Pe data de 5-6 februarie s-a desfasurat Campionatul National de Juniori , floreta feminin in sala Floreasca din Bucuresti .
Joi a avut loc proba de individual , care s-a incheiat cu podiumul :
1.Corina Indrei (Steaua Bucuresti)
2.Ana Tabacu (Triumf-Steaua Bucuresti)
3.Anita Vintila (Dinamo-Olimpia Bucuresti)
3.Grigore (Petrolu Ploiesti)
Vineri , s-a desfasurat proba pe echipe , castigata de Steaua Bucuresti (Corina Indrei , Ana Tabacu , Elena Vulcan , Ioana Petricean) , care a invins in finala echipa Dinamo-Olimpia Bucuresti (Anita Vintila , Andreea Andrei , Andreea Tilinca , Ioana Dumitru) cu scorul 45-34 . Pe locul 3 s-a clasat echipa Forex Brasov 1 (Nina Porosniuc , Elena Boncu , Cristina Neagu , Andreea Mocanu) , invingand echipa Petrolu Ploiesti (Legrade , Grigore , Oprea) .
buna corina!!!
si Hristos a inviat
poate ma poti ajuta si pe mine ...tre sa fac un referat despre scrima...si ma gindeam ca tot vad ca stii multe despre acest sport..te rog poate mi trimiti pe mail orice documentatie care o ai despre acest sport!!!!multam fain
p.s. mailu meu e misahmb@yahoo.com
v-as ruga sa scrieti in interiorul aceluiasi thread. va dati seama cum aratau doua threaduri cu numele scrima unul dupa altul? te izbesc in nervul optic, nu alta
Fencing club is in Izmir. Here, the request is on epee coach mainly, additional foil skill will be reason for preference. An also a friend of us in Ankara needs for their club a foil coach. Both clubs are ready to provide accommodation+ meals and a good salary. Main work is for beginners in schools and fencers of 2-3 years experience. Contract is to be signed for 1 year, after 2 month trial period and to be renewed on yearly basis. More details can be given only personally to serious applicants on proof of valid coaching licence and CV. All applications will be kept strictly confidential.
Ok, I will try to ask some persons from the Romanian Fencing Federation, but only after the winter hollidays. Keep in touch here. Anyway, I will give them your e-mail address and the information you provided.
buna ziua, o întrebare pentru cei mai în tema: stie cineva unde fac antrenamente cluburile bucurestene (steaua, dinamo, triumf, olimpia) unde se practica scrima? la sala floreasca sau în sali proprii? poate stie cineva un numar de telefon unde m-as putea interesa....
Aseara , MIHAI COVALIU a castigat medalia de aur ( proba de sabie ) la Campionatele Mondiale de la Leipzig .
Aceasta e adevarata lui valoare , pacat de esecul de la Atena
Yo am tangentze cu scrima!!!! daca vrei sa te apuci singurele cluburi care se mai ocupa de acest sport sunt steaua, triumf sh olimpia (ma refer k dinamo nu mai are sectzie de scrima )!!!! Aceste 3 cluburi ishi tzin antrenamentele la sala floreasca !!!! sh daca vrei sa te interesezi vino intro zi la sala sh intreba
Nu prea cred. Se mai face scrima si la Progresul...sala lor, etc. Iaca o lista completa, multumiri RomanianFencing.org:
CSA-STEAUA
413.09.61
413.09.62
Bdul Ghencea 35, Sector 6
CSS3-STEAUA
413.29.40
413.29.40
Bdul Ghencea 35, Sector 5
C.S. PROGRESUL
411.24.45
410.67.59
Str. Dr. Staicovici 42, Sector 5
C.S. OLIMPIA
250.40.31
250.45.45
Str. Iancului 128A, Sector 2
C.S. Sc. PAJURA
224.22.30
224.22.30
Bdul Mihalache 162, Sector 1
ANEFS
637.77.60
637.77.60
str. C-tin Noica 140, Sector 6
TRIUMF
224.11.16
224.11.16
Str. Strandului 2, Sector 1
Cat despre persoanele care-si doresc ceva informatii despre acest nobil sport, sa incerce www.romanianfencing.org. Astia care le au cu engleza pot sa dea de o gramada de site-uri de profil pe Google. (A propos...io nu prea am nicio treaba cu astia sus-mentionati; de-abia m-am apucat de-o zi. Da' parca m-ar trage ata sa ma tin...!)
Imi poate spune si mie cineva cam cat costa niste lectii? Eu as vrea sa ma apuc dar nici nu stiu unde sa intreb...m-ar tenta ANEFS dar as vrea sa stiu mai multe detalii. Aveti o persoana de contact, ceva? Multumesc
Asociatia sportiva "Clubul de Scrima Engarde" (primul club particular de scrima) organizeaza cursuri de initiere in arta SCRIMEI, atat la copii cat si la adulti, incepatori sau avansati. Doritorii sunt rugati sa ne contacteze la tel.0726716051 sau prin mail: engarde@scrima.ro. Pentru mai multe detalii accesati web: www.scrima.ro
Cine ma poate ajuta cu niste informatii! Ma intereseaza de unde pot procura echipament pentru srima, o persoana de contact, un magazin, un nr de tel, orice e bun! mersi
vino in floreasca ..la sala de scrima floreasca ..intrarea ei este prin hotelul "floreta de aur"...in spatele salii de inot sau in lateralul salii mari
iti recomand cu caldura acest sport ...acolo vei gasi pe cineva care sa te ajute in absolut orice problema in legatura cu el...trebuie doar sa intrebi ...
Cel mai bun club este Farul din Constanta. Aici se vede progresul si munca elevilor, cat si a profesorilor. Avem si o lauda mare care merge mai departe spre gloria tarii incercand sa mai obtina rezultate bune: numele lui este Kortyan Cosmin. Bafta in continuare!!