Page 683 of 693 FirstFirst ... 183583633673681682683684685 ... LastLast
Results 14,323 to 14,343 of 14545

Thread: Filme pe care le-am vazut in ultima vreme

obsedat textual Hingherul's Avatar
    Reputatie
    0
    Ioane, sa ma kak in cutia neagra a Pauliciului iar tu sa fi ala care o decodeaza!
    P$D iti vrea binele...nu-l lasa sa ti-l ia!

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Ai vrea tu, dar tu cel mult te poti kk pe tine, de mai mult nu esti in stare!
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    0
    Nu mai face offtopic peste tot, kk-m-as in ventilatorul tau de retardat!

Reputatie
    0
    Tu ti-ai intrat pe rol de kkareatza ce esti, pana sa vii tu, discutam cat de cat on topic.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by Johnny D View Post
    Daca scufita mea e julita, a ta nici nu e scufita, maxim o galeata sparta-n fund.
    Trebuie sa fi tantalau rau sa ai ceva cu Paul, o galeata sparta e prea mult probabil.
    Care e on topicul aici, belitule?

Reputatie
    0
    A inceput on topic, a deraiat putintel.

Quote Originally Posted by Doctor_Satan View Post
    Si Claymore e altceva decat fantezie oedipiana si filozofie repetata la infinit?
    N-ai inteles nimic. Pe scut, e despre a-ti pierde familia devreme si-ati fi oferita sansa razbunarii, sau mai bine zis minciuna sansei razbunarii cu conditia de-ati sacrifica ce ti-a mai ramas din viata si umanitate. Iar apoi a-ti da seama ca nu ti-a mai ramas nici o sansa sa ramai om, decat intr-o mica parte si singura umanitate ramasa o simti rar si doar atunci cand lupti ca sa ramai in viata. Cam despre asta este, lucru pe care l-ai ratat complet.
    Last edited by Johnny D; 6th February 2022 at 01:08.
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    0
    Kk-m-as putintel in trusa ta de farduri!

Reputatie
    0
    Kakareatza ce esti, puneti-as astupush 3 saptamani, ca sa te caci pe gura si la propriu.

Aaa, te-ai simtit aici:

Daca scufita mea e julita, a ta nici nu e scufita, maxim o galeata sparta-n fund.
    Trebuie sa fi tantalau rau sa ai ceva cu Paul, o galeata sparta e prea mult probabil.
    Acum m-am prins. Kakareatza sensibila ce esti!

Te las pe tine sa fii ultima off topic, ca vad ca asta-ti doresti, sensibilo!
    Last edited by Johnny D; 6th February 2022 at 01:17.
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    0
    Iar esti offtopic, aratare!!!

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Cand vine vorba despre filme am un principiu, cred, sanatos: nu ma uit la muzicaluri, biografii, 97% dintre comedii si, desigur, anime-uri Nu ma deranjeaza pretextele ieftine - ba chiar le ador si am o lista absolut frivolă din care ma voi infrupta ca un mistret flămând , dar vor urma luni grele, pt ca toata lumea va cauta filmele nominalizate, glazurate in găoz - deci, vom fi cumva obligati sa le vedem si noi. Ca sa avem un subiect de discutie cu lumea . Sa ne pișăm pe ele - si pe lume, mai exact. Si căcăcriticii să se horipileze la vuvulizdă, ca, vai, nu apreciem un film de cîcat cum e Roma, de ex

Am luat asa, ca berbecul, un film de pe jegflix. Parea ok, dar nu a fost. E ceva normal. Ce revelatie poti avea pe jegflix? Acum, cea mai mare prostie e sa faci insir'te margarite, sa le cauti la ouă, sa iei feedback, sa vezi ce parere au gheii de la roger ebert.com & poula mea. Nu, iei filmul, te uiti, il inchizi, te piși pe el. Acum realizez ca 90% din timpul petrecut pe jeg l-am petrecut cautand si mai putin vizionand filme . Ceea ce e corect, dar practic e o teslă in coae.

In the cut Nu stiam ca e marcă Jane Campion, ca imi bagam **** in el. Nu din principiu, dar am văzut ăla cu câinele si cumberbiciul si sunt incă răvășit la fofo. Cand am aflat, dupa 1 min, am fost rusinat de atata neglijenta, incat am decis sa ma pedepsesc singur. Dar e totusi cu M Ruffalo, Jennifer J Leigh - mega futabilă la vremea aia, Meg Ryan (bleah, ce cîcat) si K Bacon. Pe afis se anunta tare treaba. A fost asa un trilăr d-ăsta totusi sincer: femeile vor să să fută, să fie linse si să sugă ****. Ie rusine, maică, ce film ie ăsta? Fandoseala erotică nouăj'zecistă, cu ceva crime, labii si multă vorbăraie care, sincer, nu interseaza pă nimeni. Am vazut filme mai proaste, la care s-a făcut risipă de labă. Ăsta e de un 5, dar unul cinstit. Pt parfumul naiv al epocii cand se căcau trilăre cu erotizme pe banda rulanta, ăsta poate sări chiar si la 6. Pt că are momente de nerușinare care te pot face sa rosesti

