Blonda
Bruneta
du-te ba, roscata
habar n-am
nu ma pronunt
Visa si el, nu e interzis... ce ai cu bietu baiat?
Bag deseama ca te-au suparat "gasca Marius", in frunte cu Olteanul, Novacelul si Sevilla.
Cred ca Olteanul vietii, cel mai rasist om de pe forum, te-a nedreptatit cel mai rau ca ti-a inchis dreptul la replica dupa ce Sevilla a recunoscut serios, fara pic de gluma ca este un batjocoritor, si asta fu si scopul interactiunii cu tine. Sper sa se consemneze.
Asta e viata pe la noi, insa nu e motiv justificabil pentru a refula pe alti oameni.
Cel putin nu in cazul tau, nu ai ajuns nici la 0,1% din ce i-au facut lui Paul.
Si el nu e om shucar, cu pielea groasa ca si tine. Cert e ca l-au protejat in asa hal de l-au terminat, cu moderatori cu tot, de care mi-e mai scarba decat de cei care l-au batjocorit, macar aia nu-si dau titulaturi de nici un fel.
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Nu am nimic cu el.
Dar cineva tre sa-i puna cu picioarele pe pamant.Cateodata mai uita ca sunt muritori de foame.
Asta e parerea ta, si probabil a majoritatii.
Eu sunt de alta parere, cred ca visele sunt mai importante decat realitatea.
Si nu te costa nimic, dimpotriva, am gasit ca in istoria umanitatii, cei mai mari visatori au fost cei muritori de foame.![]()
Cu alte cuvinte, daca esti si muritor de foamne, si nevisator, undeva te-ai ratat complet.![]()
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!