Frunce lata, bre![]()
Frunce lata, bre![]()
P$D iti vrea binele...nu-l lasa sa ti-l ia!
da
auzii ca impreuna cu dna Hingherul petrecurati trecerea dintre ani pe acoperisul burj kalifa![]()
Povesti. Avusei o tentativa a doua zi de Craciun dar era omor acolo. Am zis sa o las pentru zilele astea sa isi mai calmeze astia tzatzele pe aici.
tarane care esti taran...cu bani.
edit.
app, fa si tu un pustiu de bine, din bogatia ta ajuta un milog batut de soarta si vremuri.![]()
N-am, bre!
Te iei dupa retardatul ala?
Lasa ca il ajuta chilotul acum ca s-au regasit.
Last edited by Johnny D; 2nd January 2022 at 03:14.
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Nalapoola, oligofrenule!
Q.e.d.![]()
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
La multi ani sanatosi Cipane!
in ziua unirii tuturor romanilor in hotarele Daciei Mari un lma domnului cipanu...si o bardoaca de zaibar!![]()
multumesc frumos!
PS:chiar dadui cep la un bidon,de undeva de la granita dintre Gorji si Mehasi![]()
granita la Orsova!
La multi ani, Leo !!!
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
La multi ani, Tim!
La multi ani, Laurdog!
La multi ani, Dario!
multam , leuto!
la multz ani Essule, sa cresti mare ciocoflendere!![]()
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 26 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
si la cat mai multi ani si tie mai claule_7D...dupa o saptamana da' zic ca nu i bai!
![]()
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 26 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
La multzan!![]()
La mulțean siamezilor argheleni, Claudiu exDinamovist si D'Ess D'urbeville.