Formatia franceza primeste din nou ca adversar o echipa ruseasca.
Comentarii inainte si dupa meci.
Marseille
Zenit
Formatia franceza primeste din nou ca adversar o echipa ruseasca.
Comentarii inainte si dupa meci.
Last edited by georg40; 22nd February 2008 at 00:21.
Sustin ideea ca rusii au ajuns printr-un noroc in aceasta faza a competitei.
Iar OM nu ii va ierta.
ALLEZ OM !
Zbor pana la stele.
Cu putin noroc,merge mai departe Zenit
liverpool boy,nu-mi place atitudinea ta.te afecteaza in vreun fel situatia clubului Olympique de Marseille?
pe rusii astia o sa-i desfiintam pe velodrome,stai fara teama.
Last edited by dflOM; 26th February 2008 at 02:40.
Quoi que tu dises, quoi que tu fasses, ON T'ENCULE!
In mod normal nu se incurca OM aici desi cu rusii din 16'imi au cam tremurat la sfarsit
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
ok lad,s-a rezolvat;desi tot nu-mi place thumb up-ul de la final.eu te asigur totusi ca scenariul nu se va mai repeta,cel putin pentru meciul tur.luna martie este infernala,cu 8 meciuri in 30 de zile,iar meciurile cu zenit sunt urmate la 3 zile de partide grele in campionat;de vazut cum gestioneaza efectivul notre belge.
in alta ordine de idei,off-topic,faptul ca liverpool elimina inter imi provoaca satisfactie.nu de alta,da' astia au o linie de clasament intern bolnava,si am impresia ca nu se datoreaza in totalitate valorii.
Quoi que tu dises, quoi que tu fasses, ON T'ENCULE!
sunt sigur ca marseille se va califica
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Marseille 3 - 1 Zénith St-Petersbourg
Cissé (38e , 57e)
Niang (48e)
Arshavin (83e)
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
hmm 3-1, nu cred k zenit o sa bata cu 2-0 in retur...
marseille merge mai departe dupa parerea mea
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
hmm ... da ... din pacate
OM iar s-au incurcat ca tiganii la mal,primind gol pe finalul meciului dar in cele din urma se vor califica
Marseille echipa probabila in meciul de asta seara:
Mandanda - Bonnart, Cana, Givet, Taiwo - M'Bami, Cheyrou - Valbuena, Nasri, Niang (sau Kaboré) - D. Cissé.
e televizat meciul?
sau e vreun meci din Cupa Uefa televizat?
<<<<<Hai Rapid>>>><<<<Forza Viola Ale>>>>
Zenit Sankt Petersburg - Olympique Marseille 2-0 (in tur, 1-3)
A marcat Pogrebniak 39, 78.
CSM Resita... Dinamo Bucuresti... Arsenal Londra
stefy_deva: nu stiu daca in Romania sunt meciuri la tv din cupa Uefa.
Marseille s-a incurcat din cauza golului primit acasa in meciul tur
Zénith St-Petersbourg 2 - 0 Marseille
Pogrebnyak (39e , 78e)
A marcat Pogrebniak 39, 78.
http://www.dailymotion.com/video/x4o...grebnyak_sport
http://www.dailymotion.com/video/x4o...grebnyak_sport
CSM Resita... Dinamo Bucuresti... Arsenal Londra
Fotbalul francez e la pamant ... mai slab decat se credea .... in afara de Lyon toate echipele din L1 sunt mai slabe decat primele sase din Romania ... pe Zenit Dinamo ii batea si azi intre doi antrenori