Results 1 to 2 of 2

Thread: Jandarmeria - rusinea stadioanelor romanesti

 1. #1
  Superbull dlgicu's Avatar
  Join Date
  Nov 2003
  Location
  Boston
  Posts
  832
  Reputatie
  1

  Thumbs down Jandarmeria - rusinea stadioanelor romanesti

  Tocmai am citit un articol impresionant in gazeta sporturilor ( http://www.gazetasporturilor.ro/index.php?c=2&a=9686 ) despre un nou abuz al jandarmilor impotriva suporterilor, exact la cateva zile dupa ce cateva grupari de suporteri din tara s-au unit intr-un protest comun la adresa barbariei fortelor de ordine.

  De multe ori mi s-a intamplat, mai ales in Bucuresti, sa asist la scene de violenta a jandarmilor impotriva suporterilor, cel mai adesea fara sa fie provocati. Probabil ca atunci cand ai bocanci grei si ****n pe mana te mananca undeva, nu ai stare daca nu le folosesti, mai ales cand nu prea ai nimic sub cascheta.

  Din fericire m-am si ferit si am si avut noroc sa nu patesc niciodata nimic, cel mai dur "contact" fiind un bocanc la tibie, absolut gratuit evident, ale carui urmari le-am mai simtit inca o saptamana dupa aceea (m-am nimerit in zona unde cineva facuse o remarca in legatura cu modul inuman in care eram tratati la intrarea in stadion, obligati sa intram ca vitele manati de la spate - sunt sigur ca membrii galeriilor mai numeroase care fac deplasari stiu despre ce vorbesc), dar am asistat la scene mult mai "dureroase".

  E adevarat ca nici suporterii nu sunt cele mai "cuminti" persoane, dar e o rusine pentru Romania faptul ca nivelul de pregatire si modul de actionare al jandarmilor a ramas la stadiul rudimentare de "mai intai da-i si apoi intreaba-l ce are".

  Astept parerile (eventual marturiile) celorlalti membri de pe forum in legatura cu aceasta stare de lucruri, precum si alte amanunte despre cum au hotarat sa protesteze in continuare gruparile care au lansat saptamana trecuta acel manifest.
  Dimineata aerul curat s-ar putea sa-ti sparga fata

 2. #2
  Ancient fia's Avatar
  Join Date
  Mar 2004
  Location
  Pe pÔrtie
  Posts
  8,522
  Reputatie
  1

  Senzatie....

  Voi stiti cat e de nasol sa-ti iei un spray paralizant (din ala de-al jandarmilor) in fata sau un baston peste picioare?
  Si mai ales fara motiv? Asa preventiv...
  Acest lucru s-a intamplat pe Ghencea.
  Pe Giulesti in schimb atmosfera parca e mai civilizata(cei drept pe Ghencea am fost ca spectator de deplasare iar in Giulesti eram acasa )
  Fortele de ordine cred ca daca au bastoul in mana si uniforma care la da ceva autoritate sunt deasupra tuturor, sunt cei mai destepti si pot face ce vor.
  [B][COLOR=DarkRed]C-asa sunt eu rapidist, c-asa sunt eu RAPIDist[/COLOR][/B]
  [B][COLOR=Silver]Niciodata nu sunt trist, niciodata nu sunt trist[/COLOR][/B]
  [B][COLOR=DarkRed]Si la bine si la rau, si la bine la si la rau[/COLOR][/B]
  [B][COLOR=Silver]RAPID este clubul meu, RAPID este clubul meu.[/COLOR][/B]

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •