O parere va rog
Bihor
Apulum
O parere va rog
[COLOR=Red][SIZE=3][FONT=Lucida Console]MILAN UNIKA CAMPIOANA!!![/FONT][/SIZE][/COLOR]
Normal ca Bihoru',daca nu fac astia blat la Alba Iulia!!!!!
Oricum,super atmosfera la meciul de azi!Pacat de public,echipa a jucat penibil!Nu-i nimic,la vara vin cativa UT-isti(daca ramane Popa)si(se pare)Bodea revine acasa!Daca nu va fi retinut la dinamo,va veni si Domocos!
Mi-ar fi placut o echipa cu Papp(Popa,Szasz)-Mihut,Luput(Dianu),Bodea,Sfarlea(Ganea Remus)-Bundea,Lincar,Domocos,Gado(Nesu)-Barcauan(Borbely),S.Radu(Keseru)!Echipa de cupe europene!!!
Toti acesti jucatori sunt lansati la Oradea si sunt bihoreni cu o exceptie:S Radu care a venit la Oradea la 14 ani si a plecat la Jiul la 17 ani impreuna cu Rosoaga.
Ma, ce eshti! Ai scos optziunea cu FC Oradea, golane! Rushinica!
Bihorul
O merita si sper sa ajunga si in A.
BLATIST PANA LA MOARTE
bihor
ADYYYY
x x x x
Nu am scos optinuea F.c.Oradea ,cel putin nu eu mi-a mai disparut si optinile de la cel mai bun jucator al anului,habar n-am ce sa intampla dar voi lua masuri alta data.
La baraj cu poli,abia astept
[COLOR=Red][SIZE=3][FONT=Lucida Console]MILAN UNIKA CAMPIOANA!!![/FONT][/SIZE][/COLOR]
Adriane,la baraj jucati ori cu Poli ori cu una dintre moldovene.N-aveti nici o sansa oricare ar fi.Dar nu fi trist,maine va fi mai rau.
La Salonta de 30 de ani facem mezeluri...
Sergio,pe Poli sau Galati ii batem!Pe Bacau nu!daca se joaca baraj cu Poli....nu va vad bine....desi echipa joaca tot mai prost in ultimele etape...sper sa-si revina pt baraj!
Adddy,ti-a placut cum au jucat la Hunedoara?
Haaa sergio cu poli as dori sa jucam barajul daca o sa il jucam cu bacau nu are rost aia is prea sclabi ,
lol