Putem spune ca nu mai avem ziare tiparite de sport in Romania in acest moment.
Sunt doar 2 reviste: Fanatik & 100% Sport.
Pro Sport
Gazeta Sporturilor
Amandoua mi se par execrabile
Putem spune ca nu mai avem ziare tiparite de sport in Romania in acest moment.
Sunt doar 2 reviste: Fanatik & 100% Sport.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Pe prima o mai primesc gratis in redactia superbet, unde imi mai depun icrele. Din politete accept cum o fac si cu fluturasii de la metrou, apoi o arunc la tomberon, la iesire. Si asta pt ca nu o ia nimeni nici asa, nici macar jucatorii de Polonia 2 din mediul rural, care prefera sa se stearga la kur cu pănuși de porumb si carpele de motorină ramase de asta vara. Nu cred ca presa sportiva a mai fost vreodata la nivelul ăsta deplorabil.
Nicio pierdere ca s-a închis, gsp a devenit o mizerie, un cancan sportiv, unde peste 50% din articole sunt despre Becali și fcsb.
Istoria sa consemneze ca mizeriile de Ioanitoaia, Tolontan, Geambasu, Buzarin si alti kakati au ingropat editia printata a gsp, care ajunsese la 10 mii de exemplare.
Bine, e mai simplu sa iti rupi chilotii in public si sa pozezi in martir. Adevarul doare pt aceste gunoaie. Ca si fotbalul romanesc, dupa ce au consumat greaua mostenire, cand au trebuit sa vina si ei cu nou-haul propriu, au cazut in kur.
Se pare ca nu stim sa facem presa sportiva, ce surpriza! Si noi credeam ca suntem de Cempions Lig
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții
Astazi a aparut cu Libertatea numarul de Adio !
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Tolontan dat afara si de la libertatea.
Redactorul Sef GSP Bogdan Stamatoiu in stare grava dupa un accident rutier
Maine cu Ziarul Libertatea apare numar special: GSP 100 ! Cu ocazia celor 100 de ani de la lansare.