Din hartiile astea de sters la cur isi fac astia emisiunile zilnice la tv.
Celso, daca Nesu a acceptat interviul, why not?
Pro Sport
Gazeta Sporturilor
Amandoua mi se par execrabile
Din hartiile astea de sters la cur isi fac astia emisiunile zilnice la tv.
Celso, daca Nesu a acceptat interviul, why not?
.
L-a acceptat, dar nu cred ca Tolo i-a spus ca o sa fie vandut ziarul pe spatele lui vreo 4 zile. Ma rog, treaba lui.
Ma uitam dimineata la stirile sportive de le Antena 3 si ce vad?Chelsea l-a cumparat pe Juan Mata si el va debuta in meciul cu United
cum naiba sa faci o asemenea greseala cand asta e de vreo 3 saptamani la Londra si chiar a marcat marti in CL
.
Oare ziaristii de la "prosop" au luat BAC-ul?
"Cu 24 % pierderi, Rapid este campioana la mare distanta, iar surse din interiorul clubului susțin ca este vorba de aproximativ 7 milioane de euro ca deficit pentru anul trecut. A doua clasata este Craiova (17%), urmata de Steaua cu 16% pierderi, Vaslui (15%) si Poli Timisoara (14%). In total, doar aceste 5 echipe aduc o pierdere de 86 la suta. "
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Unde am fi azi daca s-ar fi aplicat Punctul 8 ?
Cine uita e complice!
Pana ce clasa politica nu se reformeaza de la sine, ICCJ are de lucru ...
Explicati-mi si mie care-i duma sa pot rade si eu alaturi de voi.
E o problema de aritmetica elementara sau de gramatica? Eu nu le vad. Dar poate a trecut mult timp de cand am terminat scoala...![]()
De magicus Federerus...
As falls Wichita/So falls Wichita Falls
Bineînteles ca mi-am luat ban (pe Facebook de la pagina lor) cand le-am atras atentia asupra lipsei de originalitate. Astia sunt oamenii.
"Pus astfel în lumina, ancorat in sinergia faptelor, recursul la mentalitate nu eludeaza meandrele concretului." - [I]ION ILIESCU - Strategie si Reforma[/I]
Superb. Măcar sunt consecvenți; își păstreză stilul peste tot.
[I]...sufletul meu a fost întotdeauna împăienjinat de acea ușoară melancolie a firilor prea simțitoare, așa simțitoare, că până și mângâierile le fac să sufere, până și plăcerea le rănește.
[/I]
[SIZE="1"]M. I. Caragiale, Craii de Curtea-Veche[/SIZE]
Presa sportiva romaneasca s-a dus pe tobogan si a ajuns sub nivelul marii.
In 2004 se discuta pe threadul asta care dintre prosport si gsp e mai bun, oamenii inca mai aveau preferinte pentru ca inca era un nivel decent.
Acum ambele publicatii au devenit doua glume, sunt principalele refugii ale absolventilor de la Spiru.
Oamenii nu numai ca au probleme de exprimare si de reproducere exacta a rezultatelor sportive dar isi mai si manifesta plenar partizanatul si slugarnicia in fata unui patron de club.
Insa mi se pare de un tragi-comic extrem faptul ca se copiaza intre ele.
De ex cu cativa ani in urma amandoua publicatiile si-au refacut siteurile.
Si ce sa vezi, siteurile lansate aproape simultan de catre gsp si prosport erau aproape identic structurate si prezentate de parca erau facute de catre acelasi ITist smecher care a luat bani de doua ori pentru a face un singur lucru.
Mai apoi ambele au adoptat titlurile cu iconuri, adica daca nu te prinzi altfel sa vezi ca e o gluma, sau ca nu stiu care a zis o mare smecherie.
In general isi "fura" titlurile bombastice si de multe ori vezi in ambele fitzuici ca Halep "a demolat-o" pe nu stiu care, ca nu stiu cine a facut o "greseala uluitoare", "dezastrul" furnizat de nu stiu ce infrangere, aceleasi citate din liderul spiritual Gigi samd samd
Zilele astea una dintre cele doua siteuri de cancan a decis ca e cool sa isi sublinieze primele articole din susul paginii cu background galben.
Nu cred ca a trecut o zi si prostalaii de la haznaua vecina au facut acelasi lucru. Bineintels ca fiecare a facut functie de buget: gsp care e parte a Ringier si au mai multi bani au spoit "mai profesionist" cu galben pe tot fundalul. Prosport care o duce mai rau a facut cum a putut, lasand casete albe prin fondul de un acelasi galben tipator ca si confratii lor intru lipsa de imaginatie si stil. Cum naiba sa pui galbenul ala tipator pe un site? Sa pretinzi ca esti ziar respectabil si sa-ti colorezi partea cea mai importanta a siteului cu un marker corector?
Cred ca in acest moment ambele grupari isi flutura cu mandrie drapelul pe culmea cea mai inalta a prostiei.
gsp-prosport-31Aug2018.png
Last edited by Utilizator; 31st August 2018 at 17:34.
"If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake
mda, s-au mai intamplat destule de la ultima postare de mai sus. De exemplu absolventii de la Spiru din 2018 erau mai buni decat astia de azi. Sau or fi tot aia si au involutie accelerata.
Ultima dovada, din ciclul ce mai atarna oamenii prin case:
Imagini cu Nadia Comaneci in casa ei din SUA! Cum arata sufrageria Èi ce a atarnat pe pereÈi fosta mare gimnasta
https://www.gsp.ro/sporturi/gimnasti...ua-692395.html
Bonus din GSp de azi:
un articol extrem de relevant pentru fotbalul romanesc, felicitari GSp:
Antrenorul care l-a descoperit pe Budescu a facut infarct de trei ori! Dacă eÈti fotbalist, joci Èi printre căcăreze!
https://www.gsp.ro/gsp-ro/gsp-specia...sp-692323.html
inca unul reclama mascata la burgerii unui fost fotbalist pentru o scurta perioada de timp:
N-a vrut să mai auda de fotbal Èi s-a apucat de facut burgeri pe Calea Victoriei! âVedeta e cu dulceaÈa de ceapa, branză brie Èi trufe
https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/gig...ta-692331.html
...si traditionalul articol despre Gigi care a refuzat 1 miliard de coco la cat de bogat este el care este:
Cat de bogat e, de fapt, Gigi Becali? A refuzat 1 miliard de euro!
https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/gig...ta-692331.html
"If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake
Presa din ziua de azi reflecta lumea din ziua de azi.
Numai clickbait si articole ieftine.