Cine o sa castige "Coppa Italia" in sezonul 2006-2007 ?
Cine o sa castige "Coppa Italia" in sezonul 2006-2007 ?
[FONT="Palatino Linotype"]Forza [COLOR="Red"]AC MILAN[/COLOR] ...[/FONT] .... O istorie scrisa cu [COLOR="Red"]rosu[/COLOR] si negru: 17 "Scudetto", 5 Cupe ale Italiei, 6 Ligi ale Campionilor, 4 Supercupe ale Europei, 3 Cupe Intercontinentale, 5 Supercupe ale Italiei, 2 Cupa Cupelor ... total ?
INTER
NIMIC NU-I MAI PRESUS DE MANDRIA DE A FI CAINE !!!
DINAMO SIAMO NOI!!
eu garantez ca Milan
[FONT="Palatino Linotype"]Forza [COLOR="Red"]AC MILAN[/COLOR] ...[/FONT] .... O istorie scrisa cu [COLOR="Red"]rosu[/COLOR] si negru: 17 "Scudetto", 5 Cupe ale Italiei, 6 Ligi ale Campionilor, 4 Supercupe ale Europei, 3 Cupe Intercontinentale, 5 Supercupe ale Italiei, 2 Cupa Cupelor ... total ?
Cred ca o sa fie un trofeu aprig disputat de Juventus... insa trebuie sa treaca de Martina in primul rand...
Hai baieti ca se poate!
http://www.acmartina.it/
milan per sempre.
[SIZE="2"]NU TE VOM UITA NICIODATA!
SOHA NEM FELEDUNK![/SIZE]
sau poate ca Napoli...nu se stie.
[SIZE="2"]NU TE VOM UITA NICIODATA!
SOHA NEM FELEDUNK![/SIZE]
deja au inceput sa fie eliminate echipe cu nume, si anume torino, fiorentina (se pare ca i-a cazut rau lui mutu faptul ca a fost prins de politie cu peste 200 km/h). din pacte monza nu ne-a putut face inca o bucurie la penalty-uri cu lazio
[SIZE="4"][B][FONT="Trebuchet MS"]Del Piero, Buffon and Nedved fan forever!!! [/FONT][/B][/SIZE]
programul turuli 3 ce se va disputa pe 27 august
in paranteza sunt trecute echipele care sunt calificate direct in optimi
Messina-Lazio (Inter)
Genoa-Modena (Empoli)
Bologna-Sampdoria (Palermo)
Crotone-Reggina (Chievo)
Brescia-Verona/Cagliari (Milan)
Arezzo-Udinese (Livorno)
Napoli-Juventus (Parma)
Triestina-Atalanta (Roma)
de spui prostului ca-i prost/ te uraste fara rost
si de razi de-a lui prostie / te priveste cu manie
iar cand leaga trei cuvinte/ doar te-njura far' de minte
daca lazio trece de messina at airda piept cu inter, ca si in ultimele 2 editii ale cupei cand interul dupa ce a intalnit pe lazio a castigat trofeul. eu cred ca tre' facut o ancheta cu tragerea la sorti, tare cred fie ca mancini a aranjat-o ca sa castige din nou, ori e un semn si interul va pierde iar campionatul
[SIZE="4"][B][FONT="Trebuchet MS"]Del Piero, Buffon and Nedved fan forever!!! [/FONT][/B][/SIZE]
sport legend
ma faci sa plang.....
P.S. apropo, poti sa vb frumos ca eu nu te-a insultat, dar pe de alta parte e normala atitudinea ta tinand cont de favoritul tau di canio, despre care se stie ce felde om este!!
Last edited by diablo20; 24th August 2006 at 18:35.
Favoritul meu nu este Di Canio, eu doar am spus ce mi-as dori sa-ti faca Di Canio ...
Verizon IndyCar / Barclays Premier League / FC Dinamo București
Cine castiga cupa?Pai va rasp cu un proverb italian....non ce due senza tre(sper k am scris corect)....sa nu fie k la mort 2
[B][COLOR="Black"]INTER Campione D' Italia[/COLOR][/B]
Forza Genoa!!!!!!! Forza Grifone!!!!!fin Che Vivro Ti Amero!!!!!!
Pai acolo o sa ajunga....daca i'a batut napoli ce naiba!!!
Echipa dungatilor zice pas Europei si pt anu viitor....sa vexi acuma cum strang punga
Samp-Palermo, Reggina-Chievo, Messina-Inter, Triestina-Roma, Arezzo-Livorno, Brescia-Milan, Genoa-Empoli, Napoli-Parma.
urmatoarele meciuri.
Le squadre che hanno passato il turno, approdano agli ottavi di finale. Le partite si giocheranno il 29 novembre (andata) e il 5 dicembre (ritorno) e vedranno impegnate le teste di serie. Questo il quadro completo:
Messina-Inter
Genoa-Empoli
Sampdoria-Palermo
Reggina-Chievo
Brescia-Milan
Arezzo-Livorno
Napoli-Parma
Triestina-Roma
la meciul cu Messina poate ii delegam pe "satelitii" din Serie B sa joace in deplasare... .. ca n-are rost sa ne obosim pana acolo
"satelitii" aia ce va dau jucatori pentru prima echipa?
Nuuuu, lasati-i sa se pregateasca pentru Serie A, ca le va fi si lor greu totusi avand in vedere pierderea celebrului varf de atac L.M. !
esti mai os ca alu
Tur:
Empoli 0 - 2 Inter Milan
Sampdoria 1 - 0 Chievo
Roma 2 - 1 Parma
AC Milan 2 - 0 Arezzo
Returul se va desfasura peste o saptamana