In aceasta competitie vor participa patinatori din perioada anilor '90.
Inca nu am stabilit o data limita pentru inscriere
Eu mi-am ales:
Men: Phillipe Candeloro
Ladies: Michelle Kwan
Pairs:the Siuedek's
Ice Dancing: Grishuk/Platov
In aceasta competitie vor participa patinatori din perioada anilor '90.
Inca nu am stabilit o data limita pentru inscriere
Eu mi-am ales:
Men: Phillipe Candeloro
Ladies: Michelle Kwan
Pairs:the Siuedek's
Ice Dancing: Grishuk/Platov
"We believe Hanyu could win the gold because Daisuke Takahashi, the ace in Japan’s men’s figure skating, paved the way to the world for the other Japanese figure skaters."
The Japan News, February 2014
Ade..stii cumva si perioada in care va fi competitia? Ca eu s-ar putea sa nu pot sa arbitrez datorita faptului ca am foarte multe proiecte la faculta in luna mai..... si mai bine particip ca si competitor
www.fangymnastics.com
Nu am hotarat inca...dati si voi ceva idei - o asteptam si pe Iulya sa vedem ea ce zice![]()
"We believe Hanyu could win the gold because Daisuke Takahashi, the ace in Japan’s men’s figure skating, paved the way to the world for the other Japanese figure skaters."
as participa si eu dar nu stiu regulile :| alegi videouri dp youtube. le pui (dar nu stiu unde) si apoi noteaza niste arbitrii si se face clasament..etc ?
![]()
vreau sa particip si eu (ca si concurent)
deci perioada 1990 - 1999:-? sa caut![]()
My only opponent is myself !
ex-tRipLe aXeL
Da cam asta e tot ce trebuie sa faci![]()
rezerv si eu:
men: Alexei Urmanov
ladies: Midori Ito
pairs: Ekaterina Gordeeva & Sergei Grinkov
ice dancing: Marina Klimova & Sergei Ponomarenko
ex-tRipLe aXeL
men: ilia kulik
dance: Anissina- Peizerat
pairs: Berezhnaya - Sikharulidze (ma gandeam initial la Kazakova - Dmitriev, dar ii las poate ii vrea Flavia, ca stiu ca ii plac in mod special)
ladies: oksana bayul
Rocs,.
Pairs: Dmitriev/Kazakova sau Mishkutienok
Men: Alexei Yagudin
Ladies: Maria Butyrskaia
Ice dance: Usova/Zhulin
Last edited by Tracoromana; 29th April 2008 at 19:06.
"Cand simt nevoia de maretie, la Yagudin ma intorc."
YAAAAGS ? tare![]()
ex-tRipLe aXeL
aici eu as avea o intrebare...putem posta programe ale acestor patinatori cu care au evoluat in dupa 1999 de exemplu? ca si eu m-am gandit la yags cu superbul winter, dar asta a fost in 2002 ... sau la peiserat anissina cu programe din 2002 , alt exemplu
da, n-ar fi corect sa se poata si cu ex din alti ani in afara de 90-99.
ca asa il alegeam si eu pe plushy ca o fi concurat si el prin 99si ii puneam exul din 2006 de la olimpiada
deaia a si pus in anii 90` . sa vedem executii din vremea aceea.
cum era atunci patinajul![]()
Last edited by innuendo; 29th April 2008 at 20:31.
ex-tRipLe aXeL
Am ales si eu:
Baieti: Kurt Browning
Fete: Tara Lipinski
Perechi: Mandy Wötzel / Ingo Steuer
Dans: Shae-Lynn Bourne / Victor Kraatz
eu sunt gata. am ales videourile. sa-mi spuneti cand/cui sa i le dau.
ex-tRipLe aXeL
Alex, it`s no rush. inca nu avem arbitrii, asa ca mai asteptam. eu spun ca abia prin iunie va fi mai lejer (se aporpie sesiunea)
OKI.
Am cateva idei, voi ziceti care e cea mai buna:
1. Lasam perioada de inscrieri pana la sfarsitul luni - poate se inscriu si mai multi asa-si in iunie organizam competitia.
2.Pana duminica se fac inscrieri si se trimit clipuri. De luni incepem probele.
Si sistemul de jurizare va fi un pic schimbat. Vad ca Alin si-a ales deja echipa, asa ca ma gandeam ca toti arbitri sa isi aleaga o echipa dar pur si simplu sa nu dea note celor din echipa sa. Arbitrii pot fi tot Alex, Alin si Mihai, daca mai vrea cineva sa zica. Sau a doua varianta toti participanti sa faca un clasament personal la fiecare proba, fiecare program(scurt si liber) -fara sa includa in clasament patinatori proprii-si apoi se reunesc rezultatele intr-unul singur.
Sper ca ati inteles
Daca incepem de luni competitia trebuie sa gasim pe cineva cu timp mai mult sa o organizeze![]()
Daca alegem varianta cu mai arbitrii, eu cred ca pentru fiecare proba trebuie acordat un timp mai mare de jurizare, nu toti au timp sa vada intr-o singura zi toate programele.
Sau se fac inscrieri pana duminica si apoi prin pm fiecare participant trimite programele alese celorlalti care au /isi fac timp sa le vada si competitia sa inceapa pe 12 mai.
Si nu trebuie neaparat sa recunoasteti sariturile...mportant e sa fiti cat mai obiectivi - dar pana la urma e o cupa a prietenieiCine se uita la fotbal, o sa inteleaga ce zic
![]()
Last edited by whisper; 30th April 2008 at 09:56.
Whis parerea mea e urmatoarea : sistemul de jurizare sa fie tot la fel ca la prima cupa adica sa ramana la fel e clar si de obiectiv.
Nu mi s-ar parea fair sa dea note participantii intre ei.
Din punctul meu de vedere eu sunt gata sa arbitrez oricum nu aveam de gand sa imi iau echipa.Vad ca Rico a facut-o , Mikeyy a zis ca nu are timp de jurizat asa ca am putea ramane eu si Iulia + altcineva daca e doritor.
Ca sa lasam mai mult de inscriere ar fi bine ca trofeul sa inceapa luni sau lunea viitoare.
Pana atunci lumea isi mai poate alege echipe.
Mai vorbim !![]()
Zbor pana la stele.
Daca incepem sapt viitoare...pt mine e oki si pot sa fiu arbitru!
www.fangymnastics.com
Ma inscriu si eu:
Men: Elvis Stojko
Ladies: Nancy Kerrigan
Pairs: Xue Shen/Hongbo Zhao
Dance: Anjelika Krylova/Oleg Ovsiannikov
[I]Friendship brings a smile where love left a tear.[/I]
pana in iunie...whaaaacred ca mai schimb 2-3 programe pana ma hotarasc pe care sa-l dau
ex-tRipLe aXeL
urasc planificarile din timp. eu nu-mi planific niciodata nimic mai departe de 2 zile.
Alex..sunt perfect de acord cu tine..si asa eu nu as fi dat nici o nota..pentru ca nu puteam
Deci Alin renunta la echipa sau nu? Dar nu stiu ce sa zic de Iulya? A zis ca va lipsi o vreme de pe forum si nu stiu cat?![]()