:19.
    I know because I'M BOTH!