Results 1 to 7 of 7

Thread: Campionatul Mondial de Gimnastica Feminina 2006

  1. #1
    SOLO FARUL tchibos's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Constanta
    Posts
    10,057
    Reputatie
    1

    Campionatul Mondial de Gimnastica Feminina 2006

    Cătălina Ponor se gīndeşte să revină īn activitate


    Campioana olimpică Cătălina Ponor va lua o decizie definitivă īn privinţa retragerii din activitate. Gimnasta constănţeană va purta o ultimă discuţie vineri la Bucureşti, cu reprezentanţii Federaţiei Romāne de Gimnastică. Aceştia īncearcă să o convingă pe Cătălina să participe la Campionatul Mondial din luna noiembrie. “Dacă va lua decizia de a continua, va participa doar la bīrnă. Mai importante sīnt problemele de sănătate şi Cătălina nu a apucat să facă nişte controale medicale necesare, fiind ocupată cu şcoala“, a spus mama sportivei, Carmen Ponor

    Telegraf

  2. #2
    incepator
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    2
    Reputatie
    1
    dupa familie cele mai mari si emotionante momente mi le-a dat sportul sub toate formele lui:gimnastica,fotbal,tenis,handbal;la 45 de ani (cat am! ) am vazut atatea si atatea competitii ...
    cred ca sportivii romani au nevoie de un psiholog care sa stea in preajma antrenorului(asa cum sta de pilda secundul) sa faca intotdeauna pe langa antrenamente si sedinte de "fortificare psihica"sa nu lipseasca asa ceva nicio clipa ;succes tuturor!

  3. #3
    incepator
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    2
    Reputatie
    1

    jana

    succes romanilor sportivi !

  4. #4
    sport legend A.k.a's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oradea
    Posts
    3,613
    Reputatie
    1
    Nu stiti fix in ce data incepe campionatu? Sper sa nu se retraga. Dupa ce am vazuto la athena, seram sa prinda si beijingu
    And, kid, cut out this fancy stuff - go in there, low and hard;
    Just keep your eye upon the ball and plug on, yard by yard,
    And more than all, when you are thrown or tumbled with a crack,
    Don't sit there whining-hustle up and keep on coming back;

  5. #5
    dazed&confused praf_de_stele's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    15,970
    Reputatie
    1
    o sa-l prinda! eu am incredere in ea!
    hai Catalina!

  6. #6
    suporter vlad001's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    1,385
    Reputatie
    1
    Ramanand in tema initiala a discutiei, care era Campionatele Mondiale din 2006, Catalina nu numai ca nu a avut nici o clipa intentia sa participe, dar nici macar nu a avut bunul simtz sa spuna asta clar. A tot anuntat ca va reveni (pentru mondialele din 2006, repet) doar pentru a fi in atentia ziarelor. Asta in conditiile in care Romania nu avea senioare destule ca sa formeze o echipa. Noroc ca pe ultima suta de metri au revenit deja retrasele "necunoscute" Elena Chiric si Floarea Leonida, iar Loredana Sucar s-a antrenat 2 luni si a concurat in ciuda bolii de care sufera (si din cauza careia a stat in spital foarte mult timp in 2006) si in ciuda accidentarii pe care a suferit-o chiar inainte de mondiale.
    N-or fi ele vedete precum Catalina, dar ne-au scos din rahat.
    Daca nu erau ele, Romania nu avea dreptul sa concureze cu o echipa la campionatele mondiale de anul asta, unde se decide calificarea pentru Beijing.

    Poate Catalina o sa prinda mondialele din 2007, poate si olimpiada din Beijing, dar teatrul pe care l-a jucat in 2006 a facut-o sa scada ENORM in ochii mei.

    In alta ordine de idei, mi se pare foarte interesant ca intr-un thread dedicat mondialelor din 2006, in afara de 2 posturi care s-au referit doar la bucuria pe care ne-o da sportul si la urari de bine, tot ce s-a discutat aici e o sportiva care n-a participat la mondiale.
    Last edited by vlad001; 23rd April 2007 at 14:24.

  7. #7
    sport legend Mihaela P's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    1,389
    Reputatie
    1
    Pentru ca tot ai facut observatie cu privire la titlul acestui thread si ceea ce este scris in el, hai sa revenim si sa amintim rezultatele de la Aarhus,din 2006.

    In conditiile specificate mai sus, fara echipa valoroasa, doar cu junioare si o senioara ce nu au mai aratat nimic spectaculos din 2002 de la Patras ( Floarea Leonida), Romania s-a clasat pe locul 4 pe echipe.
    Echipa a fost formata din Sandra Izbasa, Steliana Nistror, Elena Chiric, Loredana Sucar si Floarea Leonida.

    La individual compus cele 2 componente ce puteau sa participe in acest concurs s-au calificat pe locurile 3 -Sandra izbasa si pe 4- Steliana Nistor.
    Asemenea rezultat la individual compus nu s-a obtinut nici in 2001 cu Belu si Bitang la carma lotului, cand pe locul 3 a fost Andreea Raducan , iar Sabina Cojocar a fost pe 6. Rezultat mai bun a fost in 1999 cand a castigat Maria Olaru, iar pe locul 5 s-a clasat Andreea Raducan!

    S-au obtinut calificari in toate finalele pe aparate, iar in final s-au obtinut urmatoarele pozitii:
    Barna- Sandra Izbasa-locul 2
    Steliana Nistor - locul 7
    Sarituri - Sandra Izbasa- locul 8
    Paralele- Steliana Nistor- locul 7
    Sol- Sandra Izbasa- locul 6

    Toate aceste rezultate le-au obtinul fete despre care majoritatea oamenilor nu auzisera pana atunci. Doar cei ce urmaresc campionatele de juniori...

    Am tinut sa aduc aceste date aici pentru a pregati un pic terenul pentru Europenele de la sfarsitul acestei saptamani!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •