Results 1 to 10 of 10

Thread: „Tradati in dragoste“ si „Test de fidelitate“ - un show de fictiune

 1. #1
  CSM Resita resita's Avatar
  Join Date
  Jul 2006
  Location
  Resita
  Posts
  25,732
  Reputatie
  1

  Question „Tradati in dragoste“ si „Test de fidelitate“ - un show de fictiune

  Tot mai multa lume vorbeste despre cele 2 emisiuni ca fiind emisiuni cu scenariu si actori.

  Ce parere aveti, sunt regizate emisiunile?

 2. #2
  ANTI-corpodean razwan_vs's Avatar
  Join Date
  Nov 2005
  Location
  Vaslui
  Posts
  10,723
  Reputatie
  1
  test de fidelitate ii regizat 100%...si celalalt am auz ca cica ar fi adevarat dar nu prea cred...
  sta nu e fotbal, ci mafie. [B]F**K YOU PLATINI [/B]

 3. #3
  Mereu Campioni dede's Avatar
  Join Date
  Sep 2005
  Location
  Cluj
  Posts
  14,205
  Reputatie
  1
  cine sta sa urmareasca astfel de emisiuni? eu nu am rabdare, cam multi papagali pe acolo
  Increderea absoluta in victorie este insasi cheia victoriei.

 4. #4
  Team OLS Adi Da Samraj's Avatar
  Join Date
  Feb 2007
  Posts
  3,737
  Reputatie
  1
  test de fidelitate ii regizat 1 000 %
  Rezonez la vibratiile ezoterice ale gintei patriarhale exhaustive... habitand in dihotomia elucubranta a viziunilor dialecticii metafizicului imbecilizant...

  Stand pe marginea imaginara a sferei elipsoidale generata de vibratiile epileptice ale atomului universului, ma intreb: Ce am de haleala ?

  ex-Toraxa

 5. #5
  asfhgfghghf. Vlad's Avatar
  Join Date
  May 2006
  Posts
  981
  Reputatie
  1
  Oricum sunt un esec, mai conteaza daca sunt regizate sau nu. Si in plus cine sta sa se uite la asa ceva?

 6. #6
  springbok Gontel's Avatar
  Join Date
  Jul 2006
  Location
  za lend of ciois
  Posts
  4,726
  Reputatie
  1
  ce emisiuni...??? nu am auzit de ele.
  [B][FONT="System"]"Rap is what you do, Hip-Hop is what you live" - KRS One[/FONT][/B] [SIZE="4"][/SIZE]

 7. #7
  CSM Resita resita's Avatar
  Join Date
  Jul 2006
  Location
  Resita
  Posts
  25,732
  Reputatie
  1
  Ernest, "tradat" de "testul" Antenei 1.

  Mutarea "Testului de fidelitate" la bataie cu "Tradati in dragoste" s-a dovedit castigatoare pentru postul din Baneasa.

  Doua emisiuni cu un concept aproape identic se bat la aceeasi ora. „Tradati in dragoste”, la Prima TV, si „Test de fidelitate”, mutata de Antena 1 la concurenta, fata de joi in sezonul trecut.

  Aparent o miscare sinucigasa, strategia Antenei a adus rezultate: postul din Baneasa a ajuns lunea pe locul 2 pe tronson (fata de pozitia a patra cand „Testul” era joi), iar „Tradatii” au o audienta mai mica si au pierdut pozitia de „buldozer” al zilei de luni. Diseara, lupta lor pentru audienta continua.

  Aruncat in ringul audientei.

  In toamna anului trecut, „Tradati” spulbera lunea celelalte posturi. Cu o audienta care sarea si de un milion de telespectatori in mediul urban, Ernest se uita de departe, confortabil, la ceilalti competitori. Antena 1 era pe locul patru.

  Succesul „Tradatilor” a convins Antena sa produca un format asemanator, „Test de fidelitate”, cu actorul Ionut Adascalitei prezentator, pe care l-a pus joi seara. Din acest sezon insa, Adascalitei se bate direct cu Ernest pe acelasi interval. Desi emisiunea Antenei are doar un sezon la activ, postul s-a impus luni seara.

