M-am uitat pe ele.... Hai sa le iau in ordine inversa decat as vrea sa le "apreciez" aici (in afara de al lui Ivanescu, pe care m-am mai uitat, inclusiv pe linkurile de pe el):
Kehrmann ala nu stiu cu ce incearca sa-l copieze in excentricitate pe Kretzschmar ........... Acum deh, ce intelege fiecare prin "a fi excentric" ........ dar macar sa stie sa-si promoveze imaginea cat mai bine, daca tot si-a facut site! Sa ia exemplu de la Kretzschmar.... Ca site-ul aluia e .... de o mie de ori mai fain decat stupiditatea lui Kehrmann (o sa revin).... Asta are doar sectiune de FanShop cu tot felul de produse cu numele lui inscriptionat........... Complet slabut site-ul!!! .... Nu mi-a placut deloc.
Mai departe..... al lui Ramota e ok, dar nu prea am ce sa vad acolo, ca nu are versiune in engleza ..... si eu cu germana...... baba cu mitraliera![]()
Daniel Stephan - e mai bine realizat decat cele amintite anterior... un mare plus: are versiune in engleza ........... citii pe acolo de unde pasiunea pt handbal (ambii parinti handbalisti, tatal - antrenor), primul contact cu handbalul....biografia sa, plasata bine in context, cu exemple, detalii etc. ....... Are si "lectii" ilustrate ....... Mi-a placut mult si cugetarea aia de pe site: mingea e rotunda, iar meciul dureaza 60 de minute. Restul e teorie"
Frank von Behren..................
........
Baiatului ii place muzica punk (se vede dupa freza) si rock, ii place limba franceza, il admira pe Sean Connery, i-a placut "Stapanul inelelor" ...
http://www.frankvonbehren.de/images/...805005949.jpeg http://www.frankvonbehren.de/images/big_image.jpg
Trecand la lucruri serioase.....n-aveam in intentie sa ma uit prea mult pe poze, dar altceva nu am prea gasit pe site, cu exceptia unui CV care i se opreste in 2002....... Acum nu mai joaca din cauza accidentarii de care vorbeai sau care e faza?
Si ultimul ... discutat .... Stefan Kretzschmar... mi-a placut cel mai mult site-ul lui, deh, e cel mai complet din cele din lista de azi......chiar e super realizat .... scria pe undeva pe acolo ca site-ul a primit si nush ce nominalizare..... are si versiune in limba engleza (pentru tot site-ul, nu numai anumite portiuni din el, ca la unii dintre cei de mai sus!)...... are un stil aparte (asortat cu nimicuri d-astea grafice - gen trandafir care se coloreaza when loading, paianjen pe ecran - culori bine alese sa arate interesant, sa arate "dark")... daca l-as fi vizitat fara sa fiu pusa in tema cine e personajul, nici prin minte cred ca nu mi-ar fi trecut ca e al unui sportiv (oameni "cuminti" prin definitie sportivii astia .......... cu exceptiile aferente, bineinteles............. dar in nici un caz atat de tatuati si cu piercing, ca niste vedete rebele ........ Ii citii si astuia biografia (si el vad ca are ambii parinti handbalisti, maica-sa jucatoare de nationala, unde a fost antrenata de tatal lui), e funny, presarata cu tot felul de "personal things": asculta Die Toten Hosen (nationalisti rau nemtii astia), se joaca pe calculator .................. divortat
........ apropo de relatiile amoroase, 2 din ele sunt mentionate pe site (trebuie precizat ca fiecare persoana de sex feminin cu o importanta mai mare in viata lui - si-a "marcat" trecerea printr-un tatuaj pe care probabil el l-a dedicat respectivei ).......... una e fosta nevasta, de care s-a despartit si ulterior a si divortat........... dupa ce s-a incurcat cu o inotatoare la JO de la Sydney.... foarte urat gestul lui, mai ales ca venea la o luna dupa ce i se nascuse fetitza.......
pai dupa ce nevasta-sa a stat cu burta la gura 9 luni, cred si eu ca a fost atras de inotatoarea subtirica .... si-a parasit saraca nevasta cu copil mic de 3 luni .............. in fine.... s-a combinat cu inotatoarea si... dupa ce 4 ani au ars-o impreuna (flacara dragostei that is)... si-a tatuat figura ei ca amintire ..... probabil intr-o parte a corpului diametral opusa fata de tatuajul nevestei...... si s-au despartit..... mai aflam ca a avut un restaurant pe care l-a inchis, la fel si un club de noapte (de asemenea inchis), aflam si cand i s-a inundat apartamentul....... si alte chestii d-astea.... chiar m-a captivat sa citesc pana la capat.....
P.S. Multumiri lui Rev!