Reputatie
    1
    Intregalde. L-am vazut eu, ca sa nu trebiască sa il vedeti si voi. Desi ar trebii, in special băetii si fetele de corporate E un Radu Muntean, care face si el un film in stilul Porumboiu. Adică, tre' să fii in dă mood pt cinema rumeno, cu cateva guri de horincă si sonorul la maximum. Sunt injuraturi, pute inutil (dpdv scenaristic) a țigan (Floricel sau cum plm il cheama pe garoiul ala care joaca acelasi personaj de 10 ani si toti i-o iau la labă), dar sunt si cateva pilde de neuitat. Un grup de corporatisti să răpede cu niste ajutoare la niste unii vai dă zilele lor si, sigur, Muntean nu le ridică osanale, ba chiar le dă peste mue caracterelor lor abjecte, care se vor developa cu repeziciunea melcului schiop fugarit de alt melc, ăla orb. Dar si cand se intampla, o dă dă sus, cu slam si gol in stomac. Am vazut cum a fost receptat filmul, practic toti lăbarii de pe cinemagia se oripileaza la injurătură, de parca n-ar fi in adn-ul nostru, al tuturor, sa iti bagi **** in pizdă, morti si raniti. Sau poate ei vor si la poponeț? ****, baaa, incultilor! Ca e un film bun, indiscutabil. Ca e un film romanesc bun, asta s-ar putea sa fie o problema Ca nu se intampla nimic, dar de fapt e genial, ca se intampla o gramada. Insa, n-as vrea sa devina un obicei sa vad si sa imi placa filme din astea. E ultima data, Muntene 7, cat am dat si la Politist. Desi nu are punch-ul de acolo, mi-a placut cum s-a pișat fara greață pe casta asta corporate. Care si-o si merita, ca prea sunt javre. Unii. Ok, majoritatea

Reputatie
    0
    Apreciez c-ai boldat Capitane. Numa bun.

Blood Red Sky 2021 6.5/10 - Teroristi si vampiri prin avioane. Ma-ntreb ce s-or fi gandind pasagerii aia, numa zomby, demoni si extraterestrii mai lipsesc. A fost fainuc, sa zic asa, chiar cu actori mediocrii spre slabi. Nimic senzational, dar a mers.
    Last edited by Johnny D; 7th February 2022 at 00:29.
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    0
    Apreciez c-ai boldat Capitane. Numa bun.
    Ce a facut, ma???

Reputatie
    0
    Nu te mai caci, kakareatz-o? Ai ratat o sansa buna!

Bine ca faci ce tot te scremeai ieri ca fac io, off topic, fara sa te-ntrebe nimeni.
    Daca nu te caci, macar te scremi.
    I know because I'M BOTH!

obsolete Ess's Avatar
    Reputatie
    0
    nu mergeti voi doi, astia, iubaretii de excremente, pe intern?
    asa...un pic?

toashu capitan> mi-am pus intregalde pe "playlist" pt zilele astea. Palinka mai am... Zici sa-i dau, mai bine, pace?
    Pun multe virgule, fara sens!
    Doar sa'ntrebe semidoctul, crescut, de, Google, de, ce!

Reputatie
    1
    Este tot ce am vazut ca urasti la cinematografia romena, nu as zice ca e un must see. Film clasic de scuola stoica romena Ritm, punct culminant si final clasic n-o sa ai nici aici, insa actiunea e la tine in regat, in Muntii Apuseni si debordeaza de naturalete si pitoresc rural românesc Si are un tataie de fro 70 de ani, amator, care actioneaza intru credibilitatea filmului. Una peste alta, ma astept sa nu faca valuri la box office. Per total e bun, dar nu are punch-ul lui Porumbacu giunior, care, pe cat e de plictisitor ca auteour, pe atat de redutabil e ca scenarist

Dar nu tot ce ne place trebe sa fie bun, la fel cum nu tot ce e bun e musai sa ne placă Deci, da, de ce sa nu-l vezi? Ai prefera The last duel, The power of the dog sau scârna aia dupa Elena Ferrante, Fiica pierduta?

obsolete Ess's Avatar
    Reputatie
    0
    multam, capitane. ii dau o sansa!

Quote Originally Posted by Doctor_Satan View Post

Nu stiu daca-ti va placea, dar mi s-a parut bunicel Ad Astra.
    merci!
    am vazut, mi-am exprimat aici dezg... parerea despre acel film, pe care-l consider usor imbecil.
    dar macar a ramas delaparisul cu putina incultura generala intr-ale gravitatiei gravitationale gravitante!

Reputatie
    0
    Lone Survivor 2013 7.5/10 - Mark Wahlberg sort of current war vs. talibans movie. Made after real events. "Bring me a knife! Yes, a knife!(...)No, that's a fucking duck. I said a knife!"
    I know because I'M BOTH!

obsolete Ess's Avatar
    Reputatie
    0
    malmhaus (islanda 2013) - nu dau nota, caci prea nemetalica lumea pe-aici...
    valabil si pe youtube
    https://www.youtube.com/watch?v=K4DSnKjaufI

haules baules.

Reputatie
    1
    Ce specie mizera de neanderthal de cucuteni e si acest zidane afro-american pe nume will smith! Vai, cat borhot o sa curga din vagineta pe marginea acestui film de *****! Faptul ca se vorbeste atat de mult despre palma si deloc despre filme spune, de fapt, cat de ***** a fost si recolta de anul asta! Mueee la oscaaar, gunoaelooor!
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

Reputatie
    0
    Capitanul dezmembreaza aceasta organizatie mafiota numita presa de Oscar!
    I know because I'M BOTH!