Page 166 of 167 FirstFirst ... 66116156164165166167 LastLast
Results 3,466 to 3,486 of 3503

Thread: Tennis ***NEWS***

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by Numero Dieci View Post
    Baga sursa cand povestesti.
    Sursa e ca Serena a postat cifra 8 la ea pe facebook, cifrma maxima de suspendare 4 *2.

Restul e o aproximare logica.

Cat despre Cupa Davis, ne-a dat satucul Taiwanez 0-2 direct, fara set castigat de mucialaii nostrii. Bataie la tzuru gol.

Quote Originally Posted by ciorbicafaristu View Post
    Acum, legat de caz, si eu cred ca au dopat-o aia, dar nu cred in treaba cu transfuziile de sange.
    Magarie de ultima mana. Expertii plii.

O singura nedumerire am, daca tot se zice ca povestea cu suplimentele contaminate e o facatura de-a Simonei, de ce nu o da in judecata compania producatoare?
    Vorba umbla ca va da, o data ce iese verdictul oficial si cele peste 100 de pagini de fond, de acolo se vor inspira atat pentru apelul la TAS cat si pentru procesul de judecata cu producatorul. Pana cand nu iese materialul oficial, n-au din ce sa dea quote, ca sa zic asa.
    Last edited by Johnny D; 15th September 2023 at 19:53.
    God was never on my side, no one was. I have always been alone.
    I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Bine ca nu au contaminat-o dreacu' cu drogul violului, ca facea toata familia de rusine. La makidoni, la cipani in special, nu vorbesc aici de toti iobagii, nu te joci cu din astea 🤣 Asa, un doping mic, sa ti se dilate antebratele ca in Poppeye, da, nu e problema.

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Johnny D View Post
    Sursa e ca Serena a postat cifra 8 la ea pe facebook, cifrma maxima de suspendare 4 *2.

Restul e o aproximare logica.

Cat despre Cupa Davis, ne-a dat satucul Taiwanez 0-2 direct, fara set castigat de mucialaii nostrii. Bataie la tzuru gol.

Magarie de ultima mana. Expertii plii.

Vorba umbla ca va da, o data ce iese verdictul oficial si cele peste 100 de pagini de fond, de acolo se vor inspira atat pentru apelul la TAS cat si pentru procesul de judecata cu producatorul. Pana cand nu iese materialul oficial, n-au din ce sa dea quote, ca sa zic asa.
    Nu ea pe aia, ci aia pe ea, berbecule!

Reputatie
    0
    Ca n-au dreptate, iti era greu raspunsul?

Nici nu m-am gandit ca poti sa intrebi o asa tampenie.
    I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!

sport legend Numero Dieci's Avatar
    Reputatie
    1
    Pistolero a spus ca toate cele 51 de analize sunt cu probleme, ori asta nu e adevarat. Cele 51 de probe valide sunt prelevate intre 2013 si 2023. Da, ei se refera la 6 probe, insa intre aceste probe una singura, proba 48, e complet anormala. Printre cele 6 ei aduc in discutie si 2 probe de dinaintea probei 48, insa acele probe n-au fost suspecte la vremea respectiva, nici macar nu au alertat sistemul. Prin urmare nici tribunalul n-a fost convins ca dopajul a inceput din primavara, din moment ce a respins stergerea rezultatelor de dinainte de US Open.
    Pai da,e si logic,atunci avea cea mai mare concentratie in corp.
    Dar toate cele 6 sunt din 2022 in colo.
    E clar ce s a intamplat .A bagat din 2022 .

Reputatie
    1
    Acum, legat de caz, si eu cred ca au dopat-o aia, dar nu cred in treaba cu transfuziile de sange.
    O singura nedumerire am, daca tot se zice ca povestea cu suplimentele contaminate e o facatura de-a Simonei, de ce nu o da in judecata compania producatoare?
    Pt ca firma producatoare nu e din Canada-aia sunt distribuitori,ci din China.
    Dai seama ca aia in China nu vor sa aiba parte de scandal si cine stie ce firma dubioasa e si ce ascunde.

Reputatie
    1
    Firma producatoare e canadiana, ingredientele sunt chinezesti. Daca Tuborg imi vinde posirca, vinovat e Tuborg, nu taranii de la care au cumparat orzul.

Reputatie
    1
    Asta daca chiar crezi asta.
    Nu e o poza online cu fabrica lor.
    Eu zic ca fac dropshipping cum face toata lumea.

Reputatie
    1
    Nu trebuie sa aiba fabrica proprie, au explicat astia clar. E ca la berea artizanala, unii berari folosesc fabricile altora pt a-si crea propria bere

Reputatie
    0
    Cam asa e, dar vina e impartita. Daca va plati Tuborg, fii sigur ca vor plati si aia care i-au furnizat orzul o anumita proportie din suma totala. Proportie serioasa, nu 3%. Poate 30%.

Daca e adevarat ce zicea cineva, cum sa Simona vrea doar banii, ar putea fi fericita cu asta. Sincer nu cred, eu cred ca ea ar da toti banii pe o reducere de pedeapsa la un an si jumatate.

Ar fi ideal, daca-i da 2 ani pierde practic tot sezonul, daca i-ar da doar 1 an 1/2, ar prinde full on si sezonul de zgura, sezonul ei preferat. Dar asta e doar un vis in acest moment.
    Last edited by Johnny D; 16th September 2023 at 14:16.

Reputatie
    1
    Era mai bine daca nu mintea in octombrie, cand deja dause probe la un lab in Franta,de roxadustat.

Jack the Ripper Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    De ce nu?
    Pentru ca au facut-o in timpul jocului daca putem spune asa. Si teoretic nu ai voie sa schimbi regulile in timpul jocului.
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

Reputatie
    0
    Informatii noi: cei 2 si-au schimbat radical gandirea dupa ce-au aflat ca este vorba despre Halep doar.

Da-o-n plm de tiganca, si-asa a castigat 2 GS-uri, cu 3 mai multe decat merita, cu alte cuvinte.

Sunt absolut sigur ca tribunalul sportiv de la Lausanne va judeca mult mai corect toata treaba asta, maxim 2 ani va primi Halep.

Si tribunalul tenisistic nu va avea de ales decat sa se recunoasca idiot ori rau intentionat. Nu c-ar fi prima data.
    Ramane de vazut. Daca TAS-ul intoarce decizia sa zicem asa se poate creea un precedent foarte periculos si aia de la tribunalul tenisistic si-ar pierde rau de tot credibilitatea
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

Reputatie
    0
    Pai au intors deja multe decizii de abuz in tenis, se asteapta ca sa fie intoarsa si aceasta, fara doar si poate.

Si asta judecand dupa acele regulamente gresite, in opinia mea. Mult prea SF, deci prea stricte.

Daca s-ar judeca dupa legea civila, n-ar primi nimeni nimic, decat cel mult o amenda.

Eu sunt 100% convins ca Halep a cazut de fazan aici, ori datorita ghinionului, ori cineva i-a facut-o intentionat.

Cei care au mintit inaintea ei folosindu-se de un caz real (supliment contaminat care de data asta chiar fu pe bune) pentru a-si ascunde trisajul intentionat cu dopping cat incape iar a functionat impotriva ei, din pacate. Asta inseamna sa cazi de fazan, toti si toate conlucreaza impotriva ta fara ca tu sa ai vreun habar de ce, cand si de unde.

Ca dovada de logica, din acel lot asa de special, de unic si de greu de gasit, sigur n-a fost doar un recipient din care a luat Halep, au fost mai multe date si la alti sportivi, dar culmea ca doar ea a ingerat. Hai mai las-o dracu, ca macane. Daca e nevinovata, si cred ca e, cineva i-a plasat acel recipient cu buna stiinta. Poate chiar a fost comandat ca acel lot sa fie produs intr-un mediu contaminat. Dintre toti oamenii fix pe ea a cazut magareatza si doar pe ea, pe nimeni altcineva. Mai lasa-ti-o dracului.

Acum inteleg pe undeva si de ce n-au crezut-o judecatorii astia, ori e vinovata, ori alternativa e ca cineva si-a batut joc de ea cu buna stiinta.
    Cam greu de crezut aceasta alternativa. Vom vedea ce va iesi pana la urma. Speram ca adevarul sa iasa la iveala.
    Last edited by Johnny D; 25th September 2023 at 10:21.

Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Lordul View Post
    Pentru ca au facut-o in timpul jocului daca putem spune asa. Si teoretic nu ai voie sa schimbi regulile in timpul jocului.
    La fotbal.
    La judecata nu merge asa.

Reputatie
    1
    Pai au intors deja multe decizii de abuz in tenis, se asteapta ca sa fie intoarsa si aceasta, fara doar si poate.

Si asta judecand dupa acele regulamente gresite, in opinia mea. Mult prea SF, deci prea stricte.

Daca s-ar judeca dupa legea civila, n-ar primi nimeni nimic, decat cel mult o amenda.

Eu sunt 100% convins ca Halep a cazut de fazan aici, ori datorita ghinionului, ori cineva i-a facut-o intentionat.

Cei care au mintit inaintea ei folosindu-se de un caz real (supliment contaminat care de data asta chiar fu pe bune) pentru a-si ascunde trisajul intentionat cu dopping cat incape iar a functionat impotriva ei, din pacate. Asta inseamna sa cazi de fazan, toti si toate conlucreaza impotriva ta fara ca tu sa ai vreun habar de ce, cand si de unde.

Ca dovada de logica, din acel lot asa de special, de unic si de greu de gasit, sigur n-a fost doar un recipient din care a luat Halep, au fost mai multe date si la alti sportivi, dar culmea ca doar ea a ingerat. Hai mai las-o dracu, ca macane. Daca e nevinovata, si cred ca e, cineva i-a plasat acel recipient cu buna stiinta. Poate chiar a fost comandat ca acel lot sa fie produs intr-un mediu contaminat. Dintre toti oamenii fix pe ea a cazut magareatza si doar pe ea, pe nimeni altcineva. Mai lasa-ti-o dracului.
    Iarasi ma?
    Pai da ma John,ia facut-o interntionat,cu voia ei.
    Asa se iau substantele interzise.

Reputatie
    0
    E suspecta si tacerea lui Mouratouglou.

Cine stie ce interese au fost sau sunt la mijloc ?

Posibil sa fi cazut de fazan cum spui tu ca trebuia gasit un vinovat.

Sa vedem ce intorsatura va fi la TAS

Uite spre exemplu la Formula 1 circulau zvonuri ca Alonso ar fi luat substante interzise dar nu s-a confirmat nimic in acest sens. Bine asta a fost acum cativa ani. Omu e tot in competitie insa !

Reputatie
    1

Acum inteleg pe undeva si de ce n-au crezut-o judecatorii astia, ori e vinovata, ori alternativa e ca cineva si-a batut joc de ea cu buna stiinta.
    Cam greu de crezut aceasta alternativa. Vom vedea ce va iesi pana la urma. Speram ca adevarul sa iasa la iveala.
    Adevarul a iesit deja la iveala.

Reputatie
    0
    Adevarul a iesit deja la iveala.
    depinde din ce parte privesti lucrurile

Reputatie
    0
    Motivul suspendării: "Cel mai probabil dopajul!" - cica comisa lu Cristos.

Trage-le-as pla pe nas, sa le iasa pe urechi!

Pai asa se judeca, in probabil!? Probabil asta io stiam ca e dovada de nevinovatie!

Ori e sigur, ori sigur imi bag pl-n tot neamu tau de oameni retardati cu legi pe masura!

PS: Asa sper sa si motiveze avocatii Simonei, apelul!

Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Lordul View Post
    depinde din ce parte privesti lucrurile
    Nu depinde de nimic.
    Procesul s-a incheiat.