Results 1 to 4 of 4

Thread: Schimbari de statut si schimb de mentalitate

 1. #1
  sport legend
  Join Date
  Feb 2004
  Posts
  958
  Reputatie
  1

  Schimbari de statut si schimb de mentalitate

  Federatia Romana de Fotbal a iesit cu imaginea sifonata din ultimul conflict cu Steaua si vrea sa ne arate ca este dispusa renunte la os.Presedintele Sandu spunea cindva pe un post de televiziune ca inlocuirea sa nu este posibila pentru ca nu sint oameni cu o pregatire manageriala corespunzatoare si ar trebui sa ocupe mai intii posturi mai mici,deci oase mai mici.acum sunt dispusi sa elimine din statut aceste mici neajunsuri ce impiedicau pe unii sa acceada in functii importante inclusiv functia suprema de sef al frf si asta numai pentru ca, in eventualitatea unei ratari a calificarii la turneul final al C.M, sa pice mai pe moale domniile lor.Intrebarea care se pune este, i-si vor asuma raspunderea cei din generatie cu Hagi sa ocupe functii de raspundere in frf?

 2. #2
  suporter gicu's Avatar
  Join Date
  Dec 2002
  Posts
  2,072
  Reputatie
  1
  Eu cred ca nu trebuie neaparat ca viitorul sef al FRF sa apartina generatiei lui Hagi, si mai mult...sa fi fost fotbalist la nivel international. Asa ca, chiar daca presa l-a scos in fata acum cativa ani pe G. Popescu, eu nu-l vad un om capabil sa conduca FRF.
  ...always look on the bright side of life...

 3. #3
  sportaholic Vadim's Avatar
  Join Date
  Nov 2002
  Location
  Bucuresti
  Posts
  21,233
  Reputatie
  1
  Cand spui pozitii de raspundere in FRF inseamna la ora actuala care si cum da spaga, care are la mana pe care. Asta poate sa faca oricine, chiar si un om de pe astrada. Daca te referi la pozitii de raspundere in adevarul sens al cuvantului, oameni capabili care sa doreasca sa face ceva bine pentru fotbal, este altceva. Nu stiu daca dintre cei de acum, toti manjiti, cu alte interese, este cineva capabil sa duca fotbalul spre bine. Este o cloaca din care nu poti si in care nu poti sa intri, o afacere a lor pe care o cosmetizeaza in talk-showri si conferinta de presa. Se fac ca muncesc, dar de fapt gandul le e la altceva si nu se schimba nimic. Faptul ca Sandu nu a demisionat cu toata clica, inclusiv antrenor, la ratarea calificarii EURO 2004 spune tot. Si iti spun eu de acum, daca nu se califica nici la CM 2006, tot Sandu va ramane sus. Eu cred ca pana nu moare nu pleaca. Sau se va asigura ca daca pleaca, tot el sa fie in spate, isi va lua un paravan.

 4. #4
  MÍTIC gigel_bucur's Avatar
  Join Date
  Oct 2003
  Location
  Bucuresti
  Posts
  1,220
  Reputatie
  1
  Mircea Sandu nu este de neinlocuit, ma indoiesc ca in tara asta el este singurul om cu calitati manageriale, sa fim seriosi.
  Ce nu pricep eu, este de ce toata lumea vrea ca sef de federatie un fost fotbalist? Poate fi orice persoana cu acele "calitati manageriale" consiliat de niste ex-fotbalisti sau "oameni de fotbal". Sincer sa fiu nu prea-l vad pe Raducioiu conducand o federatie :p Despre Hagi, ce sa mai zic :O
  Gica Popescu e posibil sa aiba toate atuurile, altfel nu vad cum il lua Becali asociat in ISM.
  O sa spuneti ca l-a cooptat in primul rand pt. nume, atunci de ce nu l-a luat pe Hagi?

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •