Results 1 to 3 of 3

Thread: Onoarea lui Iordanescu

 1. #1
  incepator
  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  3
  Reputatie
  1

  Onoarea lui Iordanescu

  Oare de cate ori va trebui sa'si dea demisia "selectionerul" incat sa o si aplice? A trecut vremea lui,oare el nu isi da seama?? Cand pierzi acasa ambele meciuri cu contracandidatele la calificare ce iti mai ramane de facut? De ce nu'i da nimeni jos pe cei care fac jocurile in fotbalul romanesc?? :? unde e PRESA???? la ce mai folositi voi cei din presa??
  Credeti ca Iordanescu mai are ceva onoare?? pt mine cel putin NU are...

 2. #2
  manager
  Join Date
  Mar 2003
  Posts
  339
  Reputatie
  1
  Sunt de acord cu prima parte a acestui masaj. Mai mult, comentez: "Imi prezint demisia de onoare!!!". Inseamna ca a ramas doar cu cea de dezonoare. Sper (pentru binele fotbalului romanesc) sa nu mai ajunga si la aceasta.
  In ce priveste a doua afirmatie, daca nici presa nu a mai atins acest subiect, inseamna ca nu l-a mai atins nimeni. Le-a facut presa si desene si scheme, dar se pare ca baietii nu prea pricep.
  Se pare ca trebuie masuri radicale, concertate, din partea celor care sunt implicati in fenomenul fotbalistic.
  Stiti foarte bine ca structurile guvernamentale nu se pot implica, deoarece forurile internationale nu permit acest lucru.
  Numai ca cei care sunt implicati in fenomentul fotbalistic se impart in cateva categorii distincte, ale caror interese ori converg, ori nu prea conteaza:
  - cei ce "baga bani in fotbal" - sunt interesati ca investitiile lor sa nu se duca pe "apa sambetei", pentru ca altfel patesc asemenea lui Florea de la Bragadiru si altor potentati locali, care s-au crezut investitori in sport;
  - cei ce joaca fotbal, care depind de banii celor din prima categorie si care tac si inghit, pentru ca altfel... (vezi Florin Prunea). Ei sunt crescuti in acest spirit de la nivelul echipelor de copii, unde parintii "cotizeaza" la antrenori, echipele "cotizeaza" la arbitri, iar campioana nationala se stabileste pe alte criterii decat fotbalul. Odata invatati asa, ce ati vrea sa se intample? Sa-si schimbe naravul? Ei, da!!!
  - exponentii "generatiei de aur", cei care au vazut si ce inseamna seriozitatea si corectitudinea din strainatate, dar care, nu stiu daca nu sunt animati si de dorinta de a se impune intr-o postura care nu le-ar prinde rau la capitolul imagine. Numai ca acestia s-au implicat numai la modul declarativ (vezi Lupescu, Hagi), sau nu indeplinesc, inca, criteriile care le-ar putea permite sa ocupe functii de conducere (vezi Gh Popescu).
  - specatatorii - acestia sunt tratati dupa celebrul dicton latin "Dati poporului paine si circ". Painea o au asigurata, pentru ca o parte importanta a galeriilor, este "mituita" de cei care conduc destinele echipelor, iar acestia striga "la comanda". Uneori mita se extinde asupra tuturor spectatorilor (vezi meciurile cu intrarea gratuita). Circul - este asigurat.
  - jurnalistii - pentru acestia se aplica principiul "cainii latra, ursul trece". Acum nu stiu daca nu se poate vorbi despre o simbioza perfecta intre oligarhia fotbalului si multi dintre jurnalistii romani. Sa facem un exercitiu de imaginatie, punandu-ne in postura unui fotbal corect, fara blaturi, jucat numai si numai pe teren. De unde ar mai veni can-can-urile care fac deliciul publicului si dau o paine alba de mancat multor ziaristi?

 3. #3
  incepator
  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  32
  Reputatie
  1
  Categoric Iordanescu nu mai are onoare in ochii multor iubitori de fotbal din tara. /fu/
  Dar eu cred ca a ramas de frica Uefa si de ce nu ... pentru bani!
  Din vara are oricum locul asigurat la Al Hilal si chiar daca pierdem in vara cu norvegia , el tot se scoate...isi da demisia de la natiionala, vine altu...iar el isi ia toti banii! Si in plus merge sa isi demonstreze puterile si calitatile in Arabia Saudita, unde numai cei mai buni antrenori reusesc! drak
  are spatele asigurat si eu cred ca a ajuns mare in primul rand Generatiei de Aur... si daca era Lucescu de exemplu antrenor la nationala ar fi facut mult mai multe ca Iordanescu. Dar inca nu e tarziu!!! yeah
  hai Romania

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •