Results 1 to 2 of 2

Thread: Sportul alb

 1. #1
  incepator
  Join Date
  Jan 2004
  Location
  Milano
  Posts
  14
  Reputatie
  1

  Sportul alb

  Sportul alb. E adevarat ca Agasi a revolutionat putin acest sport la inceputul anilor 90, atunci cand a introdus in circuit echipamente ceva mai colorate, dar tenisul a ramas in continuare "sportul alb". Daca la propriu nu, la figurat cu siguranta. Are cateva partularitati care il vor mentine asa. Daca fotbalul e cel mai indragit sport in lume toti microbistii, printre care ma enumar si eu, trebuie sa recunoasca ca sunt si lucruri in fotbal murdare. Ei bine, tenisul e cel mai putin patat sport. Ati auzit vreodata ca 2 tenismeni care se infrunta sportiv intr-o partida, sa se injure intre 2 game-uri? Aici nu exista probleme cu transferul de la o echipa la alta. Nu exista probleme legate de prima de joc sau de neplata datoriilor si exemplele ar putea continua.
  Vedeam deunazi la tv un gest de fair play foarte intalnit la tenis, dar din pacate aproape inexistent in alte sporturi cu pretentii, si anume: un tenisman recunoaste ca o minge, care fusese anuntata out de arbitru, e in teren, chiar daca era in defavoarea lui, si chiar daca la puntul anterior acelasi jucator avusese dezavantajat de arbitru, lucru confirmat de camerele video bine amplasate, dar foarte dificil de detectat la viteza cu care se joaca azi tenisul.
  Pentru a nu va plictisi trag concluzia mai devreme. Nu ignorati tenisul atunci cand recomandati copiilor dumeavoastra un sport.E de luat in seama.

 2. #2
  Senior
  Join Date
  Feb 2004
  Location
  Bucuresti
  Posts
  467
  Reputatie
  1
  Sportul nu e mudar.
  Industria da! Si fortbalul a devenit o industrie de mult timp!!!!

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •