sa inteleg ca da VaSilă o bere? sau o sampanie?Originally Posted by Ultras
![]()
sa inteleg ca da VaSilă o bere? sau o sampanie?Originally Posted by Ultras
![]()
domnul ultras, mai e si nuante, bre. de exemplu de nuantele ros-albastru ce zici
la multi ani si sa dea domnul investitor bogat cu inima pentru fotbalul romanesc si fara partid politic![]()
La Sportul nuante? Nu prea cred!Originally Posted by vasile314tzurka
![]()
mai vedem, mai vedem. parca va vad ca o dati pe vestitele nuante prazului, alb albastru![]()
Doamne fereste! Da' sigur o dam maine pe bere!Originally Posted by vasile314tzurka
sa fiti sanatosi si beti si portia mea. mandea anul asta e in recuperari. la anul care vine cind o sa faca 89 de ani sportu'o sa beau si eu.
Glumim, radem, da' te rog in... incinta! (89)Originally Posted by vasile314tzurka
nu mia edita mesajele mele ca ma bucur_gigel![]()
Last edited by Ultras; 13th February 2004 at 16:17.
Crede-ma ca e pe 14. Oricum, noi cei din tara vom bea o sampanie (si nu numai) la Shorley, maine incepand cu ora 17.00Originally Posted by himi
fiarba vinu-n cupe spumege bardane
daca gigel_bucur astea le-a voit
fratii de la ultras si a lor candoare
gemeni bianco neri si gigel cel mic
sa va fie bine si in A mai moale
ca la nicu-n curte ne vom mai vedea
Si sa ne vedem si in 2016!!!!![]()
[COLOR="Black"][B]Only two things are infinite, the universe and human stupidity [/B][/COLOR]
Eu cred ca-i pe 11! Nu doar ca asa scrie pe sit' la Caz, dar asa stiu eu din revistele Fotbal si Regia Fotbalistica...
Noi stim de la nea Tomescu care a fost prezent la eveniment!![]()
Originally Posted by vasile314tzurka
dom vasile de cand mananca copii praz?
esti "mancat"![]()
![]()
![]()
de spui prostului ca-i prost/ te uraste fara rost
si de razi de-a lui prostie / te priveste cu manie
iar cand leaga trei cuvinte/ doar te-njura far' de minte
Inter, lasa glumele cu vasile si hai sa bem o bere maine, la Shorley la ora 17.00. Ne-ai onora cu participarea!
intere, nici nu stii cu cine ai de-a face. Aistea jumate e olteni si restul eu ca-s mai latOriginally Posted by inter
asa ca praz au supt de la mama lor odata cu gerea din sfirc. de aici si vorba "mic si sfirc"
![]()
da' de ce sa nu glumeasca cu mine? hait? te minca invidia ca eu slabesc si tu bagi in tine bere cu cisterna pe motiv ca sunteti nascuti secolul trecut. hodorogilorOriginally Posted by Ultras
![]()
La multi ani si o revenire cat mai grabnica in A!
subscriu la urarea lui baubau![]()
Vasile las ca ne vedem noi![]()
de spui prostului ca-i prost/ te uraste fara rost
si de razi de-a lui prostie / te priveste cu manie
iar cand leaga trei cuvinte/ doar te-njura far' de minte