-Aveti prezervative?
_Da!
-Lua v ar draq, acum 9 luni nu aveati!
Dati mi un bax de pampers...
-Aveti prezervative?
_Da!
-Lua v ar draq, acum 9 luni nu aveati!
Dati mi un bax de pampers...
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 26 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Doua cunostinte, un rus si un american vorbesc despre libertatile tarilor lor.
Americanul zice:
- La mine-n tara, in Casa Alba la presedinte daca vreau, azi intru! Si pot sa dau cu pumnu-n masa ovala si sa-i zic ca e pilaf si ca nu stie conduce tara! Si apoi ma duc acasa linistit, fara nici o problema.
La care rusul:
- Pai asta pot sa fac si eu!
- Serios?
- Sigur, daca vreau, azi ma duc la Kremlin, intru la Putin, dau cu pumnu-n masa si-i zic ca presedintele Americii e pilaf si nu-si stie conduce tara! Si apoi ma duc acasa linistit, fara nici o problema.![]()
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Un ungur agata o prostituata in Gara de Nord si o duce la el acasã. O dezbraca si vede ca era epilata peste tot.
– Unde e peru'? intreaba mirat ungurul.
– Hai sictir...la 50 de lei ora vrei sa te invat si geografie?
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 26 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Incredibil,un vasluian a murit de la o bere.
Era berea lui frate'su.
granita la Orsova!
Stiti de ce n-a intrat Romania in spatiu Schengen?
Cand am aflat ca Austria are obiectiuni, le-am trimis o adresa la care ei au raspuns ca vor trimite o comisie sa investigheze problema. Seful comisiei cum a ajuns a spus ca nu vrea prea mari batai de cap, si simplifica treaba, daca putem sa-i aratam un preot, o fata si un politist cuviosi si curati, ne accepta aderarea in Schengen.
In prima zi se cauta preot cuvios si curat, l-au gasit cu greu intr-un catun izolat, l-au luat si l-au pus deoparte. In a 2-a zi se cauta o fata cuvioasa si curata, au gasit-o cu greu in ceva sat de munte, izolat de lume, au luat-o si au pus-o deoparte. In a 3-a zi se cauta politistul cuvios si curat. Se merge la PSD, PSD-ul le spune direct ca nu e nici o sansa sa gaseasca asa ceva la ei. Apoi se merge la PNL, PNL-ul da din umeri si spune ca nu sunt sanse mari sa gaseasca, dar vor incerca. Trece o zi, trec doua, si-n a 3-a zi PNL-ul le spune ca in ciuda eforturilor, n-au gasit nici cum politist curat si cuvios si ca ar trebui sa-ncerce la partidele mai mici.
La care seful comisiei zice "Nu mai e nevoie, s-a plictisit deja preotul si s-a dat la fata!".
Last edited by Johnny D; 4th January 2023 at 14:21.
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!