Results 1 to 4 of 4

Thread: UNIVERSITATEA - PETROLUL pronosticuri si comentarii

 1. #1
  sport legend
  Join Date
  Jun 2003
  Posts
  6,986
  Reputatie
  1

  UNIVERSITATEA - PETROLUL pronosticuri si comentarii

  Este un meci in care ar trebui sa confirmam progresul inregistrat si consolidarea relatiilor de joc.... In cateva etape Rednic a reusit sa transforme Universitatea intr-o echipa solida care se poate bate de la egal la egal cu oricine , a redat jucatorilor placerea de a juca si a facut sa revina ambitia tipic olteneasca... Rapidul joaca la Brasov , pe terenul unei echipe avide de puncte..teoretic, ne-am putea apropia la un punct. Asta , dar mai ales faptul ca Petrolul este condusa de un antrenor care este asimilat ca principalul artizan al blaturilor din perioada Netoiu va duce la o partida cu "scantei" ...atat in teren cat si in tribune. Va fi un meci greu pentru noi , mai ales daca nu marcam in primele treizeci de minute... Cred in victoria noastra , trei puncte luate vineri, cu Petrolul ar aduce multa liniste in tabara alb albastra si am privi mai relaxati ( dar si mai motivati ) ultima parte a acestui campionat...

 2. #2
  Oltean! ady_azzuro's Avatar
  Join Date
  Jul 2003
  Location
  US.
  Posts
  6,556
  Reputatie
  1
  Pare sa fie un meci usor pentru noi, dar Petrolul s-a cam intarit, Denis Serban a venit la ei, chiar a marcat saptamana trecuta. Eu zic ca-i batem cu 3-0, NJock, Lutu si McBreen vor marca! Sper sa apara cat mai multe bannere pro Badea sa-i aratam ca cei care au fost impotriva lui sunt neinsemnati. Ca sa mai speram la locul 3, nu trebuie sa mai facem pasi gresiti acasa, daca obtinem 6 puncte din urmatoarele 2 meci, sansele pt podium cresc instantaneu.
  [FONT=Century Gothic][COLOR=Blue][B]Romānia, ţara cu sānge alb-albastru[/B][/COLOR][/FONT]

 3. #3
  sport legend
  Join Date
  Jun 2003
  Posts
  6,986
  Reputatie
  1
  Din pacate s-au pierdut toate mesajele scrise despre acest meci.. A fost un meci de exceptie cu cinci goluri , unul mai frumos decat altul.. Njock a ajuns la cota 11... Lutu a redevenit "hagilutu" odata cu revenirea in tinutul Olteniei.....Plesan confirma pe zi ce trece...si am ami castigat un fotbalist... Bolohan , care a marcat un gol senzational si a salvat unul ca si facut la poarta noastra!

 4. #4
  Oltean! ady_azzuro's Avatar
  Join Date
  Jul 2003
  Location
  US.
  Posts
  6,556
  Reputatie
  1
  Am ghicit doar 2 marcatori, NJock si Lutu. Ma bucura golul lui Bolohan, sper s-o tina tot asa! Guso - imperial!
  [FONT=Century Gothic][COLOR=Blue][B]Romānia, ţara cu sānge alb-albastru[/B][/COLOR][/FONT]

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •