https://www.gsp.ro/sporturi/tenis/in...at-712707.html
Patronii firmei producatoare sufla si-n iauart.
Totusi o vorba spune sa nu ai incredere in darurile facute de greci.
Troia stie cel mai bine de ce
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
https://www.msn.com/en-us/sports/ten...nt/ar-AA1jpBC8
Mouratoglou:E vina mea,noi i-am dat colagenul.
Trebuia sa dea interviul asta în octombrie anul trecut. Acum e prea târziu, după ce l-au demascat aia de la ITIA.
Oricum lucrul asta îl știa toată lumea.
Toata lumea stia asta,si eu am zis la fel.
Ghici ce?Pe regulament nu-l intereseaza,sportivul e responsabil de ce intra in corpul sau.
Voi ce parere aveti, ar trebui exonerati sportivii care au consumat substante interzise fara a cunoaste acest lucru, fara a fi din vina lor ?
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Maxim 1 an suspendare, din pacate Halep are peste 1 an.
Cine-i plateste despagubiri pentru asta?![]()
Si cum? Ii dau vreo 3 titluri si 5 finale din oficiu.![]()
Cand i-au dat colagenul, trebuia sa fuga imediat cu el la laborator privat sa-l testeze inainte sa-l ingereze. Corect, e vina lu Halep. S-o retragem din tenis, zic.![]()
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Johnny regula e simpla si deaia s a facut asa:ca sa nu mai existe discutii si nelamuriri.
Am baut la volan dar eu credeam ca e suc dar era bere.Nasol platesti.
Am luat steriozi dar nu stiam ce sunt nu e vina mea.Nasol platesti.
La punctul 2 ar trebui un fel de juriu neutru ca sa zicem asa... ca altfel nu prea se poate defini. Tocmai ce a spus Johnny ceva mai jos, daca sportivul primeste de la antrenor sau fizioterapeut ori staff un anumit produs pe care ei spun ca l-au mai folosit si pentru alti sportivi care nu au avut probleme (partea asta am adaugat-o eu) atunci sportivul ce vina mai are ?
Pt noi, romanii, e trist ca regulamentul spune ca esti responsabil pt x, y, z, pt ca asta e natia care nu isi asuma nimic, niciodata. Altii ne fut, ne taie calea, ne abuzeaza, ne by-pass-eaza, ne pun la colt. Noi doar servim drept carne de tun intereselor oculte. Cum inteleg ca se intampla astazi cu HalepSunt milioane care pot jura ca fata aia n-a pus gura pe nimic vs cativa tampiti care le arata in zadar litera de regulament si testele. Si daca a pus, nu a stiut că e cîh, ea credea ca e sugiuc bun. Joac-o p-asta, Ieuropo! 🤣
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Nu asta, regulamentul e tampit. Gaseste in tine o molecula de alcool si te baga la zdub.
Nu. Trebuie sa fie clar: sa gaseasca in tine o cantitate care conduce la performanta sportiva crescuta pe baza artificiala, altfel o poate gasi si pe bunica in mine daca nu ma ajuta. Aici e porcaria regulamentului. Sa se ia probe inainte de meciuri atunci, nu dupa, sa fie clara treaba ca daca ai in tine ce te ajuta = vinovat, daca nu = sugi pwla cu comisiile tate de retardati si inventatori de scenarii cu tot pe baza carora dai sentinte cu anii, nici nu dovezi, scenarii. Bag pwla-n mortii lor si cui i-a inventat si pe ei si pe regulamentele lor.
Asta e tot ce ziceam si mentin.![]()
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!