E nou si nu stie sa foloseasca forumul.
Sunt Fan Inrait Al Echipei Otelul Galati....si Am Fost Mereu Anti Bucuresti...forza Otelul
Last edited by starsteel; 7th August 2006 at 00:31.
E nou si nu stie sa foloseasca forumul.
Si noi suntem antibucuresti dar trebuie sa ai rabdare REMUS pentru ca razboiul este lung si dificil.
Faptul ca inca nu stie nu e nici o problema va sti, important e ca avem un nou user -fan Otelul printre noi. Bine ai venit!
[B][COLOR="Blue"][SIZE="3"]CSU METAL GALATI[/COLOR][/B] - campioana si castigatoarea cupei la volei feminin[/SIZE]....[SIZE="3"]din nou![/SIZE]
Il si trec la "haideti sa ne prezentam"![]()
Acolo te prezinti intai ai putina rabdare.
[B][COLOR="Blue"][SIZE="3"]CSU METAL GALATI[/COLOR][/B] - campioana si castigatoarea cupei la volei feminin[/SIZE]....[SIZE="3"]din nou![/SIZE]
pai i-am scris dupa ce l-am trecut ca e dator cu o prezentare![]()
Vezi ca intre timp am sters postarealasa ca se prezinta el, intai sa afle ce e pe aici pe forum.
ok, da mai sunt destui care-s suporteri otelarioare le-o fi rusine sa se prezinte ?
![]()
Rabdare, normal ca suntem mai multi ajung ei si la prezentare bineinteles daca vor.
poate unii sunt mai rusinosi,nu??..glumeam evident,haideti ca la_ti speriat pe incepator...lasatil sa vada singur care e treaba!!ANTI BUCURESTI,asta chiar imi place...
Sa Calarim Ceahlaul Si De Pe Tern Si Din Tribuna
Am lipsit 2 saptamani pentru ca asa este serviciul dar inima mea este tot acolo la Galati .Sper sa incepem sa aducem puncte mai multe si sa nu mai jucam crispati.Ceea ce a fost anul trecut cu acel retur fantastic trebuie uitat cat mai repede,iar Grig cred ca trebuie sa se gandeasca in primul rand la rezultat si mai putin la spectacol.
![]()
![]()
![]()
acuma tre sa vina meciul cu national un meci greu da cred ca dak se mobilizeaza baietzii poate aparea a 2-a victorie
In pieptul meu bate o inima mare care se cheama OTELUL GALATI.
Aici puteti discuta orice doriti singurul off-topic il constituie......Otelul.
Last edited by starsteel; 18th November 2006 at 21:38.
inamicul nr.1 al galatenilor!!!!se ofera recompensa....
...din auzite mai vine si pe la meciurile de acasa ale otelului.....cine il toarna are 200 de mii...bani cash...raspunde la numele de SEBYO
=)) moama ce fatza are =))))))))))) poate il mai prind k comenteaza k ma iau urat de el credeam si io k e si el mai smardoi da e praf.....bine de fapt fiind stelist oricum era praf
[B]TOTI ALCOLISTII SI DROGATII STRIGA SA-TI TRAGEM CLANTA MITICA DE LA LIGA[/B]
ex-Steel_Girl
Die Hard