[QUOTE=Spider]"Vampirii" din Valencia o sa castige si anul acesta campionatul...SIGUR![]()
QUOTE]
NU SUNT VAMPIRI CI SUNT LILIECI!!!![]()
![]()
![]()
AMUNT VALENCIA!!!![]()
![]()
![]()
Sunt suporteri ai acestei formatii? Sincer eu nu am prea vazut..![]()
Mie-mi place cel mai mult Vicente. In ultima perioada el s-a afirmat, a inscris o groaza de goluri si a contribuit la castigurile echipei..![]()
"Vampirii" din Valencia o sa castige si anul acesta campionatul...SIGUR![]()
Valencia Campionii du Spain
![]()
![]()
Real Madrid ramane in urma...!![]()
![]()
![]()
Last edited by Catalanul; 5th December 2005 at 00:31.
Siempre Barça!
[QUOTE=Spider]"Vampirii" din Valencia o sa castige si anul acesta campionatul...SIGUR![]()
QUOTE]
NU SUNT VAMPIRI CI SUNT LILIECI!!!![]()
![]()
![]()
AMUNT VALENCIA!!!![]()
![]()
![]()
[B]TOTS UNITS FEM FORÇA[/B]![]()
[SIZE="1"]Founded in the 19th century, F.C. Barcelona is the only club never to miss out on European competition. The pride of Catalunya: "[B]Sóm més que un club![/B][/SIZE]"
Tu nu ai auzit ca 'vampirii' sunt o specie de lilieci?![]()
[FONT=Century Gothic][COLOR=Blue][B]România, ţara cu sânge alb-albastru[/B][/COLOR][/FONT]
jajaja, my mistake...
sper sa luam campionatul si cupa UEFA
amunt valencia
visca el valencia
que es el mejor!!!!!!!!!!
[SIZE="1"]Founded in the 19th century, F.C. Barcelona is the only club never to miss out on European competition. The pride of Catalunya: "[B]Sóm més que un club![/B][/SIZE]"
Felicitari!Originally Posted by Spider
![]()
Ati castigat si CUPA UEFA! Felicitari!![]()
[FONT=Century Gothic][COLOR=Blue][B]România, ţara cu sânge alb-albastru[/B][/COLOR][/FONT]
Cupa UEFA a ajuns in cel mai tare campionatPacat ca depor a fost eliminata din CL
![]()
amunt valenc¡a
somos los mejores
el año q v¡ene nos toca ganar la l¡ga, la copa y la champ¡ons
je je!!!
Singurele Echipe Care Sunt In Sufletul Meu Sunt: Unirea Alba Iulia ; Steaua ; Si Nu In Ultimul Rand Valencia! Succes La Toate 3!
valencia a ramas fara antrenor, rafa benitez a semnat pe 5 ani cu liverpool
Cine vine in locul lui?Originally Posted by Dumitrescu Ionutz
Vine cu ceva jucatori de la Chelsea?![]()
Ha ha ha....poi dupa ce a incucat apele prin Anglia,vine la Valencia.eu una nu va vad bineP...hi hi hi
...Iker Casillas
El nu le-a incurcat,jucatorii le-au incurcatOriginally Posted by Thanya
![]()
Serios?...ehhhh,daca asha stau lucrurile.....putetzi sa va bucuratiOriginally Posted by alejandro
![]()
![]()
...Iker Casillas
Thanya,nu ma incurca!!!!EU tin cu Barca!!!!Originally Posted by Thanya
Valencia mi se pare o echipa simpatica,atata tot!Niciodata nu voi suferi pentru esecurile lor![]()
Last edited by alejandro; 2nd July 2004 at 17:48.
lotul valenciei s-a reunit astazi si de maine vor incepe antrenamentele
obiectivul lor pentru 2004 este castigarea campionatului si daca se poate a ligii campionilor (vad ca au uitat de cupa)
oamenii sunt realisti."el triplete" e cam greu de realizat.chiar si pt barcelona
![]()
valencia vrea din nou un DOBLETE
vor CL si Campionatul
numai ca acestea vor ajunge pe mana barcelonei care va mai castiga si CUPA
asa vom spune in luna iunie a anului 2005: Barça ha ganado un TRIPLETE![]()
![]()
Last edited by Hai POLI; 11th July 2004 at 23:43.