Nu mai stiu cine e cine, dar la multi ani!
![]()
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Nici eu nu stiu, dar multumesc in numele ipochimenului 😆
Andrei, Andreea...la multi ani!
joyeux anniversaire momsieur @delaparis!![]()
![]()
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 26 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
La multi ani, micutzului cimishean!![]()
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
cu o mica intarziere: la multi ani, ciupi!![]()
Mai detestabili decat cei care nu stiu sa piarda sunt cei care nu stiu sa castige.
La multi ani tuturor. Nu mai stiu ... am cam pierdut "condica" aici![]()
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Moi itou
Multam fain, preceni!![]()
granita la Orsova!
Ai aparut Uratule? Unde ai disparut o luna intreaga?
La fel se poate spune si despre tine, si la de vreo 3-4 ori mai mult, chiar.![]()
Cum revine Dinamo la televizor, cum revine si Leo.![]()
La Multi Ani tuturor femeilor de pe forum!![]()
Adica La Multi Ani, Leo!![]()
![]()
Afara ninge, e ghetush
La multa mue, lacatush!![]()
Last edited by Capitanu.Burcea; 6th April 2023 at 23:31.
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții
La multi ani, Shucu!![]()
Nascut pe aceeasi zi cu... mine!![]()
DalinpoulameapesucuSa nu vina babalacii astia sa ne explice ei noua cat ii iubesc nevestele pt initiativar antreprenoriala, ca ni se scoala custurea in budigai.
La multi ani, Gioni! Sa nu astepti 100 de ani ca sa sarbatoresti 100 de ani de frustrari, neimpliniri si bube la capuțu', ca Rapidu' 🤣🤣 Mergi si ia ce-i al tau, sigur ai ceva bun pus deoparte 👍 Ai sa traiesti! 🍾
La multi ani sanatosi si frumosi, Ioane!
Mercedesela multi ani fericiti!
![]()
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 26 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.