duminica 21 martie, Ceahlaul - Poli AEK (nu e televizat)
Comentarii despre acest meci, inainte si dupa, aici.
duminica 21 martie, Ceahlaul - Poli AEK (nu e televizat)
Comentarii despre acest meci, inainte si dupa, aici.
Ash vrea sa batem, dar cred ca va fi greu...
Faptul ca nu e televizat va fi un avantaj pentru Pinalty care ishi va face linishtit numarul!
[size=2][b][color=PURPLE]I AM NOT YOUNG ENOUGH[/color][/b][/size][size=2][b][color=purple] TO KNOW EVERYTHING. [/color][/b][/size]
2 solist.
Ceahlaul e in deriva, Poli e pe val. Singura problema e ca Poli joaca si miercuri, in Cupa, si s-ar putea sa nu reziste fizic. Dar poate intra Panduru![]()
Si eu tot pe 2 merg dar e mai aproape de un x timpul va spune![]()
Daca joaca Poli cum a facut-o in ultimele 20 de minute cu Apulum e 2 solist. Dar cine poate garanta ca va juca in acel stil? Sa speram.
Forza Poli! Bateti-le saptamana asta pe ambele reprezentante ale cooperativei!
If I was half as good as I was, I’m still twice as good as you’ll ever be!
De data asta sunt sigur ca vom castiga mai ales ca Rednic e aproape 100% antrenorul Ceahlaului!!!!
Avem nevoie neaparata de victorie si nu vor fi probleme prea mari in a o obtine!!!!
FORZA CEAHLAUL!!!!
FORZA CEAHLĂUL!!!!!!! FORZA BIANCONERI!!! FORZA JUVENTUS TORINO 4 EVER!!!!!!
Cum e bai taranilor in "fruntea" clasamentului????? Va da si voua Poli 4 goluri si va baga in spital!!!!!![]()
![]()
![]()
[FONT=Verdana][COLOR=Blue][SIZE=2][I][B]Eat my dust, dust-eaters![/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR]
Bai desteptilor (din Bacau) si voi sunteti in acceasi situatie!
Ceahlaul castiga sigur cu Poli. Sper ca intr-o zi sa fiti si voi (fruncea tarii ) in stare sa aveti o formatie care sa faca fata in "A". Aceasta e AEK promovata din Bucuresti.
Originally Posted by Tiberiu
Deci Ceahlaul va castiga din simplul motiv ca adversara s-a numit AEK Bucuresti? Nu vad legatura!
probabil nici el n-o vede,da' te mai uiti?omul trebuie sa se agatze de ceva
![]()
![]()
![]()
ceahalul va castiga sigur, asta pentru ca: 1.orice alt rezultat ar duce-o la -9 la adevar , lucru ce ar complica rau de tot situatia( decie exista o dorinta mare de victorie),
2. pentru ca poli nu se poate mandri cu rezultate deosebite la piatra neamt in deplasarile precedente;
3. poli a jucat miercuri in cupa( chiar a si pierdut in prelungiri), semn ca au cedat fizic dupa intalnirea cu apulum, deci contra ceahlaului vor fi vlaguiti;
4. poli nu va mai fi sustinuta de 40000 de oameni
5. lacatus isi doreste mai mult decat orice victorie la debutul la ceahlaul
mai vreti si alte argumente?
Poli ii pe val??????????????? de abia a reusit sa scoata un egal cu bistrita in cupa!!!! o sa piarda poli la piatra neamt!
ecs![]()
[FONT=Century Gothic][COLOR=Blue][B]România, ţara cu sânge alb-albastru[/B][/COLOR][/FONT]
sustin si repet : bate ceahlaul!!!!!
cred ca Poli are sanse mari de castig in Moldova !un 1-0 gol Balace
Nascut si crescut anti steaua !
o victorie sub Pietricica ar fi frumos dar si un egal merge. X ca sa nu se supere nimeni.
Daca batem si Craiova pierde la Bacau tecem pe locul 4!!!
POLI CHAMPION.
Nu cred ca ai facut bascalie.Originally Posted by the_big
![]()
Balace ii suspendat. Probabil n-ai stiut.![]()
cum poli iasi intra in A, poate ar fi bine ca una din reprezentatele Moldovei : Bacaul sau Ceahlaul la alegere sa i-a drumul B-ului... Poate chiar amandoua,impreuna cu Bistrita si scapam de cooperativa.....