Un meci interesant, scotienii adversari incomozi pentru Bremen, una dintre favoritele competitiei.
Comentarii inainte si dupa meci.
Un meci interesant, scotienii adversari incomozi pentru Bremen, una dintre favoritele competitiei.
Comentarii inainte si dupa meci.
Desi i-as vrea calificati pe cei de la Rangers , votez cu mintea si spun ca Werder va accede in sferturi !![]()
Zbor pana la stele.
Nemtii raman nemti iar Bremen in sferturi fara discutie![]()
aici merg pe mana lui werder![]()
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
ce mi-ar placea sa asist live la un Rangers-Celtic !
2-0 rezultat final, nu ma asteptam recunosc
acum scotienii au prima sansa...
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Scenariul semi-finalelor din Cupa UEFA,sezonul trecut se va repeta si de aceasta data avand-o in prim plan pe Werder care va pierde si meciul retur cu scotienii![]()
Scotienii astia sunt farmecu' competitiei ; meciu' din retur va fi mult mai greu
O-O la pauza in meciul Bremen - Rangers, desii nemtii domina copios, au obtinut 8 cornere la zero, dar defensiva scotienilor cladita practic pe toti componentii echipei rezista pana acum cu succes.
Rangers se califica.![]()
Suntem cei mai buni din MOLDOVENI
Suntem IESENI
Si intotdeauna vom striga
POLITEHNICA
LLEYTON HEWITT![]()
![]()
![]()
ANA IVANOVIC
Sa speram ca inving germanii..scotienii sunt mult prea axati pe defensiva.Chiar daca nu se califica, dar un 1-0 m-ar multumi..
EdiT:Culmea culmilor, cand vorbaem de compatriotii mei, cum marcheaza1-0 pentru Werder
marcator: Diego
Min.58 , 1-0 Diego a deschis scorul pentru Bremen cu un sut plasat de la marginea careului.
Partida seamana cu un meci de box in care partenerii au garda deschisa...
un singur gol mai este nevoie si se ajunge la prelungiri...eu sunt convins ca se poate...