Results 1 to 2 of 2

Thread: Asediul Rapidului+altele

 1. #1
  incepator
  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  5
  Reputatie
  1

  Asediul Rapidului+altele

  Nu spun ca Rapidul n-a controlat a doua repriza. Dar mi se pare dezinformare sa nu se spuna ca in prima repriza n-au avut decat 2-3 ocazii si au dat un gol! Asta de ce nu se spune? Se mai spune ca Rapidul a avut un inceput de meci perfect! I-auzi ia! Din cate imi aduc aminte, Ei au avut lovitura de incepere si, dupa 30 de secunde erau masati la 20-30 de metri de poarta! Ce inceput fabulos...
  Nu tin cu nimeni! Tin cu spectacolul! Si cred ca cel mai frumos meci din editia asta a fost Rapid - Craiova, pt angajamentul de care au dat dovada cele 2 echipe! Nu suport echipele care se apara 85 de minute, scapa pe contraatac si dau gol, dupa care trambiteaza vreo 2 ani ce victorie superba au obtinut! Innebunesc!
  Mai innebunesc si pe "SuperEmisiunea" procesul etapei! Se vb 3 ore de arbitraj si se dau 5 minute de fotbal veritabil! In loc sa aloce 15-20 de minte arbitrajului sau altor aspecte ale meciului si sa evidentieze mai mult Fotbalul, ala tine sa faca cate un scandal pe emisiune! Jenant! Emisiune care se potriveste sloganului "Popor de manelisti!"...D-aia n-o sa ajungem departe in viitorul apropiat! Pt ca stam sa-l judecam pe Piturca pt ca nu vrea sa vorbeasca nu presa, desi are rezultate notabile ca antrenor, stam sa-l judecam pe Boloni pt acelasi motiv, desi munca lui a fost apreciata d-abia dupa ce a plecat, stam sa vorbim mai mult de aspectele extrasportive ale celor care ne aduc bucurii(gimnaste, inotatoare etc)decat sa incercam sa intelegem cata munca sta in spatele acelor performante!
  POPOR DE MANELISTI...Ce pacat!!! Si cat potential avem...

 2. #2
  Banned
  Join Date
  May 2011
  Posts
  5
  Reputatie
  0
  De ce nu încercați să redați ruleta?

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •