nu e bai si nici suparare nu a fost. doar ca am pierdut ceva timp pina am sters maldarul de topicuri. data viitoare fa unul singur si scrie mesaje pina iti trece plictisul![]()
Vreau in primul rand sa-mi cer scuze fata de moderatori....
Nu am vrut sa se supere nimeni pe mine
eram singurica acasa si ma plictiseam....cand am intrat pe acest forum m-am socat la cat de mult se vorbeste despre fotbal
am vrut sa fac o gluma(se pare ca una nepotrivita)
sper sa-mi aceptati scuzele
va pup Alina
acum am somnasa ca nu veti mai avea surprize maine
Nu stiu ce sa cred
Dar cred ca as mai bea o bere
nu e bai si nici suparare nu a fost. doar ca am pierdut ceva timp pina am sters maldarul de topicuri. data viitoare fa unul singur si scrie mesaje pina iti trece plictisul![]()
Yo, what's up kids? Care e problema ca se pare ca am ratat-o?
Chiar, ce a scris Alinutza1 atat de indecent? Mi-a scapat.
pai nu ati apucatnu e vorba de indecanta ca nu a fost, ci doar de topicuri facute la greu cu umplutura de blabla. si aia scurta
![]()
Eu apreciez mult titlul “Scrisoare deschisa celor care vrea sa citeasca”…Imi plac atat caracterul optional cat si deschiderea automata catre noi totzi “cei care vrea”![]()
Ma gandesc deja la o “scrisoare inchisa celor care nu vrea sa citeasca” ca sa fie toata lumea multumita…![]()
"If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake
Originally Posted by Utilizator
Nu fiti rai! Intentia conteaza.
Ai dreptate Daphix, am glumit un pic cam tare…Alinutza esti o “fata” buna, scuzele sunt acceptate, ma bucur ca acum “ai somn”, si eu am vreo trei somotei dar din pacate nu pot sa-i consum pana diseara cand ajung acasa…. Mai bea o bere si pentru noi
![]()
"If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake
Bai baieti voi nu ati inteles problema cu care se confrunta alinutza noastra. Era singurica acasa fata. This sound like a cry for help, asa ca vreau sa vad voluntari care sa rezolve problema delicata pe care o are alinutza noastra.
Pentru cei care nu sau prins: IT WAS A JOKE(or was it?)
You should ask if... we can only assume that... well, maybe she will come with a second post to sort things out. But do we have to know if there is a "hidden" meaning? Home alone... bored... man! you saw too many movies! :pOriginally Posted by ieppy
me, me , me !![]()
[B]"Adevarata valoare se recunoaste doar atunci cand toti imbecilii se unesc impotriva ta"[/B]
Manager of [B]Night_Knights [/B] VI.432
Daphix, era u serial inainte pe Protv parca: viata ca in filme sau ceva in genul asta. Am vazut multe filme si inca astept sa mi se intample si mie 5 % din ele.
Cat despre Totti: tu ce cauti aici, mah? Mai asteapta sa-ti creasca mustata si pe urma revino.![]()
![]()
Ieppy ti-am mai spus, Alinutza noastra s-ar putea sa aibe putza, ai grija![]()
Tot ce-i posibil. Eu puneam problema in cazul in care nu ar avea.
Wow asta e mesajul 1100!
Doamne fereste sa n-aiba, daca nu ar avea pe unde ar mai face pipi dupa atatea beri?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hai ca mai inchis la faza asta. Nu mai vorbesc cu tine :p
Poate ne trimite si noua o fotografie cu ea pentru "Fata de pe Forum", ca sa termine cu speculatiile de mai sus cum ca ar avea sau nu ar avea![]()
Tine, eu cred ca are numai par pe picioare.![]()
Ce aveti mah cu fata?
O persoana caruia ii place berea nu e neaparat barbat![]()
[FONT=Century Gothic][COLOR=Blue][B]România, ţara cu sânge alb-albastru[/B][/COLOR][/FONT]