Se da refresh? Scot... nu mi-am dat seama.
Apropo, e clar. Lumea e galateanca sau dinamovista)
Se da refresh? Scot... nu mi-am dat seama.
Apropo, e clar. Lumea e galateanca sau dinamovista)
bravo celor care se ocupa de live
ieri:azi :Izvoranu scapa singur spre poarta insa de la margine se ridica fanionul. Fotbalistul a sutat in minge dupa fluierul arbitrului, dar scapa de un al doilea cartonas galbencontinuarea unde sula mea este?Moreno este surprins in offside la o faza extrem de periculoasa a stelistilora sutat in minge dupa fluierul arbitrului, dar scapa de un al doilea cartonas galben
macar pe live comportati-va ca un sait care se respecta si fiti impartiali![]()
Last edited by resita; 8th March 2009 at 17:34.
CSM Resita... Dinamo Bucuresti... Arsenal Londra
tie ce plm iti tre ma?
ce continuare vrei? vrei sa se scrie la fiecare faza daca s-a sutazt in minge sau nu la un offside? Si la Brasov a fost o faza de genul asta dar vad ca nu te agiti acolo
pai atunci de ce plm a-i scris la Dinamo ca a continuat faza si ca trebuia al doilea galben, chiar ii merita, dar la Steaua pauza, nu mai scrii nimic.
pai tocmai de aceea ma agit ma yoyo, ca la bv. n-ai mai scris nimic, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic
CSM Resita... Dinamo Bucuresti... Arsenal Londra
nu se poate scrie la fiecare faza o continuare, altfel ar trebui sa scrii in continuu fara oprire pt ca fiecare faza are continuare.
Ieri la faza lui Izvoranu s-a adaugat ulterior ultima parte, nu in timpul comentariului, insa atunci a fost o treaba cat se poate de clara. Aici n-a durat 2 secunde de la fluier la sut
Eu stiu ca voi dinamovistii doriti sa fiti linsi in cur in timp ce se arunca cu ***** asupra altora insa nu se poate chiar asa...
Last edited by YoYoyOi; 9th March 2009 at 12:01.
Bre, nu va mutati mai bine in alta parte (vezi RA)? Nu de alta, da' poate ne apucam si noi sa comentamsi ne trezim cu puncte!
![]()
neibar, resita> vorbiti civilizat, in PLM![]()
Pun multe virgule, fara sens!
Doar sa'ntrebe semidoctul, crescut, de, Google, de, ce!
Corect... PLM, asta e exemplul pe care ni-l dau moderatoriiSa va fie rusine, in plm
Ontopic: felicitari pentru noul Live, chiar e mult peste cel vechi![]()
asta care l-ati lansat azi chiar ca arat bine
un + pt. ca afisati numele celui care face comentariu live al meciului
un - pt. reclamele la casele de pariuri, le urasc din tot sufletu'
Felicitari![]()
Last edited by resita; 25th February 2011 at 00:48.
imi place foarte mult. e mai misto decat precedentul![]()
Sa vedem ce mai facem nou.![]()