Ma duc singur, nu vine nimeni?![]()
Profita de ocazie si cunoaste-i pe cei alaturi de care petreci pe Forum!
Pe 16 aprilie are loc la Bucuresti, la restaurantul Shorley, cu incepere de la ora 19:00, a cincea intalnire intre forumistii Onlinesport din Bucuresti. Sint bine-veniti si cei din alte orase, care se afla in capitala.
Pentru cei din alte orase, in paralel au loc in premiera intalniri in Timisoara, Arad, Craiova, Pitesti, Oradea, Alba Iulia si Piatra Neamt.
Pentru informatii despre intilnirea din fiecare oras, acceseaza linkurile de mai jos:
- Bucuresti: Forum meeting 5
- Timisoara
- Arad
- Craiova
- Oradea
- Pitesti
- Alba Iulia
- Piatra Neamt
Informatii si comentarii despre Forum Meeting 4, care a avut loc la Bucuresti pe data de 19 martie 2004, gasesti aici.
Ma duc singur, nu vine nimeni?![]()
Eu vinla meetingul din Bucuresti.
Zice ora (eu pot sa ajung pe la 20:00 cel mai devreme), loc (Shorley e OK pentru mine).
"If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake
Vin si eu ! N-as putea lipsi de la astfel de intalniri !
De altfel printre putinele lucruri pe care le voi regreta ca nu le voi mai putea face dupa ce voi fi plecat din tara!![]()
Dar pana atunci iar miciiar bere
![]()
![]()
![]()
De rezervare ma ocup eu !
si eu vin in mod sigur![]()
[SIZE="1"][FONT="Arial"][COLOR="Red"]nu scuipa, că-i piere gustul![/COLOR][/FONT][/SIZE]
pe 16 ziceti? Hmm... suna bine! Sper sa fiu prin Bucuresti!![]()
si eu vin mai mult ca sigur
Free Sevilla!!!!
Eu nu cred ca voi ajunge! Din pacate...![]()
Chiar m-ati crezut? Glumeam! Bineinteles ca voi fi prezent!![]()
Sa vedem daca batem recordul de 13... O fatza noua va fi cu siguranta, in premiera, Utilizator![]()
"If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake
Poate ajunge si Gabriel... Vadime, poate il convingi tu sa-si paraseasca bārlogul pentru o seara!![]()
O sa vina Gabriel. Spune ca vrea sa vii si tu.
eu vin oricum oriunde(atit timp cit este in Bucuresti,deocamdata) dar as avea o propunere...de clubul Etiquete ati auzit ?
este mult mai in centrul Bucurestiului si la preturi rezonabile...de ce neaparat la Shorley ??
Free Sevilla!!!!
mda eu , e central , are si gradina, preturi rezonabile (mai mari ca la Shorley, mai mici ca la Irish pub) , dar are avntajul ca este situat aproape de centru, si nu mai tre sa taiem bucurestiul in doua!
de spui prostului ca-i prost/ te uraste fara rost
si de razi de-a lui prostie / te priveste cu manie
iar cand leaga trei cuvinte/ doar te-njura far' de minte
Pai putem incerca si acolo, daca nu are nimeni nimic impotriva.
este pe linia tramvaiului 15 si 14 ...intre piata Traian si Foisorul de Foc...
dintre cei care vor sa vina la intilnire....nu ar strica sa "bage un ochi"acolo....
Last edited by iulian; 10th April 2004 at 00:47.
Free Sevilla!!!!
eu sunt pentru !
de spui prostului ca-i prost/ te uraste fara rost
si de razi de-a lui prostie / te priveste cu manie
iar cand leaga trei cuvinte/ doar te-njura far' de minte
Vin si eu... o sa-l anunt si pe Gabriel prin PM!Originally Posted by Vadim
C ya'll on Friday evening!
Poate unii se vor razgāndi odata cu schimbarea locului! Intrebati si voi...!
Eu zic sa o lasam totusi asa cum am stabilit si sa schimbam la urmatoarea intalnire, pentru ca altfel se creeaza confuzie.