Results 1 to 8 of 8

Thread: Box la... handbal

 1. #1
  1916 Ultras's Avatar
  Join Date
  Mar 2003
  Location
  La Nicu
  Posts
  3,618
  Reputatie
  1

  Box la... handbal

  Din Gazeta Sporturilor

  "I-am pus la respect!"

  Vasas a cīştigat, cu 24-21 (13-9), după un meci care s-a īncheiat cu o bătaie generală, la care a luat parte şi Simona Spiridon, īmpreună cu o coechipieră, ucraineanca Sinkarenko. Jucătoarea romānă povesteşte că totul a pornit de la suporterii echipei Vasas, care pe tot parcursul meciului au īnjurat-o, pe ea, dar şi pe cealaltă romāncă, interul Gabriela Rotiş. "Ne-au făcut ţigani tot meciul, inclusiv pe soţul meu. Şi să sugem p..a ungurească. Ce e mai trist e faptul că cei care ne strigau asta erau romāni plecaţi, care au uitat asta. Invidia pe rezultatele lui Hypo, care este furată la aproape fiecare meci din liga maghiară, i-a făcut să se lege de noi", a explicat Simona.

  La finalul partidei, cei aproximativ 50 de suporteri maghiari l-au bruscat pe soţul Simonei, Andi, care se afla şi el īn tribună. "Īn acel moment nu m-am mai putut abţine. Am sărit īntre suporterii maghiari şi am īnceput să īmpart pumni īn stīnga şi īn dreapta. Cītorva le-au sărit dinţii din gură. Am simţit că iau foc. După ce ne-au făcut īn toate felurile, au mai sărit să-mi bată şi soţul. Ca să nu mai spun cum te simţi ca romān, cīnd eşti tratat aşa!", spune Simona după o zi de la incident. Presa maghiară de ieri a relatat că la baza conflictului ar fi stat atitudinea managerului Gunnar Prokop, care ar fi făcut gesturi obscene spre galerie. "Totdeauna aşa spun ziarele lor, deşi suporterii lor sīnt de vină pentru multe scandaluri. La un meci amical īntre Austria şi Ungaria la fel s-a īntīmplat. Şi acolo nu erau romānce", a īncheiat Simona. Ea şi Rotiş au fost cele mai bune jucătoare de la Hypo, marcīnd fiecare 6 goluri.

  27 ianuarie 2004

 2. #2
  ...
  Join Date
  Nov 2002
  Posts
  2,422
  Reputatie
  1
  E trist ca se intimpla astfel de incidente !
  Ca sportiv trebuie sa cauti sa nu te implici in astfel de conflicte !
  Stiu, e foarte greu dar...este si o nota de profesionalism .
  ALTII au datoria sa ia masuri impotriva unor astfel de spectatori. Dar, cred ca uneori, cei raspunzatori...inchid...mai mult de un ochi !

  P.S. Semnatarul articolului de la GDS si-o fi citit "mesajul" inainte de a-i da drumul ?

  Citez :
  "Şi să sugem p..a ungurească. Ce e mai trist e faptul că cei care ne strigau asta erau romāni plecaţi, care au uitat asta." :O

 3. #3
  1916 Ultras's Avatar
  Join Date
  Mar 2003
  Location
  La Nicu
  Posts
  3,618
  Reputatie
  1
  Autorul articolului a citat declaratia jucatoarei. Cum era sa scrie in loc de p..a? Organ sexual masculin?

  Oricum greseala este a organizatorilor, care trebuiau sa evacueze sala (ca si in cazul meciului de handbal de la Zalau dintre Silcotub si Rapid).
  Si nu in fiecare zi auzi ca o femeie (de fapt doua cu ucraineanca) a batut o sleahta de grobieni. Din punctul asta de vedere: NOTA 10.

 4. #4
  ...
  Join Date
  Nov 2002
  Posts
  2,422
  Reputatie
  1
  ULTRAS
  "Şi să sugem p..a ungurească. Ce e mai trist e faptul că cei care ne strigau asta erau romāni plecaţi, care au uitat asta."

  Intrebare : ce au uitat ? :O

 5. #5
  Zamboni Driver GoPens's Avatar
  Join Date
  Dec 2002
  Location
  On the Rhine
  Posts
  1,468
  Reputatie
  1
  presupun ca se refera la "de unde au plecat". un jurnalist cu stil ar fii scris "s-au strigat obscenitati din tribuna". poate autorul era fascinat de ceva anume.

 6. #6
  1916 Ultras's Avatar
  Join Date
  Mar 2003
  Location
  La Nicu
  Posts
  3,618
  Reputatie
  1
  Cuvintele respective erau ale jucatoarei si au fost citate. Singura solutie era sa nu publice declaratia acesteia, ci numai sa comenteze incidentul cu propriile cuvinte.

 7. #7
  ...
  Join Date
  Nov 2002
  Posts
  2,422
  Reputatie
  1
  GO PENS, jurnalistul se numeste...ADINA OSAN :p

 8. #8
  Zamboni Driver GoPens's Avatar
  Join Date
  Dec 2002
  Location
  On the Rhine
  Posts
  1,468
  Reputatie
  1
  atunci tind sa inteleg fascinatia...

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •