2-0 pt Cluj !!![]()
CLuj bate Lejer pe CFR Timişoara
bate CFR Timişoara
2-0 pt Cluj !!![]()
o sa fie un meci destul de usor, iar la final vom avea un avantaj de 2 goluri (3-1)
[B][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"]<<In aparenta "U" Cluj este un club sportiv ca toate celelalte. Dar este ca un vin stravechi, baut cu inghitituri mici de toata studentimea din cetatea Clujului. Este un foc intretinut cu lemn de cedru stropit cu roua si cu toate esentele mirositoare din gradinile Napocai.>>[/SIZE][/FONT][/B]
Poate ca nu o sa marcam foarte mult, dar parerea mea e ca o sa ne impunem mai usor decat o va arata scorul. Eu merg chiar pe un 1-0, dar e bun si asta.
[B][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"]<<In aparenta "U" Cluj este un club sportiv ca toate celelalte. Dar este ca un vin stravechi, baut cu inghitituri mici de toata studentimea din cetatea Clujului. Este un foc intretinut cu lemn de cedru stropit cu roua si cu toate esentele mirositoare din gradinile Napocai.>>[/SIZE][/FONT][/B]
hai CFRu' !
macar un egal!
si uite asa i-am batut si pe cei de la caile ferate banatene si-am urcat pe un loc care asigura promovarea