NUME sau NICKNAME:Aurelian (Marseillais)
DATA NASTERII:05.08.1985
LOCUL NASTERII:Bucuresti
DOMICILIUL ACTUAL:Bucuresti
PROFESIA sau OCUPATIA ACTUALA:deocamdata elev
Iubesc FC Arges si culorile alb-violet si asta foarte natural, nu e nimic fortat sau vorbe spuse in vant. Desi sunt din Bucuresti... nu tin cu nici o echipa bucuresteana si asta deoarece important pentru mine nu este faptul ca echipele bucurestene joaca in fiecare an pentru campionat (iar Argesul in ultimii ani pentru retrogadare) ci ca tin cu echipa care ma face sa simt emotiile si momentele adevarate, fie ele de bucurie sau de necaz.
Pana la 9 ani eram stelist dar odata cu descoperirea adevaratei fete a Argesului... si a istoriei sale frumoase... nimic nu m-a mai interesat. Imi place sa simt emotia la orice victorie ARGESEANA si totodata imi face placere sa-mi aduc aminte de marii jucatorii care au adus faima echipei. Ma bucur de fiecare data cand vad reluarile cu meciurilor cu Dobrin si sunt mandru ca sunt Argesean... ce a facut el nu a facut nimeni... sunt mandru ca am reprezeantat candva tara in Cupa Campionilor Europeni, si am facut-o destul de bine...
Dragostea mea pentru FC ARGES s-a aprins in perioada in care la aceasta echipa jucau adevarate valori:Jean Barbu, BogdanVintila, V.Nastase, Cristescu, Crivac, Mogosanu, apoi jucatori ca Paul Codrea, Mara, Schumacher......
Sa speram ca vremurile bune vor veni si pe strada noastra... faptul ca suntem ARGESENI ne ofera un avantaj... si orice suporter adevarat stie de ce.