  Dupa primele patru emisiuni ale acestui sezon, castigator a iesit „Testul” Antenei 1, cu o audienta medie de 462.100 de telespectatori in mediul urban, fata de 398.600 la „Tradati in dragoste”. La prima editie, Prima TV a fost peste Antena dar, ulterior, locurile s-au schimbat.

  Strategie kamikaze.

  Cum se face ca o „copie” a „Tradatilor” - cum este considerat „Testul de fidelitate” - sa fie mai vizionata decat „originalul” (cu ghilimele de rigoare, intrucat formatul de la Prima TV este adaptarea celebrei emisiuni internationale „Cheaters”)? Una dintre explicatii este data si de momentul de start. Ernest incepe, ca de obicei, la ora 21.00 si dureaza o ora. In schimb, Antena 1 a ales sa inceapa emisiunea la 20.30 si sa o intinda pe doua ore, si dupa ce „Tradatii” sunt gata.

  Mutarea aduce doua avantaje:

  1. telespectatorii avizi de tema adulterului sunt deja captivi cand incepe emisiunea de la Prima TV;

  2. in intervalul in care se intersecteaza, Antena 1 porneste deja cu un avantaj considerabil. Lunea trecuta, de exemplu, Ernest pornea de la 138.000 de telespectatori, reusind un varf chiar de aproape 700.000 la zece fara un sfert. La aceeasi ora, 21.00, Antena 1 avea deja 731.000 de telespectatori.

  Antena 1 a sacrificat emisiunea, pentru a-si intari ziua de luni. Singura ca oferta de gen joia, „Test de fidelitate” avea un public de peste 780.000 de telespectatori pe editie, intre ianuarie si iunie, si de multe ori sarea de un milion.

  Mutat luni, programul a pierdut din public, dar a intarit pozitia Antenei 1 si a retezat din avantul lui Ernest.

  PUBLIC.

  Cine se uita la Ernest?

  In primele patru editii din octombrie, la „Tradati in dragoste” s-au uitat mai mult femei (60a din public). Dupa educatie, un sfert din public are studii primare, 62% - studii medii si 12,6% - superioare. Venituri mici au 18,4% si mari - 31,5%. Dupa varsta, aproape 72% din public este in zona de peste 40 de ani. Grupa cel mai bine reprezentata a fost 50-59 de ani - 27,5%. In intervalul de difuzare a emisiunii „Tradati in dragoste” (21.00-22.00), Prima TV a fost pe locul sase, dupa Pro TV, Antena 1, Acasa TV, OTV si TVR 1. sursa evenimentul zilei

 8. #8
  . iuli's Avatar
  Join Date
  Nov 2005
  Posts
  12,806
  Reputatie
  1
  2 emisiuni jenante
  .

 9. #9
  sport legend angel_with_tail's Avatar
  Join Date
  Dec 2006
  Location
  Bucuresti, Romania
  Posts
  3,311
  Reputatie
  1
  Tradati in dragoste este regizata 100%. Sa va zic de ce. Stateam eu si niste prieteni/e la o bericica in regie si pe langa noi cine trece? pletosul ala de rocker care a fost "tradatorul" intr-o emisiune. O prietena[fidela urmaritoare a emisiunii-desi stia de mult ca emisiunea nu e pe bune] imi spune: "uite-l pe ala de la tradati!". tipul ne aude si se intoarce spunand: "e facatura! vreti sa participati si voi? iti iese 100 euro, daca vreti va dau nr de tel al tipei ce se ocupa cu asa ceva". Deci. Si nu e singura emisiune mascarici. Si aia a lui Dan Negru era o porcarie. Un circ total, in sala nu erau ai mult de 100 persoana si teoretic se vota[butoanele de vot nu au functionat never, erau doua cate doua legate printr-un cablu], si cica erau 250 persoane in sala. Asta e Romanica.

  Cei ce au vb pana acum au si dovezi clare ca emisiunile sunt facatura, sau doar li se pare lor ca aia sunt niste actori prosti?
  [B][COLOR="Purple"]::Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away::[/COLOR][/B]

 10. #10
  Banned
  Join Date
  Jan 2008
  Posts
  97
  Reputatie
  0
  amandoua sunt regizate si sunt penibile. chiar ridicole

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •