Pai au intors deja multe decizii de abuz in tenis, se asteapta ca sa fie intoarsa si aceasta, fara doar si poate.
Si asta judecand dupa acele regulamente gresite, in opinia mea. Mult prea SF, deci prea stricte.
Daca s-ar judeca dupa legea civila, n-ar primi nimeni nimic, decat cel mult o amenda.
Eu sunt 100% convins ca Halep a cazut de fazan aici, ori datorita ghinionului, ori cineva i-a facut-o intentionat.
Cei care au mintit inaintea ei folosindu-se de un caz real (supliment contaminat care de data asta chiar fu pe bune) pentru a-si ascunde trisajul intentionat cu dopping cat incape iar a functionat impotriva ei, din pacate. Asta inseamna sa cazi de fazan, toti si toate conlucreaza impotriva ta fara ca tu sa ai vreun habar de ce, cand si de unde.
Ca dovada de logica, din acel lot asa de special, de unic si de greu de gasit, sigur n-a fost doar un recipient din care a luat Halep, au fost mai multe date si la alti sportivi, dar culmea ca doar ea a ingerat. Hai mai las-o dracu, ca macane. Daca e nevinovata, si cred ca e, cineva i-a plasat acel recipient cu buna stiinta.

Poate chiar a fost comandat ca acel lot sa fie produs intr-un mediu contaminat. Dintre toti oamenii fix pe ea a cazut magareatza si doar pe ea, pe nimeni altcineva. Mai lasa-ti-o dracului.
Acum inteleg pe undeva si de ce n-au crezut-o judecatorii astia, ori e vinovata, ori alternativa e ca cineva si-a batut joc de ea cu buna stiinta.
Cam greu de crezut aceasta alternativa. Vom vedea ce va iesi pana la urma. Speram ca adevarul sa iasa la iveala.