Results 1 to 3 of 3

Thread: Scandalul antrenorilor (gimnastica, natatie)

 1. #1
  sport legend Adrian's Avatar
  Join Date
  Nov 2003
  Location
  New York
  Posts
  1,160
  Reputatie
  1

  Scandalul antrenorilor (gimnastica, natatie)

  Voua nu vi se pare ca unele ziare nu mai au nimic sfant pe lumea asta?
  S-au napustit acum pe antrenorii echipei nationale de gimnastica. Eu inteleg ca e pauza competitionala si seceta de subiecte, dar sa ataci niste oameni care ne-au facut celebri in lume pentru inca 5000 de lei , sa ti se mai vanda un exemplar din ziar, mi se pare injositor.
  Pai Octavian Belu şi Mariana Bitang au facut pentru Romania cat tot Parlamentul plus toata tagma ziaristilor la un loc. Asa stiu ei sa isi faca meseria si uite ca au rezultate constante de 20 de ani incoace. Pe mine m-a omorat tata cu bataia cat am fost mic si uite ca acuma ii sunt recunoscator ca m-a pus sa invat cand eu vroiam poate sa bat mingea pe maidan.
  Pe fetele acelea nu le obliga nimeni sa stea acolo unde stau. Dar vor sa faca performanta si asta cere sacrificii si multa multa munca. Nu e pentru toata lumea.
  Pai si Diana Mocanu...rujata, aranjata, coafata. S-o fi dat si la savarina, asa , rapid, imediat ce a iesit pe poarta cantonamentului. Pai daca asa vrei sa faci performanta la nivel mondial...multa bafta, dar ma indoiesc.
  Scuzati-mi logoreea dar sunt chiar revoltat.
  "Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

 2. #2
  Gymnastics Fan Mihaela's Avatar
  Join Date
  Dec 2002
  Location
  Romania
  Posts
  521
  Reputatie
  1
  Bani, interese, prostie si o doza de disfunctionalitati reale in sistemele de antrenament. Cam acestea ii alimenteaza pe o parte din ziaristi. Nu ti-ar veni sa crezi de ce josnicii sunt capabili unii din ei. Pe de alta parte exista si ziaristi corecti, care merita tot respectul.
  Despre gimnastica, stiu din surse sigure ca in centrul de la Deva nu le mai loveste nimeni pe gimnaste de ani de zile, mai precis din 2000. Cei care isi inchipuie insa ca se poate ajunge la medalii si faima fara munca enorma si multe sacrificii bineinteles ca viseaza. Belu si Bitang nu sunt sfinti, dar isi fac treaba. Daca un ziar ar avea dovezi ca ei au gresit cu ceva atunci ar avea dreptul sa le publice. Dar sa scrii o gramada de minciuni si inventii e un lucru care ar trebui sa poata fi pedepsit prin lege, nu numai teoretic ci si practic. Daca s-ar plati despagubiri de zeci sau sute de milioane pentru un articol inventat, atunci altfel ar sta lucrurile.

 3. #3
  sport legend Adrian's Avatar
  Join Date
  Nov 2003
  Location
  New York
  Posts
  1,160
  Reputatie
  1
  Ca sa nu fie dubii, ma refeream specific la Gazeta Sporturilor, care de cateva zile acorda 3/4 din ziar "calvarului" de la Deva.
  Campania aceasta este izolata (de ce nici un alt ziar, de sport sau de scandal) nu scrie nimic despre asta? Este evident o "vendeta" personala a celor de la GS. Cu interviuri inregistrate audio, cu titluri cat roata carului "I-a controlat virginitatea". GRETOS!!
  Problema este ca se mai gasesc unii si ii cred. Ca sa nu mai vorbim ca din cauza scandalului asta pe care scrie mare FABRICAT, afluxul copiilor spre gimnastica ar putea scadea, si de aici si performanta!!
  "Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •