- Reason
- O faci intentionat?
Un club mare,o echipa frumoasa - cea mai iubita echipa din Manchester sustinuta de fani extrem de pasionati de fenomen si patronata de o un om la randu-i extrem de pasionat si iubitor de fotbalAm considerat ca mertita un thread deschis si pe forumul nostru chiar daca este finalul sezonului si nu au prins nici macar Cupa UEFA.Se anunta o vara extrem de fierbinte pe piata transferurilor si din partea lor.
Personal le doresc mult succes pe viitor si bineinteles,cat mai multe victorii in fata rivalilor din Stretford![]()
Last edited by Bogdy LFC; 20th April 2008 at 13:20.
Mancunian
dinainte de a citi ceva ce ai scris in descrierea facuta lui city eram sigur ca nu poti sa nu ne ataci oleak... esti complexat rau..simplele tale "remarci" nu arata doar rivalitatea dintre mufc vs lfc . la tine cred ca e o problema mai mult decat personala...cred ca ti-a facut ceva vre-un fan united cand erai mai mic sau ce
(ceva= abuz fizic/moral
)
on-toppic - o echipa care promite multe...abia de la venirea lui sven g.e![]()
[B][I][SIZE="2"]"Nothing is permanent in this wicked world - not even our troubles."[/SIZE][/I][/B]
[B][SIZE="2"]Charlie Chaplin[/SIZE][/B]
echipa care promite multe, dar sezonul asta au fost multi bani si cam degeaba...
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Cu 10-15 jucatori noi e greu sa inchegi o echipa oricat de buni ar fi ei
Scuza-ma ca intervin ....ce echipa mare e Manchester City....adica dc esti fanul ei te inteleg esti subiectiv....dar asha....sa fim seriosi...Milan , Liverpool, Barcelona,Miami Heat, astea sunt echipe mari!!
[COLOR="Red"] [SIZE="6"][SIZE="5"][FONT="Fixedsys"]Siamo forti , siamo fieri , siamo tutti rossoneri !!![/FONT][/SIZE] [/SIZE] [/COLOR][COLOR="Red"][/COLOR]
ai uitat concodria chiajna ca sa fie lista completa a echpelor mari
si n-a zis nimeni de city ca e o echipa mare...pt ca NU Edoar e una cu ceva jucatori buni si care promite mult ...atat tot !
legat de city si de meciul de ieri...ma asteptam sa castige,insa nu cu ajutorul lui james.Ma sperie baiatu' asta cand ma gandesc la nationala albionului![]()
[B][I][SIZE="2"]"Nothing is permanent in this wicked world - not even our troubles."[/SIZE][/I][/B]
[B][SIZE="2"]Charlie Chaplin[/SIZE][/B]
Se zvoneste ca Ronaldinho ar fi aproape de un transfer la Manchester City , echipa din insula oferind o suma mult mai mare decat cele doua echipe din orasul Milano
http://www.dailymail.co.uk/pages/liv...n_page_id=1779
Manchester City pulseaza din nou pentru achizitionarea starului brazilian, Ronaldinho.
http://www.telegraph.co.uk/sport/mai...aldinho116.xml
Misiune facila in primul tur al Cupei UEFA pentru "cetateni", ei vor intalni EB/Streymur (Insulele Feroe) - prima mansa are loc pe 17 iulie in Feroe iar returul doua saptamani mai tarziu pe "City of Manchester".
"The Citizens" l-au transferat pe atacantul brazilian , de 21 de ani , Jo de la Cska Moscova
http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=760477
18 milioane de lire? ENORM!
face banii ! l-am vazut in C.L si Uefa ,stie cu mingea ,facea un cuplu letal cu Wagner Love sprijiniti de dribleurul Daniel Carvalho!
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
L-am vazut si eu, cu Interul in Champions League, e bun, nu poti spune ca nu-i bun. Dar 18 milioane de lire? Stii vorba aia - prost nu-i cine cere...
De mentionat si cedarea portarului suedez, Andreas Iasaksson, campioanei Olandei - PSV.
Last edited by Andrei_23; 2nd July 2008 at 21:00.
Vincent Kompany a semnat cu Manchester City!
Internationalul belgian (22 ani) a semnat un contract pe patru ani, suma de transfer nu a fost facuta publica.
Un transfer excelent dupa parerea mea.![]()
Manchester City nu mai apartine thailandezului Thaksin Shinawatra. Clubul englez a fost cumparat de un grup financiar din Emiratele Arabe Unite. Fostul prim-ministru al Thailandei achizitionase gruparea insulara pe 6 iulie 2007 si a vindut-o dupa numai un an.
[B]"Anyone who has never made a mistake has never tried anything new.[/B]" ([COLOR="Blue"]Albert Einstein[/COLOR])
"[B]Di Stefano is the greatest player of all time and Kaka is the best current footballer.[/B]" ([COLOR="Blue"]Pele[/COLOR])
ex-kainutz / RIP Antonio Puerta / RIP Marian Cozma
Aparatorul croat Vedran Corluka a parasit clubul Manchester City, semnind pentru Tottenham. Fundasul dreapta in virsta de 22 de ani, o revelatie la Euro, il va regasi in White Hart Lane pe compatriotul Luka Modrici, coleg la “nationala”. Suma de transfer pentru jucatorul care a semnat un contract pe 6 sezoane este de 10,4 milioane de euro.
[B]"Anyone who has never made a mistake has never tried anything new.[/B]" ([COLOR="Blue"]Albert Einstein[/COLOR])
"[B]Di Stefano is the greatest player of all time and Kaka is the best current footballer.[/B]" ([COLOR="Blue"]Pele[/COLOR])
ex-kainutz / RIP Antonio Puerta / RIP Marian Cozma
Si un transfer bomba ... pe ultima suta de metri Manchester City l-a lluat pe Robinho in schimbul sumei de 40 milioane €![]()
[B]TOTS UNITS FEM FORÇA[/B]![]()
[SIZE="1"]Founded in the 19th century, F.C. Barcelona is the only club never to miss out on European competition. The pride of Catalunya: "[B]Sóm més que un club![/B][/SIZE]"
Unde scrie ? Nu prea imi vine sa cred, Robihno zicea ca vrea la Chelsea; e posibil ca sefii Realului sa-i fi pus bete in roate.
intra pe marca daca nu ma crezitoate posturile de radio din spania vorbesc despre acest transfer
http://www.marca.com/
[B]TOTS UNITS FEM FORÇA[/B]![]()
[SIZE="1"]Founded in the 19th century, F.C. Barcelona is the only club never to miss out on European competition. The pride of Catalunya: "[B]Sóm més que un club![/B][/SIZE]"
Nu stiu ce sa cred...pe site-ul Premier League nu scrie nimic, nici pe site-ul oficial a lui City, nici la Real...pana la urma marca e doar un ziar, in ziare nu am incredere.
Paolo Zabaleta a fost transferat de la Espanyol, e un transfer bun.