number one
Păi zice bine acolo, nu a înțeles avocatul cazul dar l-a rezolvat. O fi știut mai multe avocatul decât specialiștii aia de la ITIA. Dubios modul cum s-a renunțat la cazul cu pașaportul biologic, asta o zic mulți nu doar eu. De fapt tot procesul asta la TAS ridica semne de întrebare
Nu e complicat. Ma repet, TAS e un tribunal, nu o comisie sau o agentie de nu stiu ce specialitate si rol autodeclarat. Iar la tribunal se discuta pe dovezi clare si la obiect, nu la supozitii sau sugerari aproximative.
Pasaportul bio ala nu reprezinta o dovada clara in cazul lui Halep. Cel mult reprezinta o circumstanta agravanta in caz ca exista dovezi clare ca s-a dopat ani de zile. Dovezile nu exista deoarece Halep a fost testata pozitiv o singura data.
Si aici sa ma inteleaga lumea, nu spun ca Halep nu s-a dopat ani de zile. Spun doar ca nu exista dovezi, iar tribunalul e de parerea mea. Principiul "mai bine lasi un vinovat in libertate decat sa pedepsesti un nevinovat" se aplica la litera.
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Simona training at Miami Open courts "Feels like I never left!"!
https://www.flashscore.com/news/tenn...iami/OMCkuKI8/
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Ar fi o surpriza pentru mine sa nu plece lamentabil din turnee din astea mai importante.
Gott würfelt nicht! Einstein.
Pentru mine Miami e irelevant, important e sa-si reintre in ritm pana incep turneele importante pe zgura.
Dupa Miami, trebuie sa mearga neaparat in America de Sud / Spania ceva in gen, la un WTA 125 pe zgura, sa ia titlul, punctele si forma, si apoi mai povestim.
I know because I'M BOTH!
Nu va merge în turnee mici, pentru că turneele mari ii vor da invitație. La fel a făcut și Osaka. Chiar dacă pierde repede, preferă să joace la turnee puternice.
Halep probabil va juca în barajul BJK Cup cu Ucraina, care va avea loc în Florida, pentru a se califica la JO. După care probabil va primi invitație la Stuttgart. După urmează Madrid unde sigur va juca, e campioană acolo de câteva ori cred și va primi invitație.
Revine Karagyos in circuit de la anu si-a declarat ca abia asteapta sa joace cu Sinner.
Are impresii de grandoare iar australianul, nu stiu ce sanse are sa castige, dar sanse sa fie circ exista sigur. Should be hilarious.
I know because I'M BOTH!
Swiatek dopata si suspendata o luna
https://www.digisport.ro/tenis/iga-s...ta-mea-3297549
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Cand nu conteaza, ca e inter-sezon. Cam ca si Halep.
I know because I'M BOTH!
Nimic nou, dacă și liderii mondiali sunt prinși cu mâța-n sac. Hai cu mai mult curaj la ITIA, și ajungem ca în ciclism, unde primul curat, nu e în primii 20.
Pe masura ce trece timpul ITIA pierde din credibilitate si in curand ii va fi fatal. Doar credibilitatea face ca agentia asta sa aiba un rol oficial in tenis.
Suntem foarte aproape de un scandal monstru deoarece e recidiva cazul lui Swiatek. E a doua oara cand s-a incercat sa se ascunda o afacere de dopaj anul asta. A iesit abia acum desi evenimentul a avut loc la inceput septembrie si a iesit deoarece era pericol ca presa sa descopere si sa informeze sub forma de scandal. Cazul lui Sinner a fost gestionat identic de ITIA.
Echitabil ca doar de Halep si-au batut joc.
Si astia de si-au batut, n-au patit nimic.
Last edited by Johnny D; 1st December 2024 at 21:49.
I know because I'M BOTH!