Val Kilmer... RIP.
Val Kilmer... RIP.
Pun multe virgule, fara sens!
Doar sa'ntrebe semidoctul, crescut, de, Google, de, ce!
Cancer la gat. S-a saturat de el. R.I.P.![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
R.I.P Val Kilmer. Pneumonie din ce am inteles. A avut si cancer dar se vindecase.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Bogdan Teodorescu!
Dumnezeu sa-l odihneasca!
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
R.I.P Bogdan Teodorescu
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Leo Beenhaker!
Dumnezeu sa-l odihneasca!
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Mda
Palmares exceptional ca antrenor, putin cunoscut![]()
RIP
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Dumnezeu sa-l ierte pe Leo Beenhaker. El a dus Trinidad Tobago la World Cup. R.I.P.
R.I.P Aaron Boupendza.![]()
28 de ani!
Angelescu!![]()
Last edited by Johnny D; 16th April 2025 at 11:27.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Aaron Boupendza R.I.P.
S-a alaturat echipajului Sperantei din "Toate pinzele sus"!
Alaturi de Ion Dichiseanu, George Paul Avram, Colea Rautu, Ion Besoiu, Ilarion Ciobanu, Sebastian Papaiani, Jean Constantin, Jean Lorin Florescu si alti mari actori emblematici ai cinematografiei si teatrului romanesc.
Acum Julieta Szonyi (Adnana)!
Drum lin, doamna Julieta Szonyi!
R.I.P Julieta Szonyi
R.I.P Dragos Cristescu fotograf.
Papa Francisc. R.I.P.
R.I.P.
Uite asa de Paste ...
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
A trecut in lumea celor drepti un tanar de doar 88 de primaveri! Despre morti doar de bine!