Il vrem.
Fara sa am un dinte impotriva lui, cred ca functia pe care o detine Kain ca moderator rapidist nu-si are nicio ratiune. Trecand peste faptul ca are o contributie mai degraba modesta atunci cand vine vorba de apararea clubului, activitatea lui este una discreta in general. De aceea il propun pe Grecu in locul lui Kain, deoarece consider ca ne poate reprezenta mult mai bine interesele.
P.S.Nu vreau ca acest thread sa fie considerat impotriva lui Kain sau sa provoace polemici intre rapidisti.
Last edited by Tyler Durden; 3rd March 2009 at 15:04.
FCSB este acronimul Pușcariei în sportul românesc. Patronul, managerul, precum și cel mai reprezentativ suporter sunt oameni certați cu legea, infractori de drept comun. Cei care susțin această echipă par și ei alcătuiți din aceeași plămadă.
Il vrem.
Eu il vreau pe Tylerica, numai ca trebuie platit bine, iar in conditiile date ale Rapidului nu cred ca sunt bani pentru profesionisti![]()
Nu, mai degraba cioclu, daca tyler nu accepta![]()
o să fie mereu bani și curve și bețivi,
până-n ultima clipă,
pân-o să cadă și ultima bombă
daca Grecu vrea,are votul meu!![]()
[B]Lungește Doamne boala, până se va coace poama![/B]
Mie nu-mi plac arivistii, ar trebui o perioada mai lunga de stagiu inainte de a primi asa o functie importanta![]()
până-n ultima clipă,
Eu nu mai vreau moderator, ca ma emasculeaza fonctia. Multumesc totusi celor care s-au gandit la mine ca la o optiune.
Bumbescule, ai dreptate, o sa propun o perioada de proba.:ras-plans:
FCSB este acronimul Pușcariei în sportul românesc. Patronul, managerul, precum și cel mai reprezentativ suporter sunt oameni certați cu legea, infractori de drept comun. Cei care susțin această echipă par și ei alcătuiți din aceeași plămadă.
da' pe grecu l-ai intrebat?![]()
[FONT="Book Antiqua"][SIZE="3"][B][COLOR="Gray"]love's not blind, it's retarded.[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]
Nu, dar o asemenea functie nu se refuza!![]()
![]()
da... apropo, are si sustinerea mea
si acum, acasa cu mine![]()
[FONT="Book Antiqua"][SIZE="3"][B][COLOR="Gray"]love's not blind, it's retarded.[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]
Mi`e indiferent, oricum scandal nu prea e p`aici
Grecu for president!
votat!
Pun multe virgule, fara sens!
Doar sa'ntrebe semidoctul, crescut, de, Google, de, ce!
totusi, sa mai indrazneasca apoi sa pomeneasca de mafia roz, ca vede el![]()
bai, cine-i grecu asta?un CV ceva cred ca-i necesar inainte de a purcede mai departe
![]()
Jessica Ellen Cornish brilliant performance https://www.youtube.com/watch?v=FaBAFRMwSgE
Chiar asa....eu il propun pe novac ca-i calm si echidistant.....![]()
până-n ultima clipă,
eu am cazier asa ca nu
Si in plus de asta ii rad pe rapedisti in doi timp si trei miscari d pe forum ... in nici trei zile-i rezolv definitiv.
Jessica Ellen Cornish brilliant performance https://www.youtube.com/watch?v=FaBAFRMwSgE
daca vreti va moderez eu, promit sa fiu impartiala![]()
Apropos, daca vin la putere, promit sa combat mafia rozalie!![]()