Results 1 to 5 of 5

Thread: Balul turneelor mari pe zgura se deschide la Monte Carlo

 1. #1
  senior
  Join Date
  Apr 2004
  Posts
  200
  Reputatie
  1

  Thumbs up Balul turneelor mari pe zgura se deschide la Monte Carlo

  Andrei Pavel va juca in primul tur azi cu Radek Stepanek(Cehia) - jucator de locurile 75-100. Daca Andrei nu va fi obosit dupa zborul din Houston pana in Monte Carlo si de probleme cauzate de schimbarea de fus orar el nu ar trebui sa aiba nici o bataie de cap cu Stepnaek. Intalniri directe : Pavel - Stepanek 1-0 (7-5/6-4 2002 Halle- pe iarba). In turul 2, daca va trece de ceh, va juca cu invingatorul dintre Bjorkman-Mahut...deci Pavel are sanse 75% sa treaca de Bjorkman(1-1 cu Pavel). Insa pericolul vine in turul 3 unde il va putea intalni pe Guilermo Coria dupa mine e mai mai bun ca Ferrero pe zgura. Pavel insa conduce cu 1-0 in intalnirile cu Coria. In plus si pt Andrei zgura este suprafatza preferata. Coria e posibil sa resimta inca dureri la spate dupa ce a abandonat finala turneului de la Miami. Sa asteptam si sa vedem...totusi hai Pavel..eu deja am facut calculele si daca trece si macar 2 tururi o sa mai urce cel putin 2 locuri in Champions race(din fatza lui au pierdut deja Gonzalez si Spadea) si inca cateva in ATP Entry unde nu are nici un punct de aparat (acum e pe 33 si gata baieti de acum il vom tot vedea pe Andrei cap de serie cea ce-i va face viata mult mai usoara in primele tururi...deci de Federer pana prin sferturi asa nu mai da ).

  Pronostic : Pavel castiga in 3 seturi.

  Sa-i tinem pumnii !
  Last edited by Florin2004; 20th April 2004 at 04:14.

 2. #2
  senior
  Join Date
  Apr 2004
  Posts
  200
  Reputatie
  1

  Pavel trece de turul 1

  Pavel castiga usor 6-3 6-3. Urmeaza un meci mai dificil cu Bjiorkman pe care l-am vazut acum o saptamana in Cupa Davis contra lui Roddick. E destul de in forma insa zgura nu este suprafata lui forte. Dealtfel el a castigat greu in 3 seturi in fata unui Lucky Loser in primul tur. Hai Andrei !

 3. #3
  Tennis Pro DJ Klaus's Avatar
  Join Date
  Oct 2003
  Location
  NCAA
  Posts
  2,091
  Reputatie
  1
  Un meci greu in turul 2 contra suedezului care are o experienta mai bogata decat Pavel dar si mai bogat cu 7 mil $ decat romanul ! Scorul intalnirilor directe este egal 1-1 ! Ambele intalniri au fost pe ciment !

 4. #4
  Ace of spade Ehcar's Avatar
  Join Date
  Oct 2003
  Location
  Citymall
  Posts
  434
  Reputatie
  1
  Interesant!
  Pana acum ultimele stiri le urmaream numai la atptennis.com

 5. 21st April 2004, 17:17


 6. #5
  Negociator bog_tom's Avatar
  Join Date
  Nov 2002
  Location
  New Jersey
  Posts
  3,464
  Reputatie
  1
  (3)G Coria (ARG) d A Pavel (ROM) 46 61 64

  nu stiu de ce dar aveam un feeling ca o sa castige al nostru dar Pavel nu se dezminte si pierde un joc aprig disputat ! oricum: il felicit pentru efortul depus chiar daca a fost invins !
  [size=1]
  well done...

  [b]Bogdan Toma
  Romanian phpBB online community

  [COLOR=Green]regele off-topic Forum OLS[/COLOR][/b] [/size]

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •