Page 128 of 128 FirstFirst ... 2878118126127128
Results 2,668 to 2,669 of 2669

Thread: Cine a mai murit?

simplu Utilizator's Avatar
    Reputatie
    0
    Tocmai am vazut un tribut Tina pe un canal de muzica. Vreo ora jumate de hituri non-stop cum foarte putini de azi se mai pot lauda ca au.

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Se pot lauda foarte multi si azi, pt ca subnivelul e scapat mult de sub control. Imi amintesc anii 90, festivitatile alea de premii Mtv. Pai, noi, roakarii , faceam misto acolo de trupe ca Depeche, Roxette, Cure -care aveau un fanbase puternic in capitala, New Kids , Michael, Prince, toti rapperii aia pe steroizi etc. Pai ala era un nivel stratosferic, erau hituri de sus pana jos. Azi, sa iti bagi **** in maxa daca inteleg de ce dau astia zeci de milioane sa vada Antoldu'. Ce e de vazut acolo, sa ma bata mama. Am citit niste trupe, pe un stalp de la metrou, nu am facut click cu niciuna. Asta ca sa nu par ignorant, sa zic ca nu am auzit de mai niciuna

PS. Eram pe la astia batrani ai mei, era tv pe Pro Tv. La Maruta erau Jador cu sor-sa. Doamne, mancati-as **** ta , povestea ciorateiul ala cum copia el la teza, adica ascundea telefonul la prohab. Si se descheiase la prohab, pt ca trebuia sa si exemplifice publicului rafinat Pai, daca le pui astora Tina Turner se zvarcolesc ca posedatii din Exorcist. E greu, fratilor. Profesorii in strada, elevii in salile de pacanele, Iohannis crede ca lumea e minunata.
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

3. 27th May 2023, 15:52

4. 27th May 2023, 15:57