@Dark, scuza-ma ca intervin, dar ce fantezii ai, nebunule![]()
![]()
@m. of ice
Eu zic sa te apuci si de baseball, iti cumperi o bata si cred ca de asta nu mai scapa nici Dark imbracat in costumul lui de astronaut![]()
@Dark, scuza-ma ca intervin, dar ce fantezii ai, nebunule![]()
![]()
@m. of ice
Eu zic sa te apuci si de baseball, iti cumperi o bata si cred ca de asta nu mai scapa nici Dark imbracat in costumul lui de astronaut![]()
stati s'o vedeti cum incepe duminica si cu handbalul...
![]()
uite domne aici violentza in familie , nu stirile de la ora 5
sora mai mica isi ameninta sora mai mare pe net
daca va bateti asa des , nu aveti nevoie de impresar si promotor...
nu de alta , da ies niste banutzi frumosi din K1 feminin , si ar fi pacat ca 2 resurse "naturale" sa-si consume aiurea energia![]()
Ionutz sa vedem cum rezolvam si cu baseballu
Paul ti se pare noi dor ne jucam
Hai tess la un wrestling am primit si io sugestii ce zici te bagi?![]()
"Totul este o competitie...trebuie sa visezi sa fii campion...."
da, ma iei manager?...sa'ti aranjez io meciuri cat mai...usoare![]()
@m. of ice
La wrestling, pt ca tu esti mai mica ca adversara ta...ai voie sa te ajuti de scaune si crose![]()
Si mie imi place la nebunie fotbalul de mica, si mi-as fi dorit sa si practic acest sport. Dar nu am putut pana acum datorita impotrivirii tatalui meu: "-Esti fata, pai fata ramai. Fotbalul nu e de tine!" asta e. Dar acum sunt majora si nu are ce sa-mi mai interzica in privinta asta. Fetelor, care a-ti mai reusit sa rezolvati ceva in legatura cu asta...va rog raspundeti-mi si mie!![]()
Da da "post tefefonic deranjat" asta de zice 2 zile...viitoru' suna bineOriginally Posted by Vadim
![]()
Wrong! numarul va fi 15 "imprumutat' de la Mircea Mihai NesuOriginally Posted by Tess
![]()
Va fi o onaoare ca acest minunat numar sa ne uneasca![]()
Eu nu-ti doresc nr 15, ca daca e s-o luam dupa cazul lui Nesu, ai sta mai mult pe banca![]()
Orice are si un inceput...dak o sa fiu nevoita sa stau pe banca de rezerve ca sa fiu asemanata cu el o sa stau
![]()
Buna fetelor si domnisoarelor, aici Alex, 28 de ani, 167cm, Student, domiciliat de 26 de ani (din 1980) in Bochum, Germania, joc fundas si inchizator la echipa masculina de amatori neprofesionisti din Kreisliga C in Hagen Kickers Hagen 1997 e.V. ( www.kickers-hagen.de & http://www.kickers-hagen.de/html/ale...r_popescu.html ) al carei Teammanager si sunt. Avand in vedere ca tin legatura cu Marcel Raducanu, care intretine o scoala de fotbal la Dortmund (orasul vecin aici in Ruhrgebiet, Nordrhein-Westfalen, Bundesrepublik Deutschland) as dori sa propun o colaborare in privinta unui meci amical disputat fie in Germania fie in Romania. Va rog in cazul de interes de un email: alexander-peter.popescu@ruhr-uni-bochum.de sau popsyalex@msn.com. multumesc! nu conteaza care echipa din Romania ... poate fi din prima liga, sau neprofesionista, sau chiar echipa (tricolorelor) nationala a Romaniei. va multumesc mult!
ia zimi unde stai?k poate te ajut yo in legatura cu fotbalu'.ast raspuns![]()
shi mie imi place fotbalu'.yo stau in buc shi joc fotbal.dak vrei sa faci fotbal poate te ajut.dami id d mess shi vb.sau km vrei.
buna...uite yo joc la un club..dak vrei ia legatura cu mn shi mai vedem.unde stai???
bunä Catalina,
numele meu este nicu, sunt in germania unde am o afacere.
un partener de aici ,cu care eu lucrez pe alt domeniu,are si echipa de fotbal de fete, ma rugat sa-i gasesc cateva cluburi de fotbal feminin din romania sa-si aduca cateva fete noi la echipa( fundas,portari).dacä esti interesatä poti sä-mi scri pe adresa nae2nik2000@yahoo.com. Eu panä joi aflu toate detaliile unui eventoal contract si toate conditiile care le oferä.
la revedere si astept räspuns
unde e clubu...o adresa ceva...un nr de tel miky
ajutati-ma si pe mine cu niste info si eventual poze cu smart bucuresti. plzzzzzz
ce mai faceti all?ceva fete interesate sa joace fotbal?va ajut
mah ce ma enerveaza baietzii astia,frate se cred cei mai tari de parca ar fi ei mai buni ca noi la fotbal...ei joaca pentru bani noi din pasiune si cand faci ceva din pasiune e cu totul altceva.. da' gata cu palavrageala..in concluzie le zic baietilor:"nu mai mankti kkt"
as vrea sa styu un club de fotbal pt fete...astept un rasp la adresa andreeapricopx@yahoo.com multzan
Andreeapricop cel mai bun club de fotbal pt fete este Jolidon Cluj (parca asa se numeste ) campioana ultimelor editii
